Anket organzasyon nerede olsun
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
1.geçen seneki yer,gelibolu yeniköy
6.67%
1 6.67%
2.eceebat çanakkale
93.33%
14 93.33%
Toplam: 15 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizasyonun yeri anket.
Arkadaşlar kısa ve net.
1. seçenek: geçen seneki gelibolu organzasyonunu yaptıgımız yer.wc için ufak bir masraf edilecek,tahmini kişi başı 5-10tl arası.idareten geçen seneki gibi bir wc yapılacak.alışveriş için hergün araba çıkarılacak.
2. seçenek:Zargana Tatil Köyü
burası mudanya faruk abinin yeğeninin arkadaşının yeri.
wc,elektrik,su var.ekmek vs ihtiyaçları mekanda bulunduracaklar isteyen istediğini alacak.tekne kiralamak mümkün ama tekneler ticari oldugu için tekneyle balığa çıkacak kişiler tarım bakanlıgından gidip sarı kağıt almaları mecburi,yoksa tekneyle çıkamayacaklar.bu ticari tekneler için geçerli.
burası için normalde günlük fiyat 40 tl ama bizim tarihimiz ölü sezon oldugu için kişi başı günlük 10tl alıyorlar.çadırımızı kendimiz getirip kuruyoruz.
adamın iddia ettiğine göre buraya gelirseniz ileriki senelerde yazın bile ailelerinizi alıp gelirsiniz diyor.her türlü imkan varmış.isteyen orada kurulu çadırlardanda yararlanabilecek.barakalarda varmış 4 kişi kalabiliyormuş.4 kişilik baraka günlük 75 tl.

şimdi oylama sonucu ve yorumlara göre son kararımızı verelim.
Bul
Balık durumu nasılmış yani kıyıdan av
WinkSmile
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Ben tercihimi kullandım ama siz derseniz biz başka yeride istiyoruz ben hepsine varım. Burada türkü söyleyebilecekmiyiz eğlencede sınır varmı.Seerf
Bul
Zargana Tatil Köyü, Çanakkale Kilitbahir’de tabiatla başbaşa denize sıfır konumu ile misafirlerine kendilerini dinleyip tatilin tadını istedikleri gibi çıkartabilecekleri, içinde bulundukları huzurla zinde bir şekilde evlerine dönebilecekleri bir ortam sunuyor.

Dündar Ünverir’in işletmeciliğini yaptığı tatil köyümüz, Mayıs – Ekim ayları arasında açık olup, yaz tatilini Çanakkale’de geçirmek isteyen misafirlerimize Çadır, Karavan ve Baraka Evlerde rahat ve huzurlu, ailecek tatil yapabilecekleri tesisini plaj, cafe, restaurant, otopark, wireless internet imkanlarıyla beraber sunuyor.

Zargana Tatil Köyü, Çanakkale İli Eceabat İlçesi?ne bağlı Kilitbahir Köyü ve İskelesi’ne yaklaşık 900 metre, yürüyerek 10-15 dakika araçla ise 1 dakika yakınlıktadır.
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ben tercihimi kullandım ama siz derseniz biz başka yeride istiyoruz ben hepsine varım. Burada türkü söyleyebilecekmiyiz eğlencede sınır varmı.Seerf

Sen şiir okursan türkü serbest olacak Happy
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
HAŞİM77 yazdı:Balık durumu nasılmış yani kıyıdan av
WinkSmile

kilitbahir yani milletin kıyıdan balığı boğdugu yere 900m mesafede,kabatepedeki kıyıdn balık tuttugumuz yere tahminim 10 km,orada her türlü balık tutulur.Seerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Sen şiir okursan türkü serbest olacak Happy

Mavruşum kimi yer var askeriye gibi kural koymuş ondan terddüt ettim.Wink

LeVrEkCi yazdı:kilitbahir yani milletin kıyıdan balığı boğdugu yere 900m mesafede,kabatepedeki kıyıdn balık tuttugumuz yere tahminim 10 km,orada her türlü balık tutulur.Seerf

Yaşasın desene her gün balık yiyecez.Seerf
Bul
Kilit bahir iyidir. Bir kayıkçı ile anlaşırsanız çaparide yaparsınız.
Bul
Lapsetur yazdı:Kilit bahir iyidir. Bir kayıkçı ile anlaşırsanız çaparide yaparsınız.

sende gelirsin artık ziyarete Seerf
Bul
biraz araştırma yapayım derken buldugum bir yorumdan bir kesit çok hoçuma gitti:

''Bu aileler biberleri, patlıcanları ipe dizmişler kış için kurutuyorlardı. Bunları görünce aklıma şu soru geldi, "Nereden alıyorlar bu sebzeleri Smile " Kamptan çıkıp, Kilitbahir istikametinin tersine giderseniz, ileride tarlalar başlıyor. Buradan hangi sebzeyi isterseniz bedeli karşılığında alabiliyorsunuz. İsterseniz kendiniz toplayın, bu daha zevkli. Denizi güzel. İlk 1-2 metre taşlık gerisi kum. Biraz daha ilerlerseniz deyim yerindeyse balık kaynıyor''
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Anket: Amatör balıkçı Forum'nu nereden buldunuz!! Lapsetur 286 54,940 30-11-2015, 14:48
Son Yorum: oguzcanagca
  İzmir Organizasyon Yeri fish or die 143 18,320 02-09-2010, 22:38
Son Yorum: bucalıfikret
  ANKET LeVrEkCi 37 6,011 08-11-2007, 18:01
Son Yorum: BalıkcıSerdar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi