14-10-2007, 18:02
''Üstad'' a alkış..
Tebrikler,bereketli ve afiyet olsun.
13-14/10/2007 bayram lüferleri LEVREKCİ
|
14-10-2007, 18:02
''Üstad'' a alkış..
14-10-2007, 18:24
Nihat maşallah her zamanki gibi iyi olmuş. Levrek konusunda kafayı takmakta çok haklısın o balık bunu hakkediyor. Bu duyguyu ben de çok yaşarım Levreği çeken bunu daha iyi anlar onun yerini pek bir şey tutmuyor. Afiyet olsun
14-10-2007, 18:39
ALTAYLI yazdı:Nihat maşallah her zamanki gibi iyi olmuş. Levrek konusunda kafayı takmakta çok haklısın o balık bunu hakkediyor. Bu duyguyu ben de çok yaşarım Levreği çeken bunu daha iyi anlar onun yerini pek bir şey tutmuyor. Afiyet olsun ya ercan abi kışın uykum kaçtımı uyuyabilmek için levrek tutuşumu geçiririm gözümün önünden mışıl mışıl dalar uyurum ama yazın balık zamanı hele havalar güzelse izmariti takıp salıyorum bekliyorum balıgı tutuyorum ondan sonra çekmeye başlıyorum balık 30 metre öteden suyun üstüne çıkıyor kepçeyi hazırlıyorum derken sabah oluyor daha uyuyamamışım işe gidiyorum başlıyorum plan yapmaya ne etsem ne yapsam gitsem levrek tutsam diye. hele o büyük yani 3 kg ve üzeri levregin vurduktan sonra kalama vere vere suyun üstüne çıkarması yokmu yaa başka bişşey gerçekten başka bir duygu lüfer kesmez oldu inanın lüfer kesmiyor hafta sonu levrek düşünmekten lüfere kendimi veremiyorum babmın dikkatimni çekmiş sen eskiden her çıkışta 10 taneden aşagı getirmezdin diyor bu sene bi oraya bi oraya gitmekten lüfer az getiriyorsun diyor ne yapiim levrege bakmadan lüfere gidemiyorum 3 lüfer tuttummuda yine aklım levrege gidiyor ne olacak benim halim bilmiyorum samimi söylüyorum bu levrek sevdası yüzünden işten bile kopar oluyorum bazen
14-10-2007, 18:57
çok güzel avlar,, lüferler harika..
14-10-2007, 19:07
bu arada 1. resimde en üstte duran balıgın sırtında yara vardır o yara kancadan oldu balıgı çekerken balık çıktı sanıp asılınca gerçekten çıkan kanca diger lüfere takıldı diye düşünüyorum ve sırtından takılı olarak gelincede anormal agırlaştı balık levrek sanıp kalama vererek getirim tekneye
14-10-2007, 19:30
nihat bereketli ve afiyet olsun ...
14-10-2007, 20:02
Nihat afiyet olsun arkadaş balıklara bakılırsa yem yemekten davul gibi olmuşlar bunların bir yere kımıldayacağıda yok gibi hallerinden memnun görünüyorlar
14-10-2007, 21:27
nihat levrek çok tutmak istiyorsan saroza gel sana çok levrek tuttururum.parakete uzmanı
14-10-2007, 23:21
parakete uzmanı yazdı:nihat levrek çok tutmak istiyorsan saroza gel sana çok levrek tuttururum.parakete uzmanı tayyar abi sarozda balık tutmayı bende senelerdir çok istiyorum hatta geldimde ama tekne olmadıgı için kıyıdan bişey tutamadım daldım suyun altını seyrettim döndüm inşallah birgün teşekkürler
14-10-2007, 23:36
aşk olsun insan çağırmaz mı..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|