Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Harun yazdı:BALIK and OZAN yazdı:Harun yazdı:Ozan döktürmüşsün bilgiler için teşekkürler faydalı olacaktır
bugun bir takım yaptım 2 iğneli 5 tane fırdöndülü 1 klipsli bir balık vurdu ama alalamadım takıldı koptu midyeyide komple takmıştım yani sulu köfte gibi
harun abi anlamadım nasıl takım bu..karagöze mi attın yoksa..takımı merak ettim..
Ozan baktım fırdöndü bol dedim biraz kullanalım daha çok büyük balık için yaptım karagöz olabilir midyeyi komple taktım birşey yakalandı ama fırdöndüden takım gitmiş birazdaha dikkatli olmak lazım fazla düğümlü takımlarda
Yav Harun,bu kadar ek takımı zayıflatır,yani fırdöndülerden bapsediyorum.Netekim takım fırdöndüden patlamış. Onun yerine normal düğümlü takım yapsaydn almıştın karagözü,hemde iki kiloluk.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
İbrahim abi bende biliyorum fazla ek iyi değil ama daha dikkatle yaparsam sorun olmaz nitekim
*** En kuvvetli zincir en zayıf halkası kadar kuvvetlidir***
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
İzmaritin atlamadığı yem yok. Ben midyeyi hiç tercih etmem tabi tabağımdaki hariç. İyi bir av iyi takım ve iyi yem ile olur. Bence sen midyeden vaz geç
Yorumları: 6
Konuları: 1
ya arkadaşlar 1 torba midye var kara kara düşünüyorum ben acaba bunları mısırunuyla kızartıpta yiyeyimmi diye ama yok ben illaha midyeyi de denicem ibrahim abi bekle geliyorum salı günü yanındayımm
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
ALTAYLI yazdı:İzmaritin atlamadığı yem yok. Ben midyeyi hiç tercih etmem tabi tabağımdaki hariç. İyi bir av iyi takım ve iyi yem ile olur. Bence sen midyeden vaz geç
Izmaritin atlamadigi yem yok ama midye ye ayri i atliyor hele kisa kostek 10 12 li bi izmarit caparisi uzum dunya kadar izmarit