Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
midye
Harun yazdı:
BALIK and OZAN yazdı:
Harun yazdı:Ozan döktürmüşsün bilgiler için teşekkürler faydalı olacaktır
bugun bir takım yaptım 2 iğneli 5 tane fırdöndülü 1 klipsli bir balık vurdu ama alalamadım takıldı koptu midyeyide komple takmıştım yani sulu köfte gibi
harun abi anlamadım nasıl takım bu..karagöze mi attın yoksa..takımı merak ettim..

Ozan baktım fırdöndü bol dedim biraz kullanalım daha çok büyük balık için yaptım karagöz olabilir midyeyi komple taktım birşey yakalandı ama fırdöndüden takım gitmiş birazdaha dikkatli olmak lazım fazla düğümlü takımlarda

Yav Harun,bu kadar ek takımı zayıflatır,yani fırdöndülerden bapsediyorum.Netekim takım fırdöndüden patlamış. Onun yerine normal düğümlü takım yapsaydn almıştın karagözü,hemde iki kiloluk.
Bul
İbrahim abi bende biliyorum fazla ek iyi değil ama daha dikkatle yaparsam sorun olmaz nitekim
*** En kuvvetli zincir en zayıf halkası kadar kuvvetlidir***
Bul
İzmaritin atlamadığı yem yok. Ben midyeyi hiç tercih etmem tabi tabağımdaki hariç. İyi bir av iyi takım ve iyi yem ile olur. Bence sen midyeden vaz geç
Bul
ya arkadaşlar   1 torba midye var kara kara düşünüyorum  ben acaba bunları   mısırunuyla kızartıpta yiyeyimmi diye  ama     yok ben illaha     midyeyi de denicem       ibrahim abi bekle geliyorum  salı günü  yanındayımm
Bul
ALTAYLI yazdı:İzmaritin atlamadığı yem yok. Ben midyeyi hiç tercih etmem tabi tabağımdaki hariç. İyi bir av iyi takım ve iyi yem ile olur. Bence sen midyeden vaz geç

Izmaritin atlamadigi yem yok ama midye ye ayri i atliyor hele kisa kostek 10 12 li bi izmarit caparisi uzum dunya kadar izmarit Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni Bir Yem- Yumurtalı Midye mrs303 10 3,443 08-12-2006, 20:34
Son Yorum: Avcı Altan
  midye canlı ozoca51 12 4,119 28-09-2006, 13:06
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi