Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilk deniz balığımı yakalamak istiyorum.. (ama nasıl)
evet murat silivri ve kınalı arasında, semizkum diye bir yer... bilgi verirsen sevinirim.
Bul
Sait şuanda kayabalığı ve kalkan çok sayıda mevcut orada.O karşıda gördüğün tepeden avlanma çok müsait olup derinlik o bölge için mevcuttur.Fakat sen levrek konusunda deneyimli bir arkadaştan yemli levrek takımını öğrem çünkü şuanda avcılarda bile levrek kıyıladı kimbilir orada nasıldır durum.O resimde görülen teknelerin hepsi yazlıkçılara aittir.Bu insanlarla güzel bir myhabbet sonrası balık avına çıkman çok büyük bir ihtimal.En çok garanti verebileceğim balık levrektir.Bunun için de sabah ezan okunduğu sıralar en güzel vakitlerdir.Benim yazdıklarıma ek o0larak ozan abinin tariflerini de yaz biryere.Sana çok harika bir deniz avcılığı deneyimi yaşayacağını garanti edebilirim.Şimdiden iyi tatiller bol avlar.Saygılar.
Bul
artık namazı kılıp, düşeceğiz yola
o zaman nihat abinin peşinden ayrılmayayım ben... Smile
bilgilendirme ve yönlendirme için teşekkür diyorum..
Bul
Herşey paylaşım için.Biz seninle bildiklerimizi paylaştık.Artık sende tuttuğun levreklerin resimlerini bizimle paylaşmayı unutmazsın Smile
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:said bana yakın meralar oralar sahilden ispari,izmarit,mırmır,tekir,dil,kalkan,levrek alabilirsin oralarda ama gündüzleri sahiller çok kalabalık oldugu için benim nacizane tavsiyem sabah herkes uyurken karanlıkla hiç olmassa 1 sabah dene birde geceleri de dene derim 3 köstekli takım yapıp kumdan kurt çıkartıp tak levrek eşkina kalkan herşey gelebilir kayalık yerler varsa yakınlarındaki kumlukları denemeye çalış.kaya altlarından karedes teke çıkartabilirsen kepçeyle o zaman canlı takıp deneyebilirsin .

daha öncede yazdıgım gibi said o meralar levrek yapar ama sabah hava aydınlanırken oltaları sallıyacaksın suya hemde kenardan ne kadar atabilirsen yeterli kalkan ve levrek alma ihtimalin çok yüksek olur
Bul
murat resimi bırak, fiili olarak da paylaşmak isterim.. çok iyi anladım nihat abi. hadi hayırlısı... teşekkür ediyorum...
Bul
Marjan yazdı:murat resimi bırak, fiili olarak da paylaşmak isterim.. hadi hayırlısı... teşekkür ediyorum...

Olucak olucak sen merak etme çok ta güzel anıların olucak.Çok eğleneceksin levreği çekerken.Bak murat dedi dersinBoboBobo

Garantisi bende be dostum717171
Bul
murat güzel anılara yenisini ekleyelim diyelim. Smile ben bu gazla elim boş dönmem herhalde... o heyecanı yaşayamak çok güzel olurdu... taahhüdünüz varsa problem yok Smile
Bul
Said sen levrek resmini gönder bizde o tepeyi ele geçiririz sancağı dikeriz nöbet tutarız wala
Bul
Sen nasılsa denize giricen oralarda eğer deniz gözlüğü varsa önce gözlükle bir keşif yap derim 2.si küçük balık yakalarsan canlı tutmaya bak tenha bir yerde akşam uzeri bir ucunu kıyıda bir yere bağla diger ucunu denize girip götürebildiğin kadar götür bırak tabii ağır bir kurşunda olsun ucunda sabaha bakmak üzere ayrıl gece boşa geçmez sen tatiline bakarken bir oltada denizde durmuş olur
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalamar nasil avlanir? kalamare 31 6,439 19-02-2015, 11:42
Son Yorum: Salih Reis
  Çanakkale İçin Tavsiye İstiyorum umitdulger 1 1,708 15-05-2013, 22:47
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kıyıdan Palamut Avı nasıl yapılır ? mrs303 24 24,797 05-03-2012, 22:52
Son Yorum: YaKaMoZ
  Artık balık tutmak istiyorum Volchok 7 3,863 07-02-2011, 20:18
Son Yorum: ALTAYLI
  canlı yemleri nasıl takabilirim abraxsaz 25 4,556 16-12-2010, 10:58