Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artık balık tutmak istiyorum
Merhabalar...
Bu aralar ne yaparsam yapayım nereye gidersem gideyim balık tutamıyorumDovsSon çare olarak,yarın eski foçadaki ingiliz burnu denen yere gidip kayalıkların en bol olduğu yerden atış yapacağım.Sizden bana orada nasıl bir yol izlememi önermenizi bekliyorum.
Benim planım şu:
bir kıbrıs yem olarak ekmek
2li dip takımı yem olarak yengeç
şamandıralı tekli takım yem olarak sülünez
3lü dip takımı yem olarak boru kurdu

Tüm yardımlarınızı,önerilerinizi,görüşlerinizi bekliyorum
Mahcup
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimtolga 020 misina ucuna çapariden bozma 3-4 iğne yem olarakta ekmek.en uca da 25-30 gr kurşun. nereden atarsan at.çupra yakalarsın bu usulle.haaa "nerden biliyosun sen tatlısucusun" dersen bu usulle maydanozda ben yakaladım.şahitlerimde var.HeheHehe
Sen ne zaman gittin Yalçının yanınaHi
Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimtolga 020 misina ucuna çapariden bozma 3-4 iğne yem olarakta ekmek.en uca da 25-30 gr kurşun. nereden atarsan at.çupra yakalarsın bu usulle.haaa "nerden biliyosun sen tatlısucusun" dersen bu usulle maydanozda ben yakaladım.şahitlerimde var.HeheHehe
Hayrettin abi seninki biraz tesadüf olmuşSiyirdim.Biz izmirde kıtlık dönemi varken(yani kışın) boru kurduyla,yengeçle,canlı mamunla bile doğru düzgün çipura alamıyozSmile
Bul
İzmir de efsane oldu abi ustam,senin dünyadan haberin yokSmile lakabı bile var :çipuraların kara belası ekmekçi Hayrettin , diye,,senin Ekmekçiliğin bile sallantıda, uyarmadı demeSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:İzmir de efsane oldu abi ustam,senin dünyadan haberin yokSmile lakabı bile var :çipuraların kara belası ekmekçi Hayrettin , diye,,senin Ekmekçiliğin bile sallantıda, uyarmadı demeSiyirdim

En sonunda benide ekmekle balık yakaltmaya başlatacak ustamHappy
Bornova - izmir
Bul
Bizzat bilerek ve istiyerek attı ustam,, bilgi birikiminden millette feyz alsın diye yani,yani demek istediği şuydu ben anladım: ekmekle çipura tutulur,ama siz normal balıkçılar gibi değil;ahada böyle tutulur...Hehe76
ustam bir tanedir yaa,erdekte kanca bağlamasını göstermiştin, ben o zaman becerememiştim, şu anda aynı taktiği kullanarak kancada bağlıyorum, gittiğim yere göre takım da hazırlayabiliyorum..vs..dedim ya ustam farkı bu ,(karter delindi sızıntı var,zaten dumanda atıyoruz SiyirdimSmileHappy)
Bul
tolga rast gelsin bereketli av dilerim anlattığın takımlar ve yemler iş yapar iğnen keskin olsun.Alkis
Bul
Tolga eğer Foça'da kıyıdan iyi av yapmak istiyorsan bunun birkaç yolu var. Yeni barınağa yani trollerin bulunduğu tarafta çanak burnuna (Fener'in)oraya git ve kurşunsuz oltaya yarım sardalye tak ve at bırak. Levrek alacaksın. Bunu yapan çok arkadaşım var. Geçen gece de ben iyi bir levrek aldımGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin Balık avı Nedir? nurideniz34 1 794 30-06-2016, 20:08
Son Yorum: tahsinmersin
  Kıyıdan balık avı teknikleri ve malzemeleri LeVrEkCi 8 2,822 30-06-2016, 04:41
Son Yorum: nurideniz34
  Çanakkale İçin Tavsiye İstiyorum umitdulger 1 1,708 15-05-2013, 22:47
Son Yorum: LeVrEkCi
  kıyıdan levrek tutmak icin tuncaemre 21 8,601 05-08-2012, 23:10
Son Yorum: LeVrEkCi
  iri istavrit tutmak icin? umtbra 9 2,638 14-06-2012, 10:43
Son Yorum: umtbra
  Denizde balık avlamak için ? mrtplvc 7 2,078 28-05-2012, 17:16
Son Yorum: mrtplvc
  Balık Tutmak Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum avukat 9 1,942 23-01-2012, 16:39
Son Yorum: ufuktan26
  Kuşadası davutlar kıyıdan balık avı önerisi Kutay 29 16,007 10-10-2011, 01:52
Son Yorum: merttekol
  tatil zamanı balık zamanı ssevdim 16 3,124 16-09-2011, 11:15
Son Yorum: kale124
  izmir sahilde kıyıdan balık avı Cihan Deniz 7 4,036 15-09-2011, 16:23
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi