Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En çok hangi balık zevklidir ?
levrek ugraştırdıgı için süperdir 15 dakika ugraştıgım balık olmuştur gelmedimi gelmez namussuz balık.
lüfer kofana çok sıkı balıktır çok zevklidir çekmesi ama 1 dakika sürer Smile)
Bul
hernekadar kıyıdan balık tutmanın dışımda alternatifimiz olmasada ömrü hayatımda açık denizde birkez olsun orkinos avı yapmak isterim YABAN tv de orkinos avlarını hayıflanarak izliyorum tutan sanki ben birkez olsun tutayım birdaha olta tutmama müsade etmesinler razıyım.Neyapayım buda benim hayalim işte paylaştık,avınız daim balığınız iri ve makbul olsun.
Bul
katenerci kemal yazdı:hernekadar kıyıdan balık tutmanın dışımda alternatifimiz olmasada ömrü hayatımda açık denizde birkez olsun orkinos avı yapmak isterim YABAN tv de orkinos avlarını hayıflanarak izliyorum tutan sanki ben birkez olsun tutayım birdaha olta tutmama müsade etmesinler razıyım.Neyapayım buda benim hayalim işte paylaştık,avınız daim balığınız iri ve makbul olsun.

Bu ayrı bir konu. Bunu reddedecek kimse yoktur. Ama öyle mücadeleci bir balık ki adamı denize bile çekebilir.
Bul
kilo üzeri çupra ve levrek
Bul
ben yayın balığını tek geçerim.
Bul
ALİ yazdı:Lüfer - Kofana tek geçerim uzun olta canlı zargana...başkada tanımam bana gore budur
ayen katılıyorum ama rapala ile at çek olacak hareket halinde olacağım at olta bekle balıkda az olunca bayıyor
kiloluk olursada ne olursa farketmez makina zorlansında çekerken uğraştırsın yeter
Bul
Bencede rapala ile lüfer avı.
Bul
benimde hayalimde 20, 25 kglık bir sazan tutmak var...
bakarsınız gerçek olur hayallerimiz... dileklerimiz

pardon ya konu ile alakası olmadı, şöyle ekleme yapayım: Tutmuş olduğum sazanlardan yola çıkarak bu hayali kuruyorum, çocukluğumuzun en zevkli anlarındaydı o balıklar...
Bul
oltada balık olsunda hangisi olursa olsun
Bul
bende zargana diyorum hele kafa atması yokmu sanki küçük kılıç balığı çekiyorsun rast gelsin kolay gelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik buzluga girince... Albatros-gr 63 11,600 11-05-2013, 19:50
Son Yorum: YaKaMoZ
  Hangi balik daha lezzetlidir? Albatros-gr 91 16,636 30-05-2012, 20:49
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  Hangi uyemizin gozu daha keskin? Albatros-gr 78 8,675 15-02-2009, 00:50
Son Yorum: LeVrEkCi
  ilk yakaladığınız balık kaşalot 43 9,901 03-01-2008, 23:01
Son Yorum: Tropheus
  sizce hangi avcılık daha uygun LeVrEkCi 66 15,432 12-11-2007, 22:30