Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gem fish (400 metre baligi)
söylenecek bir şey yok muhteşem balıklar yakalamak için insan imreniyor
Bul
Tebrikler Bahri insanın isteyince yapamayacağı bir şeyin olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Lezzet kısmına takıldım ben bunun nesi güzel oluyor tavasımı fırın mı nasıl pişirdin bir de o kısmına gelsek Smile
Bul
GURHAN yazdı:Tebrikler Bahri insanın isteyince yapamayacağı bir şeyin olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Lezzet kısmına takıldım ben bunun nesi güzel oluyor tavasımı fırın mı nasıl pişirdin bir de o kısmına gelsek Smile
abi balikta bir lezzet var her turlusu olur ,muhtesem lezzet ,hayatimda yidigim en lezzetli balik diyebilirim ,ben gazli izgarada uzerine biraz fircayla tereyag biraz kuru maydanoz ,seklinde pisirdim ,bugunde degisik bir sekilde pisirmeyi dusunuyorum geri kalan baliklari ,zaten bir balik kaldi ,cogunu arkadaslarima dagittim
Bul
ustam61 yazdı:tebrikler bahri kardeş.yorulduğuna değmiş bence güzel av olmuş ama seni bilmem.insan yakalamaya başlayınca ne sirküler ne sayı aklına geliyor.ha birdaha ,aha bu son derken bakmışsın almış başını gitmiş.sonrada saklayacak zula arıyosun .
tekrar tebrikler.
abi bilmiyerek cignedik ,biz kisi basi 5 tene biliyorduk ,megerse tekne basiymis ,boyle oluncada baliklari saklamadik ,sadece iki balik fazla diye dusunuyorduk onuda saklamistik
bide yakalansaydik balik basi 200 dolar ,cogunlukla gorevlilerde limanda olur sansimiza yoktu ucuz siyirdik
Bul
bahriyeli yazdı:arkadaşlar bir organizasyonda okyonustamı
yapsak acaba ne dersiniz balık garanti hem
rehberde var yabancılık çekmeyiz heralde .
valla hasta oldum ben bu balıklara hayali bile
güzel rastgele inşallah istediğin avı yapar bizlerle paylaşırsınız.
tebrikler selamlar.
organizasyon yapsak guzel olur valla ,balik yuzde iki yuz ,dediginiz gibi bende hasta oldum bu baliklara kac aydir denemek icin hergun hava raporlarini incelerdim ,bakalim devami haftaya isallah hava guzel olursa ,balik cikcagi garantide cikiyormu bide 40 kg lik video yu goturmek istiyorum bir dahaki gidisimde
Bul
bahri ustam özlettin kendini....tebrik ederim balıklar süper Smile
şansın bol olsun....seni gördüğüme çok sevindim....devamını bekliyorum balıkların Smile
Bul
Bahri abi yine her zamanki gibi ustalığını konuşturmuşsun.AlkisAvın bereketli olsun.
Bul
Bahri'cim harika bir av olmuş. Eline ve Emeğine sağlık. Sen bu işin astadı olmuşsun , helal sana.
Bul
YörükEfe yazdı:Bahri'cim harika bir av olmuş. Eline ve Emeğine sağlık. Sen bu işin astadı olmuşsun , helal sana.
sayin abim astadi demissin de heralde ustadi demek istedin,ancak alakasi yok yeminle ,bak nasil oldu bir tane gps kitabi aldim orda yerlerinin gps numaralari yaziyor,evde garagda teknedeki gps cihazina yeri yukledim ,bide nasil yakaliniyor nasil malzeme kullaniliyor agirlik misine kalinligi cikrik filan arastirdim ,atladim tekneye cihazin goturdugu yerde zaten bir suru tekne vardi ,iki sardalya takdik igneye gozunden salladik asagiya varmasiyla cekmesi bir oldu zaten valla hepsi bu cok basitte biraz yurek istiyor o kadar acilmaya, ciktigim limandan tam olarak 38 km uzaklikta ,ciktiklari yerde bir km relik bir alan asagida dagmi ne varmis birden derinlik degimi oluyormus bizim bolgede sadece orada cikiyormus ,daha once anlatirdim baya ders calistim ama bu baliklari yakalicam diye ,bizim bu bolgede ne kadar balikla ilgili web site varsa girip okudum,anliyan arkadaslarada sordum ,arastirdinmi oluyor bide bu ilk denememdi
Bul
tebrikler okyanusta balık kalmayacak
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler Lapsetur 167 73,645 18-09-2009, 14:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_3 Lapsetur 89 25,229 11-06-2009, 22:56
Son Yorum: balıkcı uğur
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_2 Lapsetur 127 32,427 03-04-2008, 13:35
  kürek balığı SerenaY66 17 6,425 11-02-2008, 13:55
Son Yorum: avcıhakan
  kılıç balığı (.rar formatında ) SerenaY66 10 2,382 09-02-2008, 01:59
Son Yorum: boranmursel
  Buda Ultrason BaliĞi :) fish or die 13 2,551 03-02-2008, 10:17
Son Yorum: SerenaY66
  yayın balığı (ramazan bereketi) Kamil ILIPINAR 45 5,649 16-10-2007, 16:20
  Anadolu Kavağı' nda Papaz Balığı Boğaziçi 12 3,519 20-08-2007, 09:32
Son Yorum: LeVrEkCi
  21-05-2007 köpek balığı doktor 12 2,652 13-08-2007, 09:15