Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gem fish (400 metre baligi)
sabah telasindan fota makinasini almayi unutmusum
eve gelince resimlerini cekmek zorunda kaldim
yaklasik 400 metrede iki kg demir agirlik orkinos ignesi ve her igneye iki adet sardalyayi gozunden sokarak yem yaptik
gecen sefer gidisimizde misine yetmedigi icin balik yakalamamistik
ilk denemem olmustu dedikleri hakketten dogruymus agirligin dibe varmasiyla 5 saniye icinde yukariya cektik ,isteseydik 20 ye yakin yakalardik sirkuleri gecmek istemedik
iki sefer her cekisimizde 3 balik geldi yaklasik bir metre boyunda ,blue eye dedikleri yoktu bugun ,
daha lezzetine bakmadim ama dediklerine gore okyonusun en lezzetli baligiymis
Bul
iki parca halinde gonderdim
Bul
Bahri özlettin kendini nerelerdesin yahu av güzel olmuş rast gelsin AlkisAlkis
Bul
Harun yazdı:Bahri özlettin kendini nerelerdesin yahu av güzel olmuş rast gelsin AlkisAlkis
tesekkur ederim harun abi islerden bir turlu firsat bulamiyorum
Bul
harika balıklar..o derinlikten bu balıklar nasıl çekilir..gerçekten bravo..tebrikler..anlaşılan düzenek çok işe yaramış..saygılar..rastgelsin..
Bul
BALIK and OZAN yazdı:harika balıklar..o derinlikten bu balıklar nasıl çekilir..gerçekten bravo..tebrikler..anlaşılan düzenek çok işe yaramış..saygılar..rastgelsin..
ozan nasil cekildigini gelde sen bana sor ,valla kolum tutmuyor ,yanimdaki beceremedi iki dakkada durmaya kalkti ,duruncada baligi kacirirsin diyorlar
asagiya inmesi yaklasik 5 dakka suruyor asagiya varinca hemen saldiriyor zaten 5 saniye bile tutmuyoruz ,cikarmasi 15 dakka suruyor ,ilk 20 metreden sonra balik oluyor ve hava kesesi sisiyor 20 metreden sonra birazdaha hafif oluyorda,ama ilk 20 metre mi artik 50 metremi adamin kolunu olduruyor ,zaten 10 sefer filan denedim oda yanimdaki yasli oldugu icin bir turlu laf dinlettiremedim abi bekletmeden cek diyorum baligi yakaliyoruz olsun oteki ignelerde yakalasin diyor ,ogle olunca yakaladigimiz baligida kaciriyoruz ,oltayi asagida bekletmek istiyor ,sonra kendisine uc bes sefer bos cekince kizdimda bunlari yakalayabildik,insanlari anlamak zor hayatinda istavrit bile yakalamamis kolumu oldurdu akillari sayesinde,adama dedim iki aydir arastiriyorum bu isi, bir turlu laf dinlettiremedim
lezzetine gelince bende hamsi en lezzetli balik derdim hamsiye bile 10 cekecek lezzetlikte bir balik,simdi pisirip yidim insanin agzindan lezzeti 10 dakka cikmiyor ,muhtesem bir lezzeti var
dediklerine gore cok yakindada blue eye cod dedikleri balikta baslicakmis 15 ile 40 kg arasi cikiyormus ayni yerde
Bul
bahri bereketli olsun şahane olmuş işallah o 40 kg lık blue eye cod ta tutarsın bide o kadar derinden çekmek için elektrikli bir çıkrık sistemi uydursana düşük devirde dönebiler senin normal makara sarma turlarında yasak değilse tabii
Bul
yalova tatar yazdı:bahri bereketli olsun şahane olmuş işallah o 40 kg lık blue eye cod ta tutarsın bide o kadar derinden çekmek için elektrikli bir çıkrık sistemi uydursana düşük devirde dönebiler senin normal makara sarma turlarında yasak değilse tabii
valla onuda dusunmedik degilde makina isi zor cunku demrag sistemide onemli bir cekiste uc balik geldi ,bide 30 kg geldigini dusunursek baligi misineyi goturmesine izin vermemiz gerek ,baligin cekisine bagli ama durmak yok diyorlar yinede ,zaten vazla balik yakalamak yasakmis orda
bugun bilmeden sirkuleri cignedik megerse 5 tane tekne basina alinma izni varmis biz 9 tane yakalamisti ,sonuncusu uc tene birden cikti 12 oldu
megerse biz kisi basi 5 tane var biliyorduk ,artan iki balik da olu oldugu icin geri birakmamistik ,onun icin bir dahaki gidisimizde uc sefer asagiya yollasak istedigimiz kadar balik yakalariz ,yani motora gerek igtiyaci duymuyorum
bugun yanimdaki amcanin biraz inadi yuzunden bosuna zahmet cektik ,olan tabiiki bana oldu yasli oldugu icinde ilk bir sey dememistim artik olayin tadini uzerinde kacirmisti ,biraz kendisine kizinca dinledi ,yoksa bugun 5 sefer denedikten sonra bu baliklari yakalardik ,yasak konusunda hic bir bilgim yok ,belki oda olabilir ,fikriniz icin cok tesekkur ederim
Bul
bahri demek geçen seferde malzeme olsaymış tutacakmışsın.çok harika balıklar tutmuşsun.okyanusun balığı büyük olur tabi.ben ise ankarada sıkışmış kalmışım. o göl bu göl şu ırmak derken gideceğimiz yerler sınırlı.balıkta doğal olarak sınırlı.rastgelsin.
Bul
bereketli olsun bahri...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler Lapsetur 167 74,488 18-09-2009, 14:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_3 Lapsetur 89 25,700 11-06-2009, 22:56
Son Yorum: balıkcı uğur
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_2 Lapsetur 127 33,071 03-04-2008, 13:35
  kürek balığı SerenaY66 17 6,544 11-02-2008, 13:55
Son Yorum: avcıhakan
  kılıç balığı (.rar formatında ) SerenaY66 10 2,479 09-02-2008, 01:59
Son Yorum: boranmursel
  Buda Ultrason BaliĞi :) fish or die 13 2,650 03-02-2008, 10:17
Son Yorum: SerenaY66
  yayın balığı (ramazan bereketi) Kamil ILIPINAR 45 5,881 16-10-2007, 16:20
  Anadolu Kavağı' nda Papaz Balığı Boğaziçi 12 3,633 20-08-2007, 09:32
Son Yorum: LeVrEkCi
  21-05-2007 köpek balığı doktor 12 2,741 13-08-2007, 09:15