18-12-2006, 17:25
Cahit bey çözüm gayet basit bu tür davranışları sergileyen arkadaşlar buraya bir daha uğramazlar yada mesaj yazmadan önce iyice tartıp yazarlar
hafta sonu tosuncukları
|
18-12-2006, 17:25
Cahit bey çözüm gayet basit bu tür davranışları sergileyen arkadaşlar buraya bir daha uğramazlar yada mesaj yazmadan önce iyice tartıp yazarlar
18-12-2006, 17:26
olayı inceledim ve herzamanki insan pisikolojisini gördüm ne yazık ki arkadaşımız insanlardan korkar olmuş ve yter bildirmemiş ve alaycı bir tavırla bizimle alay etmiş arkadaşım burası paylaşım sitesi yazılanları ben bir gece boyu okudum insanlar hep vermek istiyor almak isteyen alacagını alıyor ama vermek isteyen daha fazla lütfen paylaşın paylaşmak güzeldir zevklidir insana mutluluk verir.siz paylaşınki paylaşan insanlar paylaştıkları bilgileri paylaştıkları insanların degdigibi anlayıp paylaşmaya devam etsinler sizde bilgi sahibi olun yoksa sen paylaşma ben paylaşmıyım o paylaşmasın ee ne olacak halimiz.
ve çok özel bi şey daha yazıcam bu herkese olsun ben hayatımda tuttugum balıkları hep dagıttım verdim komşularıma misafirlerime hep tuttugum balıkları vermişimdir bereketi artmıştır bilgi paylaşmak güzeldir yemek paylaşmak güzeldir şimdi bu arkadaşımızda sitemizden bi özür yazısı yazarak sitemizin daimi üyeleri arasına karışma büyüklügünü göstereceginie inanıyorum herkese saygılar sevgiler hürmetler dostlarım
18-12-2006, 17:38
arkadaşlar kusura bakmayın
gerçekten internet hattımda sorun var bağlantı zayıflıyor size siteyle bağlantı sağlayamıyorum ama sitede online görünüyorum bi şaka yapmak istedik siz olayı büyüttünüzde büyüttünüzde ve benim bağlantı sorunu yüzünden size açıklama yapamadığımı kabul edemiyosunuz neden beni tanımıyosunuz yada siz her gelene dostça yaklaşımda bulunmak istemiyosunuz ben anlıyamadım bu tavrınız neden??????????? bende sizlerle paylaşımda bulunmak isterim sizlerle fikir alışverişinde bulunmak isterim gerek tuzlu su gerek tatlı su balıkçılığı oltalar yemler konusu ama gördümki bağlantı sorunu yüzünden siteye giremedim demediğinizi bırakmadınız biraz iyimser olun şakalara açık olun evet dediğiniz gibi o balıklar orada durmaz ve herkes nasibini alır denizden aynı yerde bazıları çekmeye yetişemezken bazılarına da tık demez amma siz olayı polemik boyutuna taşıyonuz yakıştıramadım
18-12-2006, 17:45
Arkadaş,dostluk bekliyorsan,dostça yaklaşacaksın. Evet seni tanımıyoruz,ve sen iyi tanınmadığın bir ortama hiçte dostça görünmeyen bir tavırla yaklaştın. Bizler herkese dostça yaklaşan insanlarız.Biribirlerimizi de bu ortamda tanıdık,hiçbirimiz asker arkadaşı değiliz.Bazen bir araya gelerek daha iyi tanıyoruz birbirimizi.Antalya'da,Ankara'da.Erzurum ve diğer yörelerde ve hatta avusturalya'dan Almanya'ya hiç yüzünü görmediğimiz dostlarımız,arkadaşlarımız var.Ama yazışmaları takip edersen hiç kimse birbirini küçümseyip aptal yerine koymaz.Her kes bilgisini paylaşır,bilmediğini sorar. Sana karşı hiç kimsenin bir tavrı olamaz,ama ilk önce sen kendi tavrını bir gözden geçir...
18-12-2006, 17:45
.............
18-12-2006, 17:55
Şimdi şöyle düşünelim siz bir arkadaşınızla berabersiniz ve yanınıza arkadaşınızın bir arkadaşı geliyor ve sizi tanıştırıyor ve siz ilk cümlenizde naber l... diyip ensesine bi tokat atıyorsunuz bu hareket uygunmudur. Önce tanışırsınız sonra şahsı tanımaya başlarsınız sami mi oldukdan sonra şaka yaparsınız fakat daha ilk mesaj da şaka yapmak biraz garip. Benim bir prensibim vardır can ciğer arkadaşıma bile şaka yapmam bunun nedeni yaşanmış tecrübelerdir. Şakanın sonu çoğu zaman gülerek son bulmaz
18-12-2006, 18:15
maşallah darısı bizim başımıza
18-12-2006, 18:24
Ben bu siteye üye olan herkezi çok ama çok seviyorum hatta misafirlerimizi bile seviyorum hatta bu arkadaşımızıda seviyorum her nekadar yanlış giriş yapıp,bizimle beraber bu olaya son noktayı koymasada seviyorum.Çünkü sizler balıkçı arkadaşlarımsınız,balıkçı abilerim balıkçı kardeşlerimizsiniz.Burada buldugum sohbet ortamını paylaşımları ben gerçek yaşamda bulamıyorum çünkü.
Hepinize sevgiler saygılar.
18-12-2006, 18:29
teşekkürler altan senin gibi bi dostumuz oldugu için şanslıyız saygılar
18-12-2006, 18:39
Saol Altan.Tabii ki bizlerde seviyoruz bu ortamı.arkadaşlarımızı,dostlarımızı.
tabiiki bizlerinde bir sorunu yok bu arkadaşımızla,her ne kadar son noktayı kolmuyorsada,olsun o da bizim arkadaşımız artık. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hafta sonu ne yapıyoruz :) | nihatkr | 332 | 37,267 |
15-12-2016, 03:08 Son Yorum: yalova tatar |
|
Albatros-gr guzel bir hafta sonu | Albatros-gr | 23 | 2,356 |
27-11-2015, 00:07 Son Yorum: Albatros-gr |
|
Güzel bir hafta sonu... | YaKaMoZ | 19 | 2,471 |
20-10-2015, 10:18 Son Yorum: yaser2sultan |