Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sapanca sazan avimiz
Kardeşim çok teşekkür ederim.fikirlerin için çok teşekkür ederim.Bende iki adet makına var.pek kaliteli degil.onları degiştirmek için fikir edinmek istiyorum makınanın biri 50 lık digeri 60 lık kamışın biri teleskopik digeri 2 parça dolgu kamış ama taşıması sıkıntı kamış için 3,60 ve 3,90 öneren oldu. birde 70 lık makına çokmu büyük olur. gerçi sende belirtmişsin ama çift kalamalı makinalara merak sardım. kafamda kafamda tasarladıgım okumanın 2 makınası ve kamışı var.birde remixsonun bir makınası var .fikirlerini benimle paylaşan olursa onların dogrultusunda karar vermeye çalışacagım. birde ben göl ve barajlarda avlanıyorum Arada birde olsa Türkiyenin en büyük tatlısu gölü beyşehide avlanıyorum oltalar bunlara uygun olacak. verdigin bilgiler için teşekkür ederim görüşmek üzere hoşçakalın.
Bul
rusan yazdı:Mustafa abi yine harika bir av yapmışsınız. Özlemiştim raporlarınızı. Tüm ekibi kutlarım. Alkis

Yer seçimi konusunda söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Maalesef çoğu sazancı için yer seçiminde balık 2. planda kalıyor. Bu benim için de öyle.

Ruşan ilgine teşekkür ederiz.Çok sağolasın.
Çok fotoğraf kullanmadan bundan sonraavlarımızı yayınlamaya çalışacağız.

serdar42 yazdı:Mustafa bey dip avcılıgı yapıyorum göl ve barajlarda avlanıyorum.çift kalamalı makinalar hakkındaki fikrinizide merak ediyorum. şu an degil ama ileride birde şamandıralı olta edinecegim. ama şu an dip avcılıgı için fikir edinmek istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Sevgili Serdar,
Ekibimizden (cirptex) Yusuf arkadaşım size yardımcı olmuş.
Sen bize Beyşehirden av yapabileceğimiz bölgeler varsa uydu görüntüsü gönderebilirsen sevinirim.Gulumse
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
Mustafa bey benim bildigim karaburun var.yanlız akburuna giden arkadaşlarda var.karaburun yenişarbademli ve kurucaova arasında iyi avlar yapanları duydum.yanlız halk arasında kimine göre israil kimine görede çin çapagı çok çıkmaya başladı. buralarda solucan mısır ve hamurla avlananlar çok yanlız yemleme yapmanıa sart eger yardımcı olabildiysem ne mutlu ak ve karaburun uydu görüntüsünü gönderiyorum inşallah memnun kalırsınız. Karaburun uydu görüntüsü: http://i.hizliresim.com/bydROm.png Akburun uydu görüntüsü:http://i.hizliresim.com/Xdrpa3.png
Bul
Tek kelimeyle muhteşem mustafa abi Tebrikler rastgele...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tek kelimeyle muhteşem mustafa abi Tebrikler rastgele...

Çok teşekkür ederiz Murat.Sizlere de rastgele.
[/COLOR]
Bul
Mustafa sizlere tamaman katılıyorum.yinede yer ismi vermişsiniz.mera adı verirken orayı bip leyiniz.fotolarıda şimdi çektiğiniz gibi yakın çekim yapın,arka fonda belirleyici bir yer olmaması için kameradan her zaman yere doğru çekim almaya özen göstermeliyiz.bu şekilde yaparak raporlarınızdan site üyelerini mağdur etmeyin,güzel raporlarınızı bekleyenler var.
tüm ekibi bu zorlu avlarda başarılarından dolayı kutlarım.hepinizin ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Mustafa sizlere tamaman katılıyorum.yinede yer ismi vermişsiniz.mera adı verirken orayı bip leyiniz.fotolarıda şimdi çektiğiniz gibi yakın çekim yapın,arka fonda belirleyici bir yer olmaması için kameradan her zaman yere doğru çekim almaya özen göstermeliyiz.bu şekilde yaparak raporlarınızdan site üyelerini mağdur etmeyin,güzel raporlarınızı bekleyenler var.
tüm ekibi bu zorlu avlarda başarılarından dolayı kutlarım.hepinizin ellerine sağlık.

Sevgili Tahsin biraz geç cevap için kusura bakma görmemişim.İlgine çok teşekkür ederiz.
Diğer paylaşımlardan da hatırlarsınız avlak ismi vermiyoruz.Lakin Sapanca büyük bir göl ve gittiğimiz bölge deşifre olmuş bir yer.Saklamanın da bir anlamı yok diye düşündük.
Tekrar teşekkür ederiz.
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eksi derecelerde sazan avi. Mustafa DEDEMLİ 13 2,677 27-12-2014, 11:57
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  fly da sazan avı Mustafa DEDEMLİ 27 5,874 14-09-2012, 17:38
Son Yorum: denizbilimci
  Genç bir sazan avcisi ile av Mustafa DEDEMLİ 30 5,731 04-08-2012, 15:15
  Sazan Montajları ve Kullanım Yerleri Mustafa DEDEMLİ 31 5,936 26-04-2012, 11:43
Son Yorum: rusan
  Soğuk kiş aylarinda sazan avi Mustafa DEDEMLİ 26 6,318 21-02-2012, 19:33
Son Yorum: araphüso26
  Otla kapli göllerde sazan avi Mustafa DEDEMLİ 11 3,759 19-02-2012, 23:54
  2011 Sazan sezonu açılışımız. Mustafa DEDEMLİ 51 9,844 03-01-2012, 21:22
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi