teşekkürler arkadaşlar,merayı balık bastı diyorlar,pazar pazartesi herkes güzel balık almış.haber verenlere beni aramayı yasakladım,işlere konsantre olamıyorum ben oraya gelmeden balık var diye beni arayana ben ordayken balık varmı bilgisi vermeyeceğim telefonlarımı açmayacağım dedim de bunu bilmeyen halamın oğlu aradı haber verdi bile.şimdi nasıl olacak nasıl geçecek pazartesiye kadar zaman.
helal olsun size dostlar.elinize sağlık.
bir konuya değinmeden geçemeyeceğim:lüfere çizik resmen cinayettir.balığın suyunu kaçırır.gerçi zevk meselesi ama.....ben kıyamam.afiyet olsun.
Böyle uzun tatil yapınca arkası yoğun mesai ile geçiyor tabi bi fırsat bulupta iki kelime yazamadım ama böyle bir zaman geçirdikten sonra bırak gece mesaisini sabaha kadarda çalışır işleri toparlarım .
Her şeyden önce böyle güzel bir imkanı sağladığın için Nihat abi sana çok teşekkür ederim. Arada harici stres sebepleri olsa bile o uyuz gülümseme halen yüzümde .
Her şey çok güzeldi dahada güzellerini görmek dileğiyle eline sağlık abi.
yycolak yazdı:helal olsun size dostlar.elinize sağlık.
bir konuya değinmeden geçemeyeceğim:lüfere çizik resmen cinayettir.balığın suyunu kaçırır.gerçi zevk meselesi ama.....ben kıyamam.afiyet olsun.
yok be abi cinayettir kısmı biraz abartılı olmadımı sanki lüfer lokantalardada bu şekilde servis edilir ve içi azda olsa pişsin diye çiziyoruz,yinede 1 çizilmiş bir çizilmemiş balığı yanyana pişirip aradaki farkı anlamaya çalışacağım.gerçi lüfer bu abi ne yaparsan yap bu ayda ttulan marmara lüferi dünyadaki tüm zamanlardaki tüm balıklardan çok daha lezzetlidir.teşekkürler yalçın abi.
MaVrUşGiL yazdı:Böyle uzun tatil yapınca arkası yoğun mesai ile geçiyor tabi bi fırsat bulupta iki kelime yazamadım ama böyle bir zaman geçirdikten sonra bırak gece mesaisini sabaha kadarda çalışır işleri toparlarım .
Her şeyden önce böyle güzel bir imkanı sağladığın için Nihat abi sana çok teşekkür ederim. Arada harici stres sebepleri olsa bile o uyuz gülümseme halen yüzümde .
Her şey çok güzeldi dahada güzellerini görmek dileğiyle eline sağlık abi.
Bide şu levreği ekleyim tam olsun.
ne demek sen benim kardeşimsin daha neler tutacağız inşallah seninle