Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neye niyet, neye kısmet...:)
orhanekmekci yazdı:Bu kadar ara verme İshakGulumsekeyifli paylaşımla aramıza yeniden hoşgeldinSeerfpalamutlar hala buralarda havayı buldummu peşlerindeyimHappykeyifli avlarının devamına.Rasgele.
Sevgili abim, yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler.Sağolasın, varolasın...Smile
Uzun_ahmet yazdı:İshak bey muhteşem bir palamut avı organizasyonu olmuş, Arkadaşınız Erdal beyi ve en önemlisi eşlerinizide tebrik etmemek elde değil, harikasınız..AlkisAlkisAlkis
Sevgili Ahmet, daha güzeli tez zamanda dostların ile birlikte sizlere denk gelmesi dileği ile rastgele kardeşim.
Mufi yazdı:İhtiyar bu ne güzellik böyle ,, tu.tu.tu nazar değmesin ...AlkisAlkisAlkisAlkis

Şuna bak...İhtiyar mış..Smile.Hıh..Sen kendine bak, esas ihtiyar sensin be yav.SmileBen daha 20 sine yeni girdim.

Sevgili Mufim, kendine iyi bak.Konağa yolun düşerse her zaman çay içmeye beklerim.Seni öpüyorum abim.
Torik Orhanbaba yazdı:Tebrikler sevgili İshak kardeşim, her zaman kıyı balıkçılığının ne kadar güzel ve zevkli olduğunu bizlere hissettiyorsun, ellerine sağlık, selamla, sevgiler hoşça kal.Gulumse Ayrıca senin gibi güzel bir insan ile tanıştığım için çok mutluyum.Gulumse

Abim benim, yorumun için teşekkürler.Sevgi ve saygılarımla.
bill74 yazdı:Ishak abi bundan sonra köşene aboneyim abi Gulumse Özenerek anlatimin ve güzel fotograflar, üstüne harika ayrintili bir video, benide tekneye aldiniz abi, elinize saglik cok tesekkürler. AlkisAlkisAlkis

Sevgili Bilgehan,yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler, Benim dostlarım ile beraber yapmış olduğum av günceleri esnasında yaşamış olduğumuz güzelliklerden bir esinti de sizlere yansıtabilmişsem ne mutlu bana.Smile
Üstad balıklarda,av raporuda birbirinden güzel.Ailecek yapılan av hepsinden güzel.Şansınız daim,keyfiniz ziyade olsun..Alkis
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Üstad balıklarda,av raporuda birbirinden güzel.Ailecek yapılan av hepsinden güzel.Şansınız daim,keyfiniz ziyade olsun..Alkis

Kamil hocam, her daim gönlünüzdeki avların denk gelmesi dileğiyle, Manisa'ya selamlar...Smile
elinize emeğinize sağlık muhteşem rapor ve bir okadarda yapılan eşlerle birlikte av muhabbetiniz daim olsun rast gele.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8'den neye niyet neye kısmet ! mariner8 16 2,220 16-11-2014, 11:34
Son Yorum: mariner8
  17/11/2013 sirtiye niyet mercana kısmet mariner8 20 2,761 02-12-2013, 10:32
Son Yorum: YaKaMoZ
  Mırmıra niyet melanura kısmet... YaKaMoZ 23 3,038 04-05-2013, 16:00
Son Yorum: YaKaMoZ
  Mırmıra niyet, eşkina kısmet... lapinavcısı_brs 26 5,558 30-09-2010, 07:45
Son Yorum: yycolak
  Levrege niyet,sinagrite kismet Albatros-gr 57 8,055 11-06-2010, 15:11