Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir fikrim geldi
Tekneden kullandığım artık klasikleşen üçlü,hırsızlı olta takımını fotolamayı hiç düşünmemişdimHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Tekneden kullandığım artık klasikleşen üçlü,hırsızlı olta takımını fotolamayı hiç düşünmemişdimHappy

Bilgi bilgidir abi fazlasından zarar gelmezSeerf
Mufi yazdı:Şükür benim böyle bir derdim yok ....GulumseHappy

yycolak yazdı:sen balığa çıkmıyormusun abicim.Siyirdim

MMufim beni bekliyor şekerim.seni götürdüm,sıra ondaWink.artık karadan bir şeyler yapmaya bakarız.Smile
(zarf atmıştı,bekide unuttu Siyirdim)
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Alıntı:MMufim beni bekliyor şekerim.seni götürdüm,sıra onda.artık karadan bir şeyler yapmaya bakarız.
(zarf atmıştı,bekide unuttu )

Oleeeey yaşasın AlkisAlkisAlkis

teknen varmı ? kaç metre ? Ahşapmı, fibermi? nerde baglı? GulumseGulumseSeerfSeerf

Bir rapor yazarımki bildiğiniz gibi değil ,

( - Sabahın ilk ışıkları nı görmeden evin kapısından çıktım ,sırtımdaki çantanın ağırlı sanki o gün bir şeyler olacagını anlatır gibiydi , kapıyı sessizce kapadım ,hızlı adımlarla asansöre yürüdüm , asansör her zamanki gibi sıfırda (0) idi 6. kata çıkması az da olsa zaman aldı .Zaman kaybetmek istemiyordum , zira geçen hen an o günden bir kayıp sayılırdı... Binanın sessizliğini asansörün sesi bozuyordu , kapıyı açtım asansöre girip sıfıra bastım, .Evet hedefe doğru yol her an gittikçe kısalıyordu ,her başlangıç bir sona olaşır dedim içimden o anda Vladimirin bir sözü aklıma geldi, (pardon Vladimir karıştı.. o yok ) ..................

.................................................Yorgun bedenim ile koltuga uzandım agırlaşan göz kapaklarımı tutamıyordum uyumuşum ..

SON
Sayfa 27
Bul
Mufi yazdı:Oleeeey yaşasın AlkisAlkisAlkis

teknen varmı ? kaç metre ? Ahşapmı, fibermi? nerde baglı? GulumseGulumseSeerfSeerf

( - Sabahın ilk ışıkları nı görmeden evin kapısından çıktım ,sırtımdaki çantanın ağırlı sanki o gün bir şeyler olacagını anlatır gibiydi , kapıyı sessizce kapadım ,hızlı adımlarla asansöre yürüdüm , asansör her zamanki gibi sıfırda (0) idi 6. kata çıkması az da olsa zaman aldı .Zaman kaybetmek istemiyordum , zira geçen hen an o günden bir kayıp sayılırdı... Binanın sessizliğini asansörün sesi bozuyordu , kapıyı açtım asansöre girip sıfıra bastım, .Evet hedefe doğru yol her an gittikçe kısalıyordu ,her başlangıç bir sona olaşır dedim içimden o anda Vladimirin bir sözü aklıma geldi, (pardon Vladimir karıştı.. o yok ) ..................

.................................................Yorgun bedenim ile koltuga uzandım agırlaşan göz kapaklarımı tutamıyordum uyumuşum ..

SON
Sayfa 27

Muvaffak abi şimdiye kadar okuduğum en hecanlı rapor buyduAlkisKesinlikle bir kitap yada senaryo yazmalısın abi eminimki Kurtlar Vadisinden sonra en çok reytingi senin raporun alır abimSiyirdimSeerf
[quote=Mufi]Oleeeey yaşasın AlkisAlkisAlkis

yok be abi ne teknesi.karadan dediydik.
aç göz kapaklarını uyumaaHappy
yada büyük org.a kadar bekleWink
saygılar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
[QUOTE=tahsinmersin;429222
yok be abi ne teknesi.karadan dediydik.
aç göz kapaklarını uyumaa:happy:
yada büyük org.a kadar bekle:wink:
saygılar.[/QUOTE]

Neresi ? neresi? lütfen detaylı açıklama yapalım.. konu karanlıkta kalmasın , güme gitmesin ..GulumseHappy
(büyük org beni aşar )
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  *** BAKANLIĞA ŞİKAYETİM VAR*** CEVAP GELDİ*** alien13 16 3,803 01-12-2007, 15:59
Son Yorum: balıkçızakir
  Fikrim geldi Balıkcıl 5 1,614 16-11-2007, 23:38
Son Yorum: Balıkcıl

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi