22-09-2012, 10:06
Tekneden kullandığım artık klasikleşen üçlü,hırsızlı olta takımını fotolamayı hiç düşünmemişdim
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
Bornova - izmir
Bir fikrim geldi
|
22-09-2012, 10:06
Tekneden kullandığım artık klasikleşen üçlü,hırsızlı olta takımını fotolamayı hiç düşünmemişdim
![]()
Bornova - izmir
22-09-2012, 23:27
orhanekmekci yazdı:Tekneden kullandığım artık klasikleşen üçlü,hırsızlı olta takımını fotolamayı hiç düşünmemişdim Bilgi bilgidir abi fazlasından zarar gelmez ![]()
23-09-2012, 02:15
Mufi yazdı:Şükür benim böyle bir derdim yok .... yycolak yazdı:sen balığa çıkmıyormusun abicim. MMufim beni bekliyor şekerim.seni götürdüm,sıra onda ![]() ![]() (zarf atmıştı,bekide unuttu ![]() Alıntı:MMufim beni bekliyor şekerim.seni götürdüm,sıra onda.artık karadan bir şeyler yapmaya bakarız. Oleeeey yaşasın ![]() ![]() ![]() teknen varmı ? kaç metre ? Ahşapmı, fibermi? nerde baglı? ![]() ![]() ![]() ![]() Bir rapor yazarımki bildiğiniz gibi değil , ( - Sabahın ilk ışıkları nı görmeden evin kapısından çıktım ,sırtımdaki çantanın ağırlı sanki o gün bir şeyler olacagını anlatır gibiydi , kapıyı sessizce kapadım ,hızlı adımlarla asansöre yürüdüm , asansör her zamanki gibi sıfırda (0) idi 6. kata çıkması az da olsa zaman aldı .Zaman kaybetmek istemiyordum , zira geçen hen an o günden bir kayıp sayılırdı... Binanın sessizliğini asansörün sesi bozuyordu , kapıyı açtım asansöre girip sıfıra bastım, .Evet hedefe doğru yol her an gittikçe kısalıyordu ,her başlangıç bir sona olaşır dedim içimden o anda Vladimirin bir sözü aklıma geldi, (pardon Vladimir karıştı.. o yok ) .................. .................................................Yorgun bedenim ile koltuga uzandım agırlaşan göz kapaklarımı tutamıyordum uyumuşum .. SON Sayfa 27
23-09-2012, 21:48
Mufi yazdı:Oleeeey yaşasın Muvaffak abi şimdiye kadar okuduğum en hecanlı rapor buydu ![]() ![]() ![]()
24-09-2012, 01:42
[quote=Mufi]Oleeeey yaşasın
![]() ![]() ![]() teknen varmı ? kaç metre ? Ahşapmı, fibermi? nerde baglı? ![]() ![]() ![]() ![]() Bir rapor yazarımki bildiğiniz gibi değil , .................................................Yorgun bedenim ile koltuga uzandım agırlaşan göz kapaklarımı tutamıyordum uyumuşum .. yok be abi ne teknesi.karadan dediydik. aç göz kapaklarını uyumaa ![]() yada büyük org.a kadar bekle ![]() saygılar.
[QUOTE=tahsinmersin;429222
yok be abi ne teknesi.karadan dediydik. aç göz kapaklarını uyumaa:happy: yada büyük org.a kadar bekle:wink: saygılar.[/QUOTE] Neresi ? neresi? lütfen detaylı açıklama yapalım.. konu karanlıkta kalmasın , güme gitmesin .. ![]() ![]() (büyük org beni aşar ) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
*** BAKANLIĞA ŞİKAYETİM VAR*** CEVAP GELDİ*** | alien13 | 16 | 3,803 |
01-12-2007, 15:59 Son Yorum: balıkçızakir |
|
Fikrim geldi | Balıkcıl | 5 | 1,614 |
16-11-2007, 23:38 Son Yorum: Balıkcıl |