Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir fikrim geldi
Merhaba dostlar uzun zamandır aklımda olan bir fikri gündeme getirmek istiyorum,belki daha önce böyle bir sistem yapılmıştır lakin ben göremedim.Snifsinf
Gelelim konumuza
Av raporları yazılırken,kullandığımız takımların özelliklerini (iğne numarası,köstek ve beden kalınlığı ve uzunluğu v.s gibi) yazarsak en azından balıkçılığa yani başlayanlar ve azda olsa balıkçılık hakkında tecrübesi olanlar fakat hangi balıkta nasıl bir takım hazırlamak gerektiğini karıştıranlara ( başta benSiyirdim ) öğretici bir bilgide verilmiş olmazmı.İstayen resimda koyabilir tabi görsellik açısından.Wink
Saygı ve SevgilerimleSeerf
dagistan yazdı:Merhaba dostlar uzun zamandır aklımda olan bir fikri gündeme getirmek istiyorum,belki daha önce böyle bir sistem yapılmıştır lakin ben göremedim.Snifsinf
Gelelim konumuza
Av raporları yazılırken,kullandığımız takımların özelliklerini (iğne numarası,köstek ve beden kalınlığı ve uzunluğu v.s gibi) yazarsak en azından balıkçılığa yani başlayanlar ve azda olsa balıkçılık hakkında tecrübesi olanlar fakat hangi balıkta nasıl bir takım hazırlamak gerektiğini karıştıranlara ( başta benSiyirdim ) öğretici bir bilgide verilmiş olmazmı.İstayen resimda koyabilir tabi görsellik açısından.Wink
Saygı ve SevgilerimleSeerf

aydin abi raporlarinda bunlari belirtende var ama bence zor geliyo o kadar detayi yazmak o yuzden herkes yazmiyorHappy aslinda yazilsa tabikide iyi olur
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Aydın abi raporlarda bir çok detayı veren arkadaşlarımız var. yazılsa tabi ki daha güzel olur ama bu konuda kimseyi zorlayamayız.
Sazanları özledim...
Bul
Raporlar var, birde diğerleri.
Bence raporları takip etmeyi tercih edinWink
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Aydin abi katiliyorum...Genelde yazanlar var ama herkes yazsa daha faydali olur. Ama yazanada yazmayanda tesekkürler...Smile
Bul
rusan yazdı:Aydın abi raporlarda bir çok detayı veren arkadaşlarımız var. yazılsa tabi ki daha güzel olur ama bu konuda kimseyi zorlayamayız.

Zorlama olmaz zaten Rusan kardeşim,benim burdaki amacım acemi arkadaşların bende dahil olmak üzere takım hazırlarken oluşan kafa karışıklıklarının tecrübeli arkadaşların bilgisinden yararlanarak giderilmesiydi.Yoksa kimseyi zorlayamayız illa bize nasıl takım yaptığını söyle diyeWink
Bahadır Sarıca yazdı:Raporlar var, birde diğerleri.
Bence raporları takip etmeyi tercih edinWink
Selamlarımla...

TeşekkürlerSeerf
bill74 yazdı:Aydin abi katiliyorum...Genelde yazanlar var ama herkes yazsa daha faydali olur. Ama yazanada yazmayanda tesekkürler...Smile

Aynen öyle Bilgehan kardeşim,teşekkürlerSeerf
Bu uygulamayı uygulayan arkadaşlarımız mevcut fakat ne yalan söyleyeyim benim evimde net yok sadece iş yerinde girebiliyorum onuda yogunluktan dolayı fırsat bulabildikçe balıga çıkarsamda telefonla çekiyorum kendime meeil gönderiyorum iş yerindeki pc de meelimi açıyorum iş yerindeki pc ye indiriyorum siteye yüklüyorum derken epey zaman alıyor bu yüzden çokta detaylara giremiyorumGulumse
Bul
Sırtı avlarımda belirtiyorum ama sarkıtma için pek gerek duymuyorum. Detaylı yazan arkadaşların raporlarına ben de bayılıyorum AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  *** BAKANLIĞA ŞİKAYETİM VAR*** CEVAP GELDİ*** alien13 16 3,803 01-12-2007, 15:59
Son Yorum: balıkçızakir
  Fikrim geldi Balıkcıl 5 1,614 16-11-2007, 23:38
Son Yorum: Balıkcıl

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi