Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr olta,paragat, sirti
Avcı Altan yazdı:afiyet olsun abicim harika balıklar almışsınız

tesekkurler Altan
sizlerede rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:kolyozları yaptım varya parmaklarımı yedim o kadar lezzetli oldular inan faruk abi levrekten daha lezzetli balık ama zeytinyağında bekletip ızgara yapacaksın çok güzel oluyor.
sen mırmırı nasıl yaptın bi anlatırmısın yada melanuru SiyirdimHehe

YApma Nihat, sattın iki dakikada levreğiSiyirdimHappySiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Hocam..evet ozellikle bende pareagatta daha iyilerini bekliyorum
sizlerede rastgele

tesekkurler Murat
onu bizim admin diyor....galiba kiskancligindanSiyirdim
bu arada direksiyondaki AdnanSiyirdimbunu Adnan okumali..onun teknesi ile gitmistik
sizlerede rastgele

tesekkurler Serkan..bunu cok begendimSeerf..like yaniSiyirdim
bundan otesi paragtta yani..biraz daha guzel boy ve kalite..fazla bir sey degil
sizlerede rastgele
Yapma ya FARUK abi inan hic dikkat etmedim insan caktirmaz sen daha yakisiklisin abiSiyirdimADMIN kesin kiskandigindan yapiyor bole bir baslik gordunmu levreksiz levrek raporuSmile
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:YApma Nihat, sattın iki dakikada levreğiSiyirdimHappySiyirdim

SiyirdimSiyirdimHappyHappyHappy
aynen
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
YaKaMoZ yazdı:Yapma ya FARUK abi inan hic dikkat etmedim insan caktirmaz sen daha yakisiklisin abiSiyirdimADMIN kesin kiskandigindan yapiyor bole bir baslik gordunmu levreksiz levrek raporuSmile

SiyirdimHappytamam Murat sorun yok..bende ozellikle espri olsun diye yazdim
bu arada adminin uzerine fazla gitme..ama yazdiklarinda haklisin...levrek raporundas kolyos..Siyirdim..bir odalari var...hapis yani oraya atiyorlar insaniHadiordan
benim siftahim var...Siyirdim
Bul
Faruk abi pek olmamis ama genede denizde olmak yetiyor abi insana, o havayi solumak denizin icinde olmak.
Bizim tarafta da pek olmadi abi iki defa paragat attim( fotograf makinesini unuttugum icim resim cekemedim ve rapor da hazirlamadimAffet) tavaliklar cikti, me;anur bol, stavrit, bir sargoz, 3 litrin ve iyi bir cipura.
abi afiyet olsun bir dahakine insallahAlkisAlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
makineci yazdı:Faruk abi pek olmamis ama genede denizde olmak yetiyor abi insana, o havayi solumak denizin icinde olmak.
Bizim tarafta da pek olmadi abi iki defa paragat attim( fotograf makinesini unuttugum icim resim cekemedim ve rapor da hazirlamadimAffet) tavaliklar cikti, me;anur bol, stavrit, bir sargoz, 3 litrin ve iyi bir cipura.
abi afiyet olsun bir dahakine insallahAlkisAlkisSeerf

tesekkurler Burhan aynen dedigin gibi..
senin paragat haberini Serkandan aldim..tel ile konustuk
iyi bir cipura almissiniz..guzel...ozledim cok cipuralari..hele o paragatta gelmesi yokmu....
insallah bir dahakine..
rastgele
Bul
Faruk abi yine döktürmüşşsün ellerine sağlık rastgele
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:Faruk abi yine döktürmüşşsün ellerine sağlık rastgele

tesekkurler Cihan
silzerede rastgeleSeerf
Bul
Faruk abicim epeydir seni göremiyor ve özlüyorduk, denizde olman ve balıklı resimlerini görmek ne kadar güzel. Seerf

daha niceleri rastgelsin Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,106 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,121 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,069 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,144 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,362 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,764 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,823 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi