Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soğuk kiş aylarinda sazan avi
yycolak yazdı:emeğine yüreğine sağlık mustafacım.güzel ve faydalı bilgiler aldık.teşekkürler.

HAŞİM77 yazdı:Bu güzel bilgi paylaşımına sonsuz teşekkürler mustafa.AlkisAlkis

Lakerda yazdı:Paylaşım için teşekkürler..

Albatros-gr yazdı:bilgiler icin tesekkurler Mustafa..Seerf
emegine saglik
rastgele

Ben teşekkür ederim arkadaşlar.Faydalı olabildiysek ne mutlu bize.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
araphüso26 yazdı:Mustafa bey,önce işaretlediğim kısım için şapka çıkartırım..sonra işte o sonrası varya orası biraz karışık.sizin bahsettiğiniz olay havuz gibi bir gölette ( çalı,çırpı ve ağaç, yosun kümeleri sazlık kayalık vs.olmayan yerlerde) olma ihtimali varmıdır. elbet vardır.4 numura iğneyi balık tam damaklayamayacağı için damaktaki ette kalacaktır biraz zorlama ile açılma kırılma yada sıyırma ihtmali en çokta sıyırma ihtimali ortaya çıkacaktır.riski fazladır. benim avatarımdaki sazanı yakaladığım barajda 4 numara iğne ile amcayı kepçeye sokacak usta bence doğmamıştır.selam ve sevgilerimle

Sevgili Hüseyin,

Aslında karışık bir durum yok ortada.Kullandığım uç montajlardan dolayı yakaladığım sazanlar ya üst dudak yada alt dudaklardan yakalanmaktadır.Bizlerde Türkiye de av yapıyoruz.Fransa'nın veya Almanya'nın havuz göletlerinde sazan avlamıyoruz.Bildiğiniz istavrit çaparisiyle 3-4 kilo sazan yakalayan insanlar gördüm.Bu yüzden benim takımım senin takımını döver gibi söylemlerin ve iddalaşmanın konumuza bir katkı sağlayacağını zannetmiyorum..Wink
Sazan deyip geçmemek gerekir.Sazanın ustası olmaz ve doğmamıştır.Gulumse

Saygılarımla.
[/COLOR]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Sevgili Hüseyin,

Aslında karışık bir durum yok ortada.Kullandığım uç montajlardan dolayı yakaladığım sazanlar ya üst dudak yada alt dudaklardan yakalanmaktadır.Bizlerde Türkiye de av yapıyoruz.Fransa'nın veya Almanya'nın havuz göletlerinde sazan avlamıyoruz.Bildiğiniz istavrit çaparisiyle 3-4 kilo sazan yakalayan insanlar gördüm.[SIZE="4"]Bu yüzden benim takımım senin takımını döver gibi söylemlerin ve iddalaşmanın [/SIZE]konumuza bir katkı sağlayacağını zannetmiyorum..Wink
Sazan deyip geçmemek gerekir.Sazanın ustası olmaz ve doğmamıştır.Gulumse

Saygılarımla.

işaretlediğim yerde yazdıkların beni üzdü. bu konuda yazdıklarımı bilgiçlik olsun diye yazmadım.Mahcuphatta tartışma yaratmak adınada yazmadım.hele hele iddialaşmak adına hiç yazmadım.sadece doğruları bulabilmemiz adına yazmıştım.amaç kafama takılan soruları ve neden soru işareti olduğunu bildirmekti. ne takım ne iğne nede misina yarışına girdim.ben zaten ustada değilim.doğru bilgiyi ararım kafama yatarsa alır kullanırım.bundan sonraki konularına sizin tabirinizle iddialaşmamak adına yorumda yazmayacağım.rast gelsin efendim...Winkrahatsızlık verdiysem özür dilerim..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:işaretlediğim yerde yazdıkların beni üzdü. bu konuda yazdıklarımı bilgiçlik olsun diye yazmadım.Mahcuphatta tartışma yaratmak adınada yazmadım.hele hele iddialaşmak adına hiç yazmadım.sadece doğruları bulabilmemiz adına yazmıştım.amaç kafama takılan soruları ve neden soru işareti olduğunu bildirmekti. ne takım ne iğne nede misina yarışına girdim.ben zaten ustada değilim.doğru bilgiyi ararım kafama yatarsa alır kullanırım.bundan sonraki konularına sizin tabirinizle iddialaşmamak adına yorumda yazmayacağım.rast gelsin efendim...Winkrahatsızlık verdiysem özür dilerim..

Sevgili Hüseyin,

Bu alem böyledir işte.Hiç birbirini tanımayan iki insanı ayrıştırabiliyor.Daka önce tanışmış olsaydık belkide sonuç böyle olmayacaktı.Nayirolamaz
Sanal alemin bu tür istenmeyen olaylara da sebebiyet vermesi üzücü tarafı olsa gerek.Yani sanal alem bir bakarsınız mesafeleri kısaltır kardeş dost olursunuz.Bazen de hiç tanımadığınız bir kişiye alınabilirsiniz.Malesef bu tür olaylar daha önce de vardı.Bundan sonra da olacak.
Siz beni ben sizi yanlış anlamış olabiliriz.Hatam varsa ben özür dilerim arkadaşım.GulumseWink
[/COLOR]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Sevgili Hüseyin,

Bu alem böyledir işte.Hiç birbirini tanımayan iki insanı ayrıştırabiliyor.Daka önce tanışmış olsaydık belkide sonuç böyle olmayacaktı.Nayirolamaz
Sanal alemin bu tür istenmeyen olaylara da sebebiyet vermesi üzücü tarafı olsa gerek.Yani sanal alem bir bakarsınız mesafeleri kısaltır kardeş dost olursunuz.Bazen de hiç tanımadığınız bir kişiye alınabilirsiniz.Malesef bu tür olaylar daha önce de vardı.Bundan sonra da olacak.
Siz beni ben sizi yanlış anlamış olabiliriz.Hatam varsa ben özür dilerim arkadaşım.GulumseWink

Konuyu başından sonuna kadar ilgiyle takip ettim ve keyif aldım. Her ikinizi de AlkisAlkisAlkisummmm. Çok güzel örnekler verdiniz76
Bul
araphüso26 yazdı:işaretlediğim yerde yazdıkların beni üzdü. bu konuda yazdıklarımı bilgiçlik olsun diye yazmadım.Mahcuphatta tartışma yaratmak adınada yazmadım.hele hele iddialaşmak adına hiç yazmadım.sadece doğruları bulabilmemiz adına yazmıştım.amaç kafama takılan soruları ve neden soru işareti olduğunu bildirmekti. ne takım ne iğne nede misina yarışına girdim.ben zaten ustada değilim.doğru bilgiyi ararım kafama yatarsa alır kullanırım.bundan sonraki konularına sizin tabirinizle iddialaşmamak adına yorumda yazmayacağım.rast gelsin efendim...Winkrahatsızlık verdiysem özür dilerim..

hüseyin abi ben 6 ve hatta 8 numara iğne ile avlanan usta sazancılar olduğunu biliyorum.ilerleyen teknoloji ile ve değişik iğne bağlama teknikleri ile küçük kancalar da epey işe yarar.ve çok kaliteli iğne markalarının olduğunu da unutmayalım.
trofe sazan 10 kg ve üzeri sazanlara denir diye biliyorum.
mustafa abi çok kibar ve fevkalade saygılı.
yanlış anlaşılmalar olmasın..
Bul
maceratorr yazdı:hüseyin abi ben 6 ve hatta 8 numara iğne ile avlanan usta sazancılar olduğunu biliyorum.ilerleyen teknoloji ile ve değişik iğne bağlama teknikleri ile küçük kancalar da epey işe yarar.ve çok kaliteli iğne markalarının olduğunu da unutmayalım.
trofe sazan 10 kg ve üzeri sazanlara denir diye biliyorum.
mustafa abi çok kibar ve fevkalade saygılı.
yanlış anlaşılmalar olmasın..

rıfat kardeşim sadece bu konuya yorum yazman manidar. konunun olay dışına sapmaması adına özelden yazacam cevaplarımı...
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sapanca sazan avimiz Mustafa DEDEMLİ 26 2,421 09-01-2017, 12:15
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  Eksi derecelerde sazan avi. Mustafa DEDEMLİ 13 2,677 27-12-2014, 11:57
  fly da sazan avı Mustafa DEDEMLİ 27 5,874 14-09-2012, 17:38
Son Yorum: denizbilimci
  Genç bir sazan avcisi ile av Mustafa DEDEMLİ 30 5,731 04-08-2012, 15:15
  Sazan Montajları ve Kullanım Yerleri Mustafa DEDEMLİ 31 5,936 26-04-2012, 11:43
Son Yorum: rusan
  Otla kapli göllerde sazan avi Mustafa DEDEMLİ 11 3,758 19-02-2012, 23:54
  2011 Sazan sezonu açılışımız. Mustafa DEDEMLİ 51 9,844 03-01-2012, 21:22
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi