Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANTALYA'da Sırtı ALTAYLI 3-12
nihatkr yazdı:Ercan abi, avların daim olsun. Güzel ortam güzel balıklar. Afiyet olsun. Onlardan anca iyi lakerda olur.
Bu şekilde yenirse tadı tuzu yoktur, malum daha ufak oldukları için. Bilinen yakalanan son büyük halinin 400 Paund olduğunu düşünürsek Siyirdim

bunlar tombik değil nihatım yazılı bunlar400 paund luk olanlar ton balığı değilmi?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bunlar tombik değil nihatım yazılı bunlar400 paund luk olanlar ton balığı değilmi?

abı bunlar yazılımı? valla ilk resimdeki yazlılı değil diye düşünüyordum ama tabi ben bilmiyorda olabilirim, hayatımda yazılımı tutmuş görmüşüm. Cahilliğime vereceniz artık. Özür diliyorum.. Evet o 400 olan tombik Smile
Bul
nihatkr yazdı:abı bunlar yazılımı? valla ilk resimdeki yazlılı değil diye düşünüyordum ama tabi ben bilmiyorda olabilirim, hayatımda yazılımı tutmuş görmüşüm. Cahilliğime vereceniz artık. Özür diliyorum.. Evet o 400 olan tombik Smile

herkes gibi bende karıştıyor olabilirim fakat bu balıkları balıkçılardaSiyirdim çok iyi inceledim ön kanatlarının oralarda noktaları varsa yazılı oluyo abicim palamut diye millete ittiriyolarSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Tebrikler kaptanımAlkiskısa sürede olsa Antalyanın keyfini çıkardın maşallahGulumsedevamı maydonozda inşallah.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:herkes gibi bende karıştıyor olabilirim fakat bu balıkları balıkçılardaSiyirdim çok iyi inceledim ön kanatlarının oralarda noktaları varsa yazılı oluyo abicim palamut diye millete ittiriyolarSiyirdim

ikinci posta gönderilen resimlerdekiler gerçek palamut değilmi.ilkgelen resimler dediğiniz gibi ton balığını yavrusu zamanında banada ittirdiler o balığı palamut diyeSiyirdim
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:ikinci posta gönderilen resimlerdekiler gerçek palamut değilmi.ilkgelen resimler dediğiniz gibi ton balığını yavrusu zamanında banada ittirdiler o balığı palamut diyeSiyirdim

bence palamut değil ismailim tombik lede yazıllı orkinos çok benzesede farklı balıklar ben öyle biliyorum..üstadlar resimlerle şu konuya açıklık getirsede bizde tam anlamı ile öğrensek. tabi konuyu okurlarsa genellikle kendi konuları dışına taşmazlarda.tabi hepsi için geçerli olmayabilir yazdıklarım...
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
manzarada balıklarda güzel , elinize sağlık
Bul
bahriyeli yazdı:abicim gönülden tebrik ediyorum antalyanın altını üstüne getirmişsin balıklar çok yakışıklı sende güzelsin. güzel beyaz saçlı abim benim özledik haberin olsun.birde abi ilk resimlerdeki tombik ikinci gönderilenlerdeki harbi palamut yanılıyormuyum.kiremitte palamut ne giderdi be şimdi .selamlar abim.SeerfAlkisAlkis
İsmail çok teşekkür ederim balıklar gerçekten çok yakışıklı ve avı keyifliydi. İlk resimdeki benekli halk arasında tombik diye geçiyor ve kanlıdır o nedenle limit 2 adet ve 45 cm. Bu balıklar yakalanınca ilk iş kanını çıkartırlar ama diğer ikisi
için aynı şeyi söyleyemem bence Palamuttu ama en çok karıştırılan konulardan biridir. Arap ta aynı şeyleri paylaşmış. Neyse abicim sıcak tebriklerin için ben de sana tekrar teşekkür ediyorum76İnşallah bir araya gelir ve beraber şarkılarımızı tutturuz abisiSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler kaptanımAlkiskısa sürede olsa Antalyanın keyfini çıkardın maşallahGulumsedevamı maydonozda inşallah.AfiyetleSeerf
Kaptan ben de Maydonaza bileniyorum76Teşekkür ederim
Bul
nihatkr yazdı:Ercan abi, avların daim olsun. Güzel ortam güzel balıklar. Afiyet olsun. Onlardan anca iyi lakerda olur.
Bu şekilde yenirse tadı tuzu yoktur, malum daha ufak oldukları için. Bilinen yakalanan son büyük halinin 400 Paund olduğunu düşünürsek Siyirdim
Abicim sağolasın ben zaten balıkların tekini bile almadım ve bu balıkları da pek tercih etmem. Hepsini bizi burada ağırlayan şirketin çalışanlarına hediye ettim Bana avlaması yetiyor76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,592 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,207 07-10-2013, 17:08
  Albatros-gr paragat-sirti 1-0 Albatros-gr 22 3,607 28-09-2013, 15:57
Son Yorum: Cahit Acun
  Tek başıma yaptıgım ANTALYA organizasyonu... YaKaMoZ 23 3,314 30-06-2013, 13:27
Son Yorum: YaKaMoZ
  Albatros -gr sirti avi Albatros-gr 30 4,318 17-05-2013, 20:34
Son Yorum: Salih Reis
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,771 06-05-2013, 08:39
  antalya hüsranı yılgın 13 2,146 18-03-2013, 18:18
Son Yorum: LeVrEkCi
  Albatros-gr paragat & sirti Albatros-gr 33 4,244 11-10-2012, 21:59
Son Yorum: Albatros-gr
  olta-paraketa-sirti bereketi makineci 40 4,708 28-09-2012, 12:59
Son Yorum: bucalıfikret
  cumartesi sirti bereketi makineci 48 4,902 13-09-2012, 00:25
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi