Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 Sazan sezonu açılışımız.
murki yazdı:Harika balıklar, helede aynalılara içim gitti demesem yalan olur. Ben raporlarımda balık tuttuğum yer konusundan tüm ayrıntılarına kadar yer vermeye çalışırım. Tabiki bu tercih meselesi. Güzel bir ekip oluşturmuşsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Tüm ekibe saygılar, tebrikler. Alkis
Yer konusunda biraz hassas davranmamızın nedenleri var.Bizim sazan avlarımız en az 2 gün en fazla 4 gün oluyor.Av bölgesinin bolca yemlenmesi ve balığın bu bölgeye alıştığını düşünürsek ağcılara açık adres vermiş oluruz.Bu siteler bu ağcılar tarafından sürekli takip edilmektedir.Nedeni bu kadar basittir.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Daha güzelleri oltanıza bassın.Wink

tedirgin SaZaN yazdı:abi ellerinize sağlık, deniz kenarında 6 günlük kamp avlarımız falanda oldu ancak hala şöyle senin ava benzer bir tatlı su avı yapmayı beceremedim ,iş deniz olunca kaçıyorumda tatlı suyu halledemiyorum,
tekrardan tebrik eder paylaşımlarının devamını dilerim abiSeerfAlkis
Çok teşekkür ederim.Fazla değil 2 günde tatlısuya kaç. Wink
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
Köksal yazdı:Balıkları görünce nutkumuz durdu.Hakikaten boili işini öğrenmem lazım bu balıkları görünce bizimkiler yanında yavru kalır.TebriklerAlkis
Çok teşekkür ederim.
Boiliyi tavsiye ederim tabii ama biraz sabır ve emek isteyen bir iş.

Uzun_ahmet yazdı:Böylesi güzel sazanlara imrenmemek mümkün değil, sanırım tercihiniz daha çok yakala-bırak olarak belirlenmiş yakalanan balıklardan sadece 4 ünün alıkonulması bunu gösteriyor, yer saklama konusunda size katılıyorum çünki bu tür siteleri binlerce kişi izleyebiliyor..
Birde şu resimlerde tarih olsaydı dahada güzel olacak diye içimden geçirmedi değilim..
Sizleri ve ekibinizi kutluyorum..AlkisAlkisAlkis
Tarih olayını izah etmiştim.Tarihini görmek istediğiniz fotoğrafı pc.nize indirin.Mausla üzerine geldiğinizde hangi tarih ve saatte çekildiğini görebiliyorsunuz.Wink
Yakala bırak şeklinde avlanıyoruz.Ama hiç de balık yemiyoruz anlamına gelmez.Nadir de olsa sazan yediğimiz oluyor.Sazanları salarken videolar çektik.Yayınlarken videoları kesip biçmek zorunda kaldık.Salım videolarımız da mevcut.
İlginize teşekkür ediyorum.

araphüso26 yazdı:iğnelerin kaç numara olduğunuda yazabilirmisin mustafa bey?

GAMAKATSU A1 G-CARP 4 NO
FOX VE OWNER 0/1- 1 - 2 - Numaraları kullandık.
[/COLOR]
Bul
dedemli elllerrinize sağlık.
balıklarınız harika,ekipte sağlam.
güzel avlarınızın devamını dilerim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bu güzel paylaşımlara sonsuz teşekkürler gözümüz gönümüz açıldı.AlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
güzel paylaşımlarınızın devamını dilerimmm Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Tarih olayını izah etmiştim.Tarihini görmek istediğiniz fotoğrafı pc.nize indirin.Mausla üzerine geldiğinizde hangi tarih ve saatte çekildiğini görebiliyorsunuz.Wink

Mustafa bey sanırım fotoğrafın özelliklerine giripde ayrıntılarını değiştirmeyi bilmiyorsunuz yada beni bilmiyor zannediyor olabilirsiniz, benim fotoğraftaki tarih yazmasını istediğim bundandır. Dersinizki photoshopla fotoğrafın üstüne tarih koyabilirim bunada söyleyecek bir sözüm yok.

Burada sakın olaki sizin fotoğrafları yanlış zamanda çektiğiniz anlamı çıkmasın sadece fotoğraflarda tarih olması tezini savunuyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fevkalade bir güzellik yaşamışsınız.paylaşım için teşekkürler.
Bul
tahsinmersin yazdı:dedemli elllerrinize sağlık.
balıklarınız harika,ekipte sağlam.
güzel avlarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederim.İnşallah böyle devam eder.

HAŞİM77 yazdı:Bu güzel paylaşımlara sonsuz teşekkürler gözümüz gönümüz açıldı.AlkisAlkis

Ben teşekkür ederim.Beğenmenize sevindim.

yalova tatar yazdı:güzel paylaşımlarınızın devamını dilerimmm Alkis

İnşallah devam ederiz.Güzel paylaşımlarda buluşmak üzere.
[/COLOR]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Mustafa bey sanırım fotoğrafın özelliklerine giripde ayrıntılarını değiştirmeyi bilmiyorsunuz yada beni bilmiyor zannediyor olabilirsiniz, benim fotoğraftaki tarih yazmasını istediğim bundandır. Dersinizki photoshopla fotoğrafın üstüne tarih koyabilirim bunada söyleyecek bir sözüm yok.

Burada sakın olaki sizin fotoğrafları yanlış zamanda çektiğiniz anlamı çıkmasın sadece fotoğraflarda tarih olması tezini savunuyorum..

Sevgili Ahmet,
Ne tarih değiştirmeyi ne de photoshop kullanmayı bilmiyorum.(neler varda benim haberim yok. Nayirolamaz)
Yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil..Wink
En kısa zamanda fotoğraf makinesini tarihin çıkabileceği konusunda ayartlatmam hasıl oldu.Eski makinamda vardı.Bunda yok.Aslında fotoğrafın üstünde tarih olması güzel bir olay.Hangi fotoğraf hangi tarihde çekildiği net bir şekilde belli olması açısından.
Uyarılarınız için teşekkür ederim.Gulumse

maceratorr yazdı:fevkalade bir güzellik yaşamışsınız.paylaşım için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim kardeşim.Daha güzelleri size nasip olsun.
[/COLOR]
Bul
Mustafa bey fotoşopa benzıyo resımler hatta Akın yapmış Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sapanca sazan avimiz Mustafa DEDEMLİ 26 2,421 09-01-2017, 12:15
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  Eksi derecelerde sazan avi. Mustafa DEDEMLİ 13 2,677 27-12-2014, 11:57
  fly da sazan avı Mustafa DEDEMLİ 27 5,874 14-09-2012, 17:38
Son Yorum: denizbilimci
  Genç bir sazan avcisi ile av Mustafa DEDEMLİ 30 5,731 04-08-2012, 15:15
  Sazan Montajları ve Kullanım Yerleri Mustafa DEDEMLİ 31 5,936 26-04-2012, 11:43
Son Yorum: rusan
  Soğuk kiş aylarinda sazan avi Mustafa DEDEMLİ 26 6,317 21-02-2012, 19:33
Son Yorum: araphüso26
  Otla kapli göllerde sazan avi Mustafa DEDEMLİ 11 3,758 19-02-2012, 23:54

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi