Yorumları: 16,711
Konuları: 238
nihat 2012 yıl sonunakadar gecerli değilmi benim tekne ve motorun vaturası yok yıl başından sonra alamazmıyım.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
evet abi zaman varmış daha.
NOT:- Bu belge, Kişinin, mevcut teknelerin Bağlama Kütüğü’ne zorunlu kaydın bittiği 31.12.2009 tarihinden önce tekneye sahip olması halinde düzenlenir.
- Bu belge 31.12.2012 tarihinden sonra düzenlenemez düzenlenmesi halinde geçersizdir
Yorumları: 48
Konuları: 6
LeVrEkCi yazdı:evet abi zaman varmış daha.
NOT:- Bu belge, Kişinin, mevcut teknelerin Bağlama Kütüğüne zorunlu kaydın bittiği 31.12.2009 tarihinden önce tekneye sahip olması halinde düzenlenir.
- Bu belge 31.12.2012 tarihinden sonra düzenlenemez düzenlenmesi halinde geçersizdir
Arkadaşlar biz bu işlemleri daha önce zamanında yaptırdığımız için ayrıca balıkçı ruhsatlı tekneler vergiden muaf olduğundan haberim yok yalnız
31.12. 2009 tarihinden önce tekneye sahip olma maddesinde bir problem olduğu söyleniyor oda şu kaydını yaptıracağınız teknenin vergisini 2009 tarihinden itibariyle alındığı yönünde dediğim gibi bu duyum dün bir arkadaş konuşurken duydum tam olarak anlayamadım 5 kusur bir tekneyi kayıt yaptırmaya gitmiş 800 tl civarında para istenmiş o arkadaşta teknenin kıç kısmını kesmiş 4.95 yapmış evrakıda o ölçü üzerinden almış dediğim gibi bu bir duyum tam emin değilim işlemleri yaptırmaya giden arkadaşlar doğru olanı yazacaktır
[SIZE="3"][/SIZE]
Her Zaman Doğruyu Söyle;Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın.
Kıyıcı
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kıyıcı yazdı:Arkadaşlar biz bu işlemleri daha önce zamanında yaptırdığımız için ayrıca balıkçı ruhsatlı tekneler vergiden muaf olduğundan haberim yok yalnız
31.12. 2009 tarihinden önce tekneye sahip olma maddesinde bir problem olduğu söyleniyor oda şu kaydını yaptıracağınız teknenin vergisini 2009 tarihinden itibariyle alındığı yönünde dediğim gibi bu duyum dün bir arkadaş konuşurken duydum tam olarak anlayamadım 5 kusur bir tekneyi kayıt yaptırmaya gitmiş 800 tl civarında para istenmiş o arkadaşta teknenin kıç kısmını kesmiş 4.95 yapmış evrakıda o ölçü üzerinden almış dediğim gibi bu bir duyum tam emin değilim işlemleri yaptırmaya giden arkadaşlar doğru olanı yazacaktır
5 metre üstü zaten ödeme yapıyor 5 metre altına bişey yok.