Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yine çupralar
barış abi tebrikler çupralar süper,bizim buralarda yengeç bulamıyoruz.bulsak bende deneyeceğim.kullandığın yengecin boyu hakkında bilgi verebilirmisin
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:barış abi tebrikler çupralar süper,bizim buralarda yengeç bulamıyoruz.bulsak bende deneyeceğim.kullandığın yengecin boyu hakkında bilgi verebilirmisin

Aytek 25 kuruş 50 kuruş büyüklüğünde bişeyler çeşme dalyana giderken bizde almıştık, gerçi biz bişey tutamamıştık, tabii ustası barış bu işlerin şu anda..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Yengeci nasıl taktığımın fotoğrafını çektim ama belli olmuyor. o yüzden yükleyemedim. ben yengeci sağ arka bacağından iğneyi sokuyorum sol ön bacağının olduğu yerden üst kabuktan çıkarıyorum. bence en etkili yöntem bu.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
ANTALYALI07 yazdı:barış abi tebrikler çupralar süper,bizim buralarda yengeç bulamıyoruz.bulsak bende deneyeceğim.kullandığın yengecin boyu hakkında bilgi verebilirmisin

Aytekin çupra her mevsim değişik yem isteyen bir balıktır. mesela 1 ay önceye kadar hayvan yengeç yemiyordu. havaların ısınmasıyla yengeç yemeye başladı. Şu sıralar baş parmagının tırnağı kadar olan yengeçleri yer. teşekkürler

Bul
bucalı yazdı:Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Yengeci nasıl taktığımın fotoğrafını çektim ama belli olmuyor. o yüzden yükleyemedim. ben yengeci sağ arka bacağından iğneyi sokuyorum sol ön bacağının olduğu yerden üst kabuktan çıkarıyorum. bence en etkili yöntem bu.

bi deneyeyim barış,teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bi deneyeyim barış,teşekkürler.

Sinariti aldığın bölgelerde dene bence abi.

Bul
barış bugün yemci faruktaydım çok güzel mamunlar vardı almadım yolum uzakdiye.sülünez aldım.Gulumse
Bul
Tebrikler Barış.Çok güzel av yapmışsın.Daha ne olabilirki.Devamı dileklerimle afiyet olsun AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bucalıfikret yazdı:barış bugün yemci faruktaydım çok güzel mamunlar vardı almadım yolum uzakdiye.sülünez aldım.Gulumse

sen oraya canlı mamun götürsene be abicim.. buzluğa koyup canlı tutarsın 2 gün. bir daha ki sefere bende geleceğim cikoyu ziyarete..

Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Barış.Çok güzel av yapmışsın.Daha ne olabilirki.Devamı dileklerimle afiyet olsun AlkisSeerf

teşekkürler Ufuk hocam.

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  27.10.2013 '' Erişte Tarlası '' Yine Yanlız Avlanamadım.... Sargoz35 11 2,315 14-11-2013, 21:02
Son Yorum: gobekbalığı
  Bayram öncesinde gelen çupralar Cihan Deniz 10 1,797 18-10-2013, 12:39
Son Yorum: Cihan Deniz
  Albatros-gr mirminga yine mirminga Albatros-gr 25 4,247 10-09-2013, 23:15
Son Yorum: Albatros-gr
  yine maydanoz,yine çipura.... yycolak 37 3,830 27-02-2013, 00:46
Son Yorum: ALTAYLI
  Hüsran yine Hüsran 1 dagistan 24 3,380 11-09-2012, 14:28
Son Yorum: fotokopici
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,472 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  yine mirmir ciko 32 4,837 19-07-2011, 16:38