Yorumları: 25,969
Konuları: 290
orhanekmekci yazdı:Faruk,gençlerin yağmur altında avları nasıl geçmiş
Orhan abi, bu sbah Hakan bana tel cekti..saat 09:30 da...
o saatte uyanmistim,aksam uzum suyu canli muzik esliginde ,saat 03:30 oldu....
bu aksam cok keyif yaparsan yarinki gunku keyiften caliyorsun derler..
simdi bunlari neden yazdim..
inan bana sormayi unuttum ,avlarinin nasil gectigini

..
fakat sabaha kadar kalmadiklarini biliyorum...
artik yarin ogrenecegiz,ne yaptiklarini
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Dr.Güner yazdı:Teşekkürler , tepside iskarmoz gördüm,beraber gittiğimiz yerdemi avlandın?
evet Guner...
o ayni mmerada dolastim..
aksamdan uykusuzluk vardi..bir de havanin sonbahar havasi gibi olmasi..diger meraya gitmedim,zaten 2 saat bir sey dolastim
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
benim mığrıları tutmuşsun bidaha benim balıklara saldırma karışmam.çok ciddiyim bu mığrının tadına mutlaka bakacam. vallahi sırtide güzel balık almışsın abi..sinaritlerin daha irileri yokmu merak ettim.. afiyet olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
faruk abi yeni rapalanın renkleri benim meşhur yozuriye benziyor güzel iş yapacak bir rapala gibi görünüyor,
sinaritler güzelmiş afiyet olsun.
istavritlerin farklı farklı cinsleri var bunlarda belirgin farklılar,lezzetleri bile farklı oluyor.
ben bu hafta sonu tamir boya vs geçirdim daha teknede siftahım yok,motor bu hafta sonu geldi artık ne zaman gidersem başlarım inşallah yine avlara.
bereketli olsun rastgele

Yorumları: 20,389
Yine güzel bir av olmuş Farukcum tebrikler.

O istavritlerin ikisi sarıkanat dediklerinden.Biraz daha irilerinin mangalda iyi sonuç verdiğini biliyorum.Ellerine sağlık afiyetle...
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Faruk Abi bir de bizim buradaki sinaritler FB'liler galiba Sarı-Kırmızı renkli sahtelere bayılıyorlar

Sizin oralarda çalışır mı bilmem
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Faruk abicim 2. olana bizim buralarlda sarıkanat istavrit denir, ilkine göre ikincisi daha lezzetlidir.
Güzel paylaşım için ayrıca teşekkür ederim.
gönlündeki balık oltana rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Faruk Abi daha önce aynı merada bende bir sinarit palazı yakalmıştım. Hava bulutlu ve poyrazdı. Sence etkisi varmıdır bulutlu ve poyraz havada sinaritlerin sahteye atlamasına ? Ya da diğer üstadlar ne der bu işe ?
Sana verdiğimiz sözü tuttuktan sonra birer olta attık. Fakat yağmur şiddetini arttırmıştı ve şimşekler patlamaya başlayınca iyisimi dedik limanın yolunu tuttuk. Yani ancak 1 dakika kadar sürmüştür bizim av

...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 612
Konuları: 22
Sevgili Faruk güzel av olmuş,emeğinin karşılığını almana sevindim.Devamının daha da bereketli olmasını dilerim.Selam ve sevgiler.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
faruk abi tebrikler.sinaritler süper ellerine sağlık.
paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>