Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baligi dipten aldik
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Yalcin..
bir gun oncesinden 1 mayis piknigi..
bu sabah sirti programi,biraz yordu bizi..
fakat guzeldi...
paragata gelince
mayis ayinda paragat amatore yasak..
haziran ayinda hayirlisi ile..atariz sanirim,birde denizdeki plaktonlar temizlenmis olur insallah
sizlerede trofe cipurali avlar dilerim

Az kalmış Farukcum.Şu plaktonları merak ediyorum.İlk gördüğümde deniz anasına benzetmiştim.Buralarda bize rastlamadı hiç.Gerçi bütün gün balıktayızya.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:Az kalmış Farukcum.Şu plaktonları merak ediyorum.İlk gördüğümde deniz anasına benzetmiştim.Buralarda bize rastlamadı hiç.Gerçi bütün gün balıktayızya.Hadiordan
plakton bizim buralarda var sanirim...
gerci biraz azaldi gibi gozukuyor
limanda bir profesyonel balikci,bunlarin havalarin isinmasi ile dibe cokecegini ve kaybolacagini soyluyor...soyledigi ne kadar gercektir bilemem
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yycolak yazdı:Az kalmış Farukcum.Şu plaktonları merak ediyorum.İlk gördüğümde deniz anasına benzetmiştim.Buralarda bize rastlamadı hiç.Gerçi bütün gün balıktayızya.Hadiordan
SiyirdimHappy abi öyle deme sizde işlenmiş 4 ayaklı çayır balıkları ile iştigal eyliyorsunuzSiyirdimHappy
Bul
faruk abim maşallahınız var çok güzel avlara imza atıyorsunuz bereketli olsun ayhanada selamlarımızı ilet güzel avlarının devamını dilerim selamlarla rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
faruk maşallahınız var vallahi .grek team hiç boşu yok maşallah Alkis denizde harikaymış hani Affet ayhanı deniz tutuyomu sandalın içine küçümencik sandalyeye oturmuş,kayfeyi öyle içiyo SiyirdimWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Faruk Abi en çok Ayhan Abinin sabah kahvesi içerken çekilmiş fotoğrafı dikkatimi çekti, belki de balıkçılık sonrası çektiğimiz bel ağrılarından. En kısa zamanda böyle katlanabilir sandalye edinmemiz gerekli. Bizde mi yaşlanmaya başladık ne Gulumse.

Balıklar güzel, bundan sonra daha da bollaşır inşallah. Dün akşamüstü bende kurşunsuz seyirtmeyi denedim yarların önünde, sonuç 2 melanur. Oltanın birine de kurşun koydum ama onda birşey olmadı. Denemeye devam.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
abi tebrikler şansın daim olsun.76
Bul
abi, biz de sirti çekiyoruz senin meralarında ama tık yokHadiordan. bu işin püf noktasını söyler misin? telefonlaşıyor musun balıklarla, ne yapıyorsunHappy. bir türlü anlayamadık.
balıklar harika. ellerinize sağlık.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Bereketli olsun Faruk abi bizleri burada imrendiriyorsun doğrusu en sonunda getireceksin bizi oraya elinize emeğinize sağlık...AlkisSeerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
bahriyeli yazdı:faruk abim maşallahınız var çok güzel avlara imza atıyorsunuz bereketli olsun ayhanada selamlarımızı ilet güzel avlarının devamını dilerim selamlarla rastgele
tesekkurler Ismail..
selamlariniz iletiyorum..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
yalova tatar yazdı:faruk maşallahınız var vallahi .grek team hiç boşu yok maşallah denizde harikaymış hani ayhanı deniz tutuyomu sandalın içine küçümencik sandalyeye oturmuş,kayfeyi öyle içiyo
tesekkurler Erden..
yok-yok Ayhani tekne tutmuyor..
sadece rahatini cok seviyor,o sandalyeyi yaninda getirmis....
sizlerede rastgele
cranium yazdı:Faruk Abi en çok Ayhan Abinin sabah kahvesi içerken çekilmiş fotoğrafı dikkatimi çekti, belki de balıkçılık sonrası çektiğimiz bel ağrılarından. En kısa zamanda böyle katlanabilir sandalye edinmemiz gerekli. Bizde mi yaşlanmaya başladık ne

Balıklar güzel, bundan sonra daha da bollaşır inşallah. Dün akşamüstü bende kurşunsuz seyirtmeyi denedim yarların önünde, sonuç 2 melanur. Oltanın birine de kurşun koydum ama onda birşey olmadı. Denemeye devam.
tesekkurler Serkan..
sirtide tekneyi kullanan icin degilde,yemli oltada o sandalya iyi is yapar...insanin belini dinlenirir..
yok daha neler..dur bakalim sizin yaslanmaniz icin bizim emekli olmamiz gerekli..
aynen dedigin gibi denemelere devam..
rastgele
tatar35 yazdı:abi tebrikler şansın daim olsun.
tesekkurler Erdal..
sizlerede rastgele
naxos 5 yazdı:abi, biz de sirti çekiyoruz senin meralarında ama tık yok. bu işin püf noktasını söyler misin? telefonlaşıyor musun balıklarla, ne yapıyorsun. bir türlü anlayamadık.
balıklar harika. ellerinize sağlık.
tesekkurler Hakan..
ben sakli-kapakli bir sey yok..
her sey ortada..
eeeee,bundan sonrada bir sey tutamazsaniz,yanlislik sizde..bende degil...
telefon olayi olabilir..
simdi sen telefon numarasi da istersin..
sana sadece melanurlarin telefonunu verebilirim..25478965879547896547152
rastgele
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun Faruk abi bizleri burada imrendiriyorsun doğrusu en sonunda getireceksin bizi oraya elinize emeğinize sağlık...
tesekkurler Emrah..buyur gel abi...
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,533 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,371 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,814 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  ISKARMOZ balığı Avı ve tesadüfen AKYA!!.Avı rauf 17 5,961 30-06-2011, 21:21
Son Yorum: yycolak
  kıkla balığı ve tadı bucalı 23 6,995 07-05-2011, 07:49
Son Yorum: yycolak
  Iyot`ta aldik...balik ta Albatros-gr 29 5,821 16-03-2011, 17:01
Son Yorum: Albatros-gr
  sahteyle TRAL balığı Jig ile LAGOS balığı. rauf 24 7,702 21-01-2011, 10:23
Son Yorum: ANTALYALI07
  18 kg KUZU BALIĞI (jiggin)ile rauf 51 11,161 11-12-2010, 00:12