bahriyeli yazdı:faruk abim maşallahınız var çok güzel avlara imza atıyorsunuz bereketli olsun ayhanada selamlarımızı ilet güzel avlarının devamını dilerim selamlarla rastgele
tesekkurler Ismail..
selamlariniz iletiyorum..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
yalova tatar yazdı:faruk maşallahınız var vallahi .grek team hiç boşu yok maşallah denizde harikaymış hani ayhanı deniz tutuyomu sandalın içine küçümencik sandalyeye oturmuş,kayfeyi öyle içiyo
tesekkurler Erden..
yok-yok Ayhani tekne tutmuyor..
sadece rahatini cok seviyor,o sandalyeyi yaninda getirmis....
sizlerede rastgele
cranium yazdı:Faruk Abi en çok Ayhan Abinin sabah kahvesi içerken çekilmiş fotoğrafı dikkatimi çekti, belki de balıkçılık sonrası çektiğimiz bel ağrılarından. En kısa zamanda böyle katlanabilir sandalye edinmemiz gerekli. Bizde mi yaşlanmaya başladık ne
Balıklar güzel, bundan sonra daha da bollaşır inşallah. Dün akşamüstü bende kurşunsuz seyirtmeyi denedim yarların önünde, sonuç 2 melanur. Oltanın birine de kurşun koydum ama onda birşey olmadı. Denemeye devam.
tesekkurler Serkan..
sirtide tekneyi kullanan icin degilde,yemli oltada o sandalya iyi is yapar...insanin belini dinlenirir..
yok daha neler..dur bakalim sizin yaslanmaniz icin bizim emekli olmamiz gerekli..
aynen dedigin gibi denemelere devam..
rastgele
tatar35 yazdı:abi tebrikler şansın daim olsun.
tesekkurler Erdal..
sizlerede rastgele
naxos 5 yazdı:abi, biz de sirti çekiyoruz senin meralarında ama tık yok. bu işin püf noktasını söyler misin? telefonlaşıyor musun balıklarla, ne yapıyorsun. bir türlü anlayamadık.
balıklar harika. ellerinize sağlık.
tesekkurler Hakan..
ben sakli-kapakli bir sey yok..
her sey ortada..
eeeee,bundan sonrada bir sey tutamazsaniz,yanlislik sizde..bende degil...
telefon olayi olabilir..
simdi sen telefon numarasi da istersin..
sana sadece melanurlarin telefonunu verebilirim..25478965879547896547152
rastgele
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun Faruk abi bizleri burada imrendiriyorsun doğrusu en sonunda getireceksin bizi oraya elinize emeğinize sağlık...
tesekkurler Emrah..buyur gel abi...
sizlerede bol balikli avlar dilerim