Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sütte somon
teşekkürler yalçın somon hakikatten omega 3 deposu yani herzaman yinecek bir balık
Bul
brösi yazdı:teşekkürler yalçın somon hakikatten omega 3 deposu yani herzaman yinecek bir balık

Akşamdan beri Ömerle omega3 konuşuyoruz Hayrettin Abicim.Benim kalp arızalı ya.Şimdi 3 kişi olduk.Alkis
Bul
yycolak yazdı:Ama bizdekiSeerfkola dolu.Ona moral bozuk.Rolleyes
kola derken ben de şu an çay demlemiştim onu içiyorum abi, aynı sayılırız, ben sadece 1 hapla senden öndeyimdir belkiSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:Akşamdan beri Ömerle omega3 konuşuyoruz Hayrettin Abicim.Benim kalp arızalı ya.Şimdi 3 kişi olduk.Alkis
abi alıştın bu saatte Hayrettin abi ile bana, şimdi Hayrettin abi yoksa bile gelene Hayrettin abi diyorsunSiyirdimkulakları çınlasın uykusunda Happy
Bul
realdeath yazdı:kola derken ben de şu an çay demlemiştim onu içiyorum abi, aynı sayılırız, ben sadece 1 hapla senden öndeyimdir belkiSiyirdim
Bak o olabilir işte.SiyirdimBoboSeerf
Bul
realdeath yazdı:abi alıştın bu saatte Hayrettin abi ile bana, şimdi Hayrettin abi yoksa bile gelene Hayrettin abi diyorsunSiyirdimkulakları çınlasın uykusunda Happy

Hay Allah bakıyorum ne demek istedi bu çocuk diye.Hayati Abicim kusura bakma.Gece vakti ihtiyarlık işte.çSiyirdimSnifsinf
Bul
Happy ya olur böle şeyler bu saatte
evet omega kalp dostu haftada 2-3 kere balık yemek gerek Seerf
Bul
brösi yazdı:Happy ya olur böle şeyler bu saatte
evet omega kalp dostu haftada 2-3 kere balık yemek gerek Seerf

2-3 kere balık yiyoruz tamamada balıkyağı hapınıda kıllanmak lazımmış.Ömer öyle diyor.Hayati abicim.
Bul
2 si aynı anda da yapılabilir abiciğim zaten, balık yerken omega 3 yanında balığın lezzetinide alıyorsun tamam bu süper de,balık yağı kapsüllerinde omega 3ün ,a ve d vitaminlerinin bizzat kendisi var, direkt olaya giriyorsun yani,günde bir kapsül al ,zaten balık yersende 2-3 kere haftada süper takviyeli olmuş olurSeerf
Bul
realdeath yazdı:2 si aynı anda da yapılabilir abiciğim zaten, balık yerken omega 3 yanında balığın lezzetinide alıyorsun tamam bu süper de,balık yağı kapsüllerinde omega 3ün ,a ve d vitaminlerinin bizzat kendisi var, direkt olaya giriyorsun yani,günde bir kapsül al ,zaten balık yersende 2-3 kere haftada süper takviyeli olmuş olurSeerf

Bak şimdi bana nöbetçi eczane arattıracaksın gece vakti.SiyirdimSabaha alacağım kardeş ben söz dinlerim. meraketme.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeşil Soslu Somon ışıksal 1 1,685 22-04-2007, 19:28
Son Yorum: ozoca51
  Portakallı Somon ışıksal 0 1,590 22-04-2007, 14:20
Son Yorum: ışıksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi