Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30.12.09 sene sonu avı.
eşref sürek yazdı:Tahsin tebrikler bu güzel avlarının bereketli olarak yeni yılda da devam etmesini dilerim
afiyet olsun rastgele
sağol eşref abicim.temennilerin için teşekkürler.
thunderbolt yazdı:Tebrikler Abi , güzel bir av gecesi geçirmişsiniz Alkis Şu levreğin rengine de parlamasına da hastayım resmen , ayna gibiler maşallah Bobo Afiyet şeker olsun Seerf

sağol nedim kardeş teşekkür ederim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:ekibe helal olsun valla,
bu kış günlerinde istavrit çinekop bile zor bulurken siz levrek tutuyorsunuz ve her istediğinizde tutuyorsunuz maşallahınız var tahsin abi tüm ekibe tebrikler özellikle dogru havayı hissedip gidip kuzuları toplamak harika AlkisAlkisAlkis
nihatcım valla bizde havanın kokusunu alan çok iyi kurtlar var.hiç kimse birbiriyle anlaşmadan 3 araba aynı avlak yerindeydi.bizde doğru hava kadar doğru yer ve hatta doğru noktadan avlanmakta önemli.
ozoca51 yazdı:tebrikler çok güzel avlar çıkarıyorsunuz.
teşekkür ederim,yeni yılında sanada iyi avlar dilerim.
Emrah77 yazdı:2 tane kuzu bereketli olsun Tahsin abi...
hayatım denizden aldım 6 tane aldım eve geldim 2 tane.yani 4ünü arkadaşlara verdim.şarjım olmadığından deniz kenarında 6 sını bir çekemedim.
teşekkürler..
orhanekmekci yazdı:Kararınızı yerinde vermişsiniz İsmail,bu gece yarısından sonra rüzgar hızlandı.Yıl sonu levrekleri yine ışıl ışıl maşallah,yeni yılda daha bereketli avlara inşallah.Afiyet olsunSeerf
sağol Orhan abi.yeni yılda sanada bol bereketli avlar dilerim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
naxos 5 yazdı:abi 2009'a levrekler damgasını vurmuş. 2010'a güzel bir vize almışsın. tebrikler.
hakancım ben zor av yapıyorum.çünkü hep levreğe takılıyorum,işler kesatsa eğlencelik olsun,kurtları dökelim diye sargozla kefalede takılıyom.
teşekkürler
Can ARSLAN yazdı:balıklar çok güzel görünüyor, tebrikler

sağol can.teşekkür ederim seninde zıpkının sivri olsun.
mariner8 yazdı:Tebrikler Tahsin arkadaş Alkis yılbaşı sofrası icin yemek cıkmış Alkis afiyetler Seerf
sağol Ahmet abi.evet abi yılbaşına bu sefer porsiyonluk levreklerle giriyoruz.sizlerede yeni yılda bol avlar dilerim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Kare tamamlanınca doğru balığa, güzel ortam harika netice. Afiyet şeker olsun. Sigara dumanının havada dağılmadığı bol günler. Rastgele.AlkisSeerf
Bul
AlkisAlkistebrikler çok güzel olmuş
Dalış Eğitmeni
Bul
tahsincim ekibi kutlarım 2010 yılında daha bereketli avlar dilerim arkadaşlarınla paylaşımların için de tebrik ederimAlkisrastgeleSeerf
Bul
Tahsin tebrikler yıl sonu raporun mükemmelAlkisyeni yılda daha bereketli avların olsun.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
murki yazdı:Kare tamamlanınca doğru balığa, güzel ortam harika netice. Afiyet şeker olsun. Sigara dumanının havada dağılmadığı bol günler. Rastgele.AlkisSeerf

sağolasın murat.(Sigara dumanının havada dağılmadığı bol günler.)bu temennin içinde teşekkürler.iyi düşünmüşsün,böyle gecelerde balığa gidemediğimizde içimiz sızlanır. Gulumse
HIDIR yazdı:AlkisAlkistebrikler çok güzel olmuş
teşekkür ederim hıdır.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
deniz aşığı yazdı:tahsincim ekibi kutlarım 2010 yılında daha bereketli avlar dilerim arkadaşlarınla paylaşımların için de tebrik ederimAlkisrastgeleSeerf

hem tebriklerin için hemde 2010 temennilerin için teşekkür ederim çetin abi.

HAŞİM77 yazdı:Tahsin tebrikler yıl sonu raporun mükemmelAlkisyeni yılda daha bereketli avların olsun.Affet
çok çok teşekkür ederim haşim.
seninde yeni yılda hem balığın hemde ÇİÇEKlerin bol ve güzel olsun.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
sen bu işi alışkanlık haline getirdin ismailcim
tebrikler afiyet olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi serdal76 12 2,459 09-12-2014, 18:35
Son Yorum: rusan
  Kasım sonu avı orhanekmekci 40 6,392 04-12-2011, 23:26
Son Yorum: orhanekmekci
  kasım sonu Can ARSLAN 11 2,693 15-12-2008, 11:28
Son Yorum: fotokopici
  nisan sonu mayıs başı orhanekmekci 33 5,353 09-05-2008, 23:44
Son Yorum: H.A.R.U.N
  9/6 ve 10/6 raporu ve güzel bir hafta sonu hatırası instinct 25 4,483 10-06-2007, 23:05
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi