-mehmet abi köpek balığını direk salıyoruz hiç uğraşmıyoruz yani,
denizde o kadar balık varken hem uğraşması zor olan hemde tadı bence güzel olmadıgını düşündüğüm bir balıkla ugraşmam,bazen komşum istiyor getir ben yerim duada ederim diye o zaman ona tutup veriyoruz.
-konuyu yazdıktan sonra yatıp uyumuşum çok yorgundum ancak şimdi girebildim siteye

-sabah boğaza indim yarım saat balık tutanları seyrettim kovalar istavritle dolmuş 5 er 10 ar istavrit tutuyorlar hemde büyük boy istavrit,olta atmadım hanım yanımdaydı balık tutanları seyretmek de güzelmiş onu anladım

-2 gün evvel babam boğazda 2 kg istavrit tuttu o balık neredeyse çinekop kadar lezzetliydi dün tuttugumuz marmara istavriti o kadar değildi babam boğazdaki balığın karadeniz balıgı oldugunu o nedenle daha lezzetli oldugunu söyledi bu sabahta bol balık tuttuldugunu görünce dün tekirdaga gitmeyip bogaza takılsaymışız diye içimden geçirmedim değil.gerçi meyve sirkülerini delip 20 kg kadar hurma topladık oda ayrı bir zevkti,tabii denizin üstünde olmak köpekbalıgını levrek heyecanıyla çekmek değişiklik ilaç oldu

herkese teşekkürler arkadaşlar,bundan sonra levrek biraz zor gibi olsada hava şartlarına göre inşallah deneme fırsatım olur bende zevkle denerim.teşekkürler