Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonun İlk Kalkanı
LeVrEkCi yazdı:abi bilmemmi yarım ay şeklindedir bıçagı,
bir sene bizim orada bir kalkan balıgı çıktı inanmazsın 40 numara köstek yaptık 3 er 3 er kiloluklar çektik o sene her türlüsünü yaptık bu balıgın,
siteye kalkan balığı videosu eklemiştim youtube azizligine ugramış balık temizlerken güzel bir videoydu eklerim bi ara tekrar.

Evet Nihat..

Yazmayı unuttum..Benim köstekler de 40 numara...Bıçak ta bilinir diye düşündüm....Gerekirse resmini yayınlarız..
Bul
murki yazdı:Afiyet şeker olsun, Ahmet abi, tebrikler.Alkis

Sağolasın Murat...Teşekkürler...Rastgele...
Bul
Ahmet abi tebrik ederim sezonun ilk kalkanını almışsın daha da bereketli olur inşallah takım paylaşım için de teşekkür ederim eline emeğine sağlık saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Ahmet abi tebriklerAlkis Nefis bir av olmuş.Afiyet olsunSeerf
Bul
thunderbolt yazdı:Abi çok güzel av yapmışsınız Alkis Mera gerçekten de güzel görünüyor ama fazla ayrıntılı çekim yapmamışsınız Wink Doğrusu artık sakin meraları ben de arıyorum , zira kalabalıkta her türlü acayip şekiller görmekten sıkıldım . Lüfer avları işkenceye dönmeye başladı Hadiordan Levrek meralarımı sakin yerlerden seçeceğim ve sadece bizim forumdan isteyenlere özelden veya telefonla vereceğim.Mera saklamak mantıksız olabilir ama iki kelimeyi bizden esirgeyip sırf mera öğrenmek için üye olanlara ben bunu layık görüyorum , kimse kızmasın Nayirolamaz.Sonuçta bunu hepimiz rahatlıkla anlayabiliriz Wink Forumdan değil , vurgunculardan saklamak en mantıklısı gibi Smile Ahmet Abim sizlere afiyet şeker olsun Seerf

Sevgili Nedim..

Yaptığım çekimlerde özellikle buna dikkat ederim..Avlandığım yer ile ilgili en ufak bir ipucu bulamazsın..Sana mantıksız gelebilir ama ben merayı kesinlikle söylemem..Bunun iki nedeni vardır..

1)Hiçbir emek vermeden ve evinde bilgisayar başında oturarak,benim hayatımı harcayarak tespit ettiğim yerleri ,bu kişilerin öğrenmesine izin vermem..

2)Bu kadar önemli bir av bilgisine kolayca sahip olan çok kolay harcayacağı için avcılığı gerektiği gibi yapmaz..Bilirsin ..:kolay kazanılan çabuk harcanır..

Ben fikrini ,yapısını ve düşüncelerini bilerek güvenmediğim hiç kimseye mera falan söylemem...Hazır bekleyenler de resimdeki kayalardan neresi olduğunu bulmaya uğraşır..

İyi dileklerine teşekkürler..Sevgiler..
Bul
balıkcı uğur yazdı:bereketli olsun ahmet abi eline sağlıkAlkisAlkis

Sağol Evlat....Çok teşekkür ederim..

Senden de uzun zamandır ses seda çıkmıyor..Hadi canlan biraz..

Sevgiler Evlat...
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi bilmemmi yarım ay şeklindedir bıçagı,
bir sene bizim orada bir kalkan balıgı çıktı inanmazsın 40 numara köstek yaptık 3 er 3 er kiloluklar çektik o sene her türlüsünü yaptık bu balıgın,
siteye kalkan balığı videosu eklemiştim youtube azizligine ugramış balık temizlerken güzel bir videoydu eklerim bi ara tekrar.

nihat abi valla bana uyar cokta guzel olur yapalım org cumartesı aksamdan gıdelım pazar oglen donelım cok guzel olur.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ahmet abiciğim süpersin bahsettiğin meralardan biri olmalı daha iri balıklara diyelim rastgele abiciğim
Bul
Ahmet abi sezonun ilk kalkanı hayırlı olsun dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Tropheus yazdı:nihat abi valla bana uyar cokta guzel olur yapalım org cumartesı aksamdan gıdelım pazar oglen donelım cok guzel olur.
bu hafta olmaz sedat cumartesi 20:00 ye kadar çalışıyorum pazar 10:00 da çocugun kursu var ona yetişmem çok zor haftaya olabilir bak.ama ctesi akşamı kalendere bakalım dersen o uyar ozanı al gel bakalım muhabbetimize.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu sezonun Sargozları tahsinmersin 48 5,748 15-09-2009, 17:50
Son Yorum: exenium
  sezonun ilk çinekopları dede 41 6,253 20-07-2009, 11:03
Son Yorum: robinson987
  sezonun ilk avı shelter 7 1,897 04-07-2009, 22:40
Son Yorum: aygroup
  sezonun ilk eşkine avı andrail gail 18 3,318 13-05-2009, 01:21
Son Yorum: mariner8
  kalkanı ertele,turnayı yakala maceratorr 28 4,045 10-11-2008, 20:29