Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1-2-3 Ağustos balık avı macerası
Albatros-gr yazdı:Ahmet vallahi azminize diyecek bir sey bulamiyorum,sadece alkisliyorum(450 km)AlkisAlkisAlkis
guzel bir hafta sonu olmus,bir dahakine insallah daha cok balikli olur...Affet
butun fotolar cok guzel...fakat o son foto cok ilginc,kim o dahi?yani kimin eli o?
rastgele

Ya siz denizde yapıyosunuz sırtı yaparken bizde yollarda yapıyoruz, hele dönüş yolunda arap hüsoyla melek sezai yi görecektin birinin kafa bitarafa düşüyor birininki bitarafa uyumaktan..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
u_boy yazdı:İşte olay budur Alkis Canı gönülden kutlarım.Balık bahane , sohpet şahane..

SinekOltasi yazdı:selamun aleyküm güzel av olmuş. bereketli olsun güzel balıklar.

Emrah77 yazdı:Süper zevk bu herşeye değer...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...

Teşekkürler sağolun dostlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:bereketli olsun onca yola balık az olsada sohbet güzel olmuştur bir sonraki avların daha bereketli olması dileğiyle rastgele selamlar hepinize afiyet olsun.AlkisAlkisAlkis

Olmazmı ismailim hem ne muhabbet, teşekkürler sağol..
H.A.R.U.N yazdı:Hareketlenmeler görüyorum sizde haydi hayırlısı arkası gelir artık

Harunum bizde hareket her zaman var biliyorsun bir kıvılcım yeter..Happy
MaVrUşGiL yazdı:Görüntüler muhteşem, muhabbet şahane AlkisSeerfAlkis yani her şey çok güzel.

Eyvallah serkanm teşekkürler..
aygroup yazdı:Çok güzel resimler...Harika bir hafta sonu...Teşekkürler...

Hüso kurnaz...Yemeğin başına geçmiş...Bizde atasözü vardır...Yemeğin başında oturan aç kalmaz diye...Happy

Aferin Hüso...

Teşekkürler ahmet abi,

Buna hüso cevap versin Siyirdim

kılçık yazdı:Ahmet Bey iyi yol yapmışsınız. Fotolar harika. Av, muhabbet, temiz hava. Bereketli olsun.

çok teşekkürler sağolun..
yalova tatar yazdı:uzunum benim köprüde güzelmiş nasıl sakar başında sinek varmıydı AffetWink o ağcın altını şimdi anıyormusun .o güzel günler için bilmeem bilmeem yanıyormusun .Seerf özledim valla yaw balıklar beni çağrıyor. sarı daha iyileşmedimi adama bi hava değişikliği iyi gelirdi Alkis

Tatarım senin köprüyü biliyorsun yine oradan geçtik indim bir kaç resim çektip su biraz azalmış, hem seni andık orda kulakların çınlamadımı..
yycolak yazdı:Abicim sizin muhabbet balık aratmıyorki.
Her şey süper doğayla geçen bir-iki gün.
Dostlarla bol sohpet,ana konu zaten belli:Balık....
Tutulan az sohpet çok.
Bol balıklı nice sohpetlere ve bozulmayan dostluklara İnşallah.

Yalçın abi bizim muhabbetler süper olur hele hele akşam muhabbetleri ateşin başında demlersin çayıda zamanın nasıl geçtiğini anlayamassın..
Çok teşekkürler abi sağol...
ustam61 yazdı:Öncelikle tebrik ediyorum ekipte dağılma olmadığı için.(Karasu ekibi iş başında).avcılığın kuralı bu" 40 gün taban eti yemek" hepimizin yaptığı bir yanlış bence 450/500 km yol yapmak."aman buradan balık çıkmadı hadi gezeleyelim.acep şuraya gitsek tutarmıyız?"Balığın peşinde geziyoruz.Demiyoruz ki "bu balık buradan da geçecek" .ama bazende iyi oluyor atalarımızın dediği gibi "nerde hareket orda bereket".Kim ne derse desin Gezerek balık tutulmuyor.
Uzun'um 4 sazan 1 turnayı 3 e nasıl böldünüz?Resimlerde Arab ın yaptığı menemeni yemişsiniz belli.Haa birde saçta ekmek yapıyo resimin birinde arap.Siz iyice teferruatlı gitmişsiniz.ekmek bulamayız diyemi korktunuz.

Hayrettin abi çok teşkkürler aynen dediğin gibi kaldığımız yerden devam, aslında hiç yapmadığım bir şeydir benim yer değiştirmek bu kez nasıl olduysa ben bu kuralı bozdım olan oldu diye hemde şöyle bir tur olmuş oldu..

Balık paylaşımına gelince

arap hüso 2 aynalı
meleh sezai 2 aynalı 1 turna
uzun ahmet avcunu yaladı Siyirdim

Bzizm ahçımız hüsodur o ne yaparsa yeriz o pişende peynirli gözlemedir sağolsun arabımın elinden her iş gelir pek hamarattır..SiyirdimSiyirdim

Arabıma laf yok tek kelimeyle süperdir.AlkisAlkisAlkis(arap yağ çekmiyorum gerçekleri söylüyorum)
elinize sağlık arkadaşlar ortam süper olmuş arap yemek işleri herzamanki gibi sen yapıyorsun eline sağlık havalar soğukmu arkadaş mont giymiş rast gele...AlkisAlkisAlkisSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,730 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 984 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,276 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,175 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,926 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 961 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,323 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  24 ağustos trofe turnasi 87cm 4.250 gr. kovboy 8 1,335 27-08-2014, 00:57
Son Yorum: rusan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,865 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,551 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü: