Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta sonu ne yapıyoruz :)
Nihat`lar rastgeleyin..gonlunuzdeki balik oltaniza gelsinAffet
biizm buralar icin hafta sonu hava tahminleri pek te guzel seyler vermiyor..yagmur filan...bu neden ile pek bir program yapmadimSnifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Şehir efsanesi berkan, gözünle görmeden inanma

güvenilir kaynaklardan bilgi aldım da o yüzden, birçoğu samimi arkadaşlarım.. fırsat bulabilirsem yarın deneme niyetim var, inşallah zaman bulabilirim..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

adaş dün sarıyerden istinyeye herkes palamut çaparisi ve rapala atıyordu,balık çeken görmedim ama o kadar kişi boşa olta atmazlar.sanırım sabah erken balık yaptıysa millet dökülmüştür sahile.
Bul
LeVrEkCi yazdı:adaş dün sarıyerden istinyeye herkes palamut çaparisi ve rapala atıyordu,balık çeken görmedim ama o kadar kişi boşa olta atmazlar.sanırım sabah erken balık yaptıysa millet dökülmüştür sahile.

Smile Adaş hepsinin haberi geliyor bana eminol balıkçı arkadaş bol olunca, daha sandallar vuramadı palamutu kıyı nasıl vursun. sabah erken 2 tane tutuluyor o oluyor fısıltı gazetesinde 25-30 tane. boşa atmıyorlar elbette ama çeken yok. Palamut daha karadenizde buraya tek tuk indi.

ama samsunda trabzonda busene çok varmış 21 eylülde orduya gidiyorum palamut avına, sağolsun takacı arkadaşlarımız çağırdılar.

Hafta içi sabahta sizin otarafa gelicem inşallah palamuta atmaya. Teçhizat takım olta herşey hazır.

SiyirdimBirde hanımı hazırlarsam bu duruma busene çok balık tutarım Siyirdim
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
rizede dayım palamuta doymuş,bu senee çok bol diyor,2 tane teknemiz var çağırıyorlar da ben kaçamıyorum adaş,2 güm ayırabilsem 2 gün palamuta doyacağım aslındada bu aralar çok zor.
ancak ctesi akşam kaçıp pazar dönmeye odaklandım 2-3 gün çok zor bu sene.yanımıza aldıgımız bayan işi tam olarak öğrenene kadar sıkıntım var.
hafta içi sabahları uyar,sabah erken gider saat 10:00 a kadar takılabilirim.
Bul
1 mayıs tan beri ilk kez yarın tek günlük izin var,bir anda çıktığından program yok,ama hazır tutulmuşunun pişirildiği bir yerde maç seyrederken yüzdürecem o balıkları ;rockı balık hesabı SiyirdimSeerf
Bul

abi beylerbeyinden palamut alanlar var kıyıdan kandilli kanlıca arasıda alıyolar palamut rapalayla yarın bende gitmeyi düşünüyorum
Bul
birde yarına beraber bir program yapsak gelen olurmu Smile
Bul
34lonely yazdı:abi beylerbeyinden palamut alanlar var kıyıdan kandilli kanlıca arasıda alıyolar palamut rapalayla yarın bende gitmeyi düşünüyorum

Kardeşim gözünle görmediysen inanma,biri bir laf atıyor ortaya herkes koşuyoHadiordanbahsettiğin yerleri biliyorum ben kavacıkta oturuyorum yani kanlıca ile anadolu hisarının üstü şimdiye kadar bir tane kıyıdan palamut alan gördüm oda geçen pazar günü burunbahçede bir kişi 9 saatte bir palamut aldı,her yer tekne doluydu lakin hepsi boşa çekiyordu.Yinede şansın bol olsun rastgele,kısmet meselesiSeerf
dagistan yazdı:Kardeşim gözünle görmediysen inanma,biri bir laf atıyor ortaya herkes koşuyoHadiordanbahsettiğin yerleri biliyorum ben kavacıkta oturuyorum yani kanlıca ile anadolu hisarının üstü şimdiye kadar bir tane kıyıdan palamut alan gördüm oda geçen pazar günü burunbahçede bir kişi 9 saatte bir palamut aldı,her yer tekne doluydu lakin hepsi boşa çekiyordu.Yinede şansın bol olsun rastgele,kısmet meselesiSeerf

bugün bi abimiz söylemişti çakalburnundan aldım diye getirmişti plamutları iri iri ama tabi görmeden inanmamak lazım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,471 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,574 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,385 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,674 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,736 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  hafta sonu sazan avı brösi 9 1,644 10-09-2012, 19:53
Son Yorum: brösi
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 2,839 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR
  Hafta sonu Kuşadasında Cihan Deniz 39 4,024 09-07-2012, 13:46
  Hafta sonu Karareis yalnız balıkçı 28 3,917 05-04-2012, 22:47

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi