Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Mehmet abi, Erol Bey ile güzel bir av olmuş.Sahtelerde verimsiz kalmış olsa da mezgitler güzel boyda. Lezzetli de olur.
Tebrikler, afiyet olsun.Rastgele...

Denizlerimizin kirliliği ve atıklar büyük sorun.Umarım en kısa zamanda çalışmalar tamamlanır ve temizlenmeye başlar.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Tebrikler Mehmet Bey. Mezgitlerin boyları çok güzel. Tavada ne de güzel olur . Afiyet olsun, rastgele.
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
abi tebrikler güzel bir av olmuş.afiyet olsun..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 935
Konuları: 55
lezzetli balıklar, güzel görüntüler tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
orhanekmekci yazdı:Mezgitlerde iyiymiş bereketli afiyet olsun
Teşekkürler kaptan..
kasap100 yazdı:Mehmet abi, Erol Bey ile güzel bir av olmuş.Sahtelerde verimsiz kalmış olsa da mezgitler güzel boyda. Lezzetli de olur.
Tebrikler, afiyet olsun.Rastgele...
Denizlerimizin kirliliği ve atıklar büyük sorun.Umarım en kısa zamanda çalışmalar tamamlanır ve temizlenmeye başlar.
Teşekkür ederim Bahadır bey,çalışmalar biter bitmesine de temizlendiğini görürmüyüz bilemem.Kirlilik artmakta,deniz anaları da bunun bir belirtisi.Şu gündemdeki zehirli kahverengi deniz anaları da önce körfezde görüldü,şimdi adalar dahil her yere yayıldı maalesef..
balıkoltası yazdı:Tebrikler Mehmet Bey. Mezgitlerin boyları çok güzel. Tavada ne de güzel olur . Afiyet olsun, rastgele.
Komşulara kısmet oldu Birol..

Teşekkürler..
u_boy yazdı:abi tebrikler güzel bir av olmuş.afiyet olsun..
Teşekkür ederim..
araphüso26 yazdı:mehmet abi sana ve erol abime selamlar olsun güzel balık almışsınızbu balıkçılık acayip bir olay herşeyi biliyorum derken insan yeni yeni şeyler öğreniyor...senden bir ricam var şu tatarıda balığa götür küflendi valla...afiyet olsun
Aleyküm selam Hüseyin sağol.
Tatar'ı gören hacı..Bir aralar bahçe belliyordu.Ben de sana soracaktım Eskişehir'demi diye
Can ARSLAN yazdı:lezzetli balıklar, güzel görüntüler tebrikler
Teşekkürler..
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Mehmet Abim , Erol Abim ikinizi de tebrik ederim

Güzel mezgitler almışsınız , afiyet olsun

Yalnız levrek meselesinde Nihat'a anlattığın Çiftlikköy'ün durumuna çok üzüldüm doğrusu , bilmiyordum şahsen.İnşallah en kısa sürede projeler gerçekleşip kıyılarımız tekrar eski yataklarına kavuşur
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
bayağı mezgit var galiba valla her şey güzel.elinize sağlık.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Mehmet abi çokda güzel olmuş, bu arada erol abimide özlemişim resimlerde gördüğüm iyi oldu selamlar saygılar hepinize..bereketli olsun..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
mezzgitler irileşmiş epey bereketli ve afiyet olsun mehmet abi
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.