18-06-2009, 22:37
erdek turan köyde bir kaç tane görünmesinden başak yok yinede dikkatlı olmalı buralarda çok serek göründü
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Zehirli deniz anaları, Yalova plajlarında korku saçtı!!
|
18-06-2009, 22:37
erdek turan köyde bir kaç tane görünmesinden başak yok yinede dikkatlı olmalı buralarda çok serek göründü
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
18-06-2009, 22:49
lütfen dikkat edelim arkadaşlar...
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
19-06-2009, 10:06
yalova belediye başkanının önemli değil demesine karşılık benim yalova'da oturan arkadaşlarım kahverengi deniz anaları gördüklerini söyledi.
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
19-06-2009, 11:03
Yalova'da her tarafta var... Mendirekten tutunda Hersek burnuna kadar gittiğimiz heryerde karşımıza çıkıyorlar... Dikkat etmek lazım...
Emrah77 YALOVA Zor bize kolay gelir...imkansızsa biraz zaman alır...
19-06-2009, 11:09
bilgilerin icin sagol muhammed ben her gün deniz anlarını takıp edıyorum sayısı cok fazla dikaktli olmak lazım ve bu konuda bilinçlenmemiz lazım.
![]()
19-06-2009, 11:25
arkadaslar yalovadakıler rahat olun bızım balıkcı arkadaslarla konustum onlar her gun ağlarına takılan denız analarını (kahverengı) temızlıyorlar hemde cıplak ellerle olsa onlara olmazmı ama yuzerken dıkkatlı olmak lazım cunku vucudumuza temas etmesın dıye dedığınız gıbı once tedbır
19-06-2009, 11:27
[quote=harun77]arkadaslar yalovadakıler rahat olun bızım balıkcı arkadaslarla konustum onlar her gun ağlarına takılan denız analarını (kahverengı) temızlıyorlar hemde cıplak ellerle olsa onlara olmazmı ama yuzerken dıkkatlı olmak lazım cunku vucudumuza temas etmesın dıye dedığınız gıbı once tedbır[/quote
harun abi bu konuda bizi bilinçlendirdigin için tesekür ederiz yınede tedbirli olmalıyız .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Deniz Kurşun İnsan | H.A.R.U.N | 30 | 5,327 |
11-05-2007, 12:07 Son Yorum: LeVrEkCi |