Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sirti + olta = tavalik
Bereketli olsun Faruk kaptan.Av gününüz güzel geçmiş,rastgele..Alkis
Bul
faruk abi bu sefer güzel rapor olmuş,
şu zarganaya ipek atsaydınız ya güzel boymuş zargana.
afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
kaya yazdı:güzel balık yakalamışınız afiyet bal şeker olsun ..daha bol avlar dilerim...
tesekkurler Kaya sizlerede rastgele
u_boy yazdı:afiyet olsun osman abi Alkis
tesekkurler Umit...Osman degil FarukSiyirdim
thomas1925 yazdı:faruk abi güzel av olmuş . paylasım için teşekkrler. adan abiye afiyet olsun
sagolasin Ismail..tesekkurler,sizlerede rastgele
andrail gail yazdı:Çok güzel bir av olmuş tebrik ederim
Tesekkurler O.Dere,sizlerede rastgele
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi ellerinize sağlık, afiyet olsunAlkisSeerfGüzel balıkçılık yapmışsınız.Zargana iri.Yakaladığınız balıklar da dişe dokunur maşallah.Adnan arkadaşın istavriti kaçırmasının ardından melanur mükafat olmuş, o da çok çok güzelAlkis
Balığı bulunca manzara fotoları hak getire olmuşSiyirdimsanata ara vermişssin.Bobo
Tekrar tebrikler, devamı dileğiyleAlkisSeerf
Zaragana hakikaten iriydi,kacan istavritin ardindan melanur aynen dedigin gibi oldu.abi caktirma manzaera fotolarini balik olmadigindan koyuyorduk..tesekkurler Bahadir,ben seytani bacaksiz biraktim,sira sende seytanin ayagini kir artik
Krizoberill yazdı:Havada güzel balıklarda paylaşımların için teşekürler....
sagol Ahmet,sizlerede rastgele
DarkDream yazdı:zargana müthiş Smile
Evet Burhan,onu cekerken guzel zevk verdi,darisi sizlerin basina
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Faruk kaptan.Av gününüz güzel geçmiş,rastgele..Alkis
tesekkurler Mehmet abi...guzel bir gun gecirdik...bu arada avatarinda superAlkis
LeVrEkCi yazdı:faruk abi bu sefer güzel rapor olmuş,
şu zarganaya ipek atsaydınız ya güzel boymuş zargana.
afiyet olsun rastgele Alkis
sagol Nihat,dogrusu ipek ile hic mi-hic avlandigim yok...bizim burada zargana eylulde daha cok olur genelde..raporu begendigine sevindim,azda olsa balik oldugunda insana rapor yazmaya merak ta geliyorSiyirdim
Bul
bizim oradada eylülde çok bollaşır ama bu aylardada kol kadar olan büyük boyları olur.ben ipekle avlıyorum tekne ile sırtı çekerken her zaman 1 kamış tekneden sağa yada sola ipek bağlı olarak açıktır zargana varsa takılsın diye.tavsiye ederim.
Bul
Albatros-gr yazdı:Zaragana hakikaten iriydi,kacan istavritin ardindan melanur aynen dedigin gibi oldu.abi caktirma manzaera fotolarini balik olmadigindan koyuyorduk..tesekkurler Bahadir,ben seytani bacaksiz biraktim,sira sende seytanin ayagini kir artik

Vallaha özledim abi, Allahtan sitede sizlerin raporları var da biz de nasipleniyoruz.Haftaya kısmetse hemen bir balık organizasyonu yapacağım.Bakalım kırabilecekmiyiz.Kıramazsak da yerimiz hazır nasılsa.Manzaraya devam derizSiyirdim

Bu arada biz de ipekle avlıyoruz zarganayı.Tavsiye ederim ben de, denemende fayda var abi.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:bizim oradada eylülde çok bollaşır ama bu aylardada kol kadar olan büyük boyları olur.ben ipekle avlıyorum tekne ile sırtı çekerken her zaman 1 kamış tekneden sağa yada sola ipek bağlı olarak açıktır zargana varsa takılsın diye.tavsiye ederim.
ben yinede bunu eylulde denesem diyorum,hic olmazsa zargana sansim daha yuksek olur...bakma bu gun bir tane tutuldu ama ,bu zamanda cok yok.. tavsiyen icin tesekkurler
kasap100 yazdı:Vallaha özledim abi, Allahtan sitede sizlerin raporları var da biz de nasipleniyoruz.Haftaya kısmetse hemen bir balık organizasyonu yapacağım.Bakalım kırabilecekmiyiz.Kıramazsak da yerimiz hazır nasılsa.Manzaraya devam derizSiyirdim

Bu arada biz de ipekle avlıyoruz zarganayı.Tavsiye ederim ben de, denemende fayda var abi.
manzara fotolarini bastan cek,balik olursa cope atarsin,olamazsa hazir olur rapor icinSiyirdim
Nihat`ta cok tavsiye etti ipegi,artik eylulde denerim diyorum,zargana bollugunda
Bul
Albatros-gr yazdı:manzara fotolarini bastan cek,balik olursa cope atarsin,olamazsa hazir olur rapor icinSiyirdim
Nihat`ta cok tavsiye etti ipegi,artik eylulde denerim diyorum,zargana bollugunda

Doğru ya, senin fotolar imaret'ten çıkarken genelde, bir de balık olmadığında dönüşte çekiyorsunSiyirdimTavsiye için teşekkürler Wink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Doğru ya, senin fotolar imaret'ten çıkarken genelde, bir de balık olmadığında dönüşte çekiyorsunSiyirdimTavsiye için teşekkürler Wink
yes [SIZE=2]abi[SIZE=5] yes[/SIZE][/SIZE]
hayranim cin gibi ogrenciyeSiyirdimbu ne demek simdi,kendimizide hocadan tuttukHehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Olta+Paragat... Albatros-gr 16 3,257 27-08-2014, 01:01
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr paragat-sirti 1-0 Albatros-gr 22 3,610 28-09-2013, 15:57
Son Yorum: Cahit Acun
  Albatros -gr sirti avi Albatros-gr 30 4,329 17-05-2013, 20:34
Son Yorum: Salih Reis
  Albatros-gr 18/11/12 olta Albatros-gr 30 4,271 30-11-2012, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr paragat 1 -olta 0 Albatros-gr 38 5,244 10-11-2012, 15:09