Yorumları: 265
Konuları: 12
bu tür tuzakları her firma yapıyor mesela avea dan patlıcan diye bir tarifeye üye oluyorsunuz arada konturlar eksiliyor sonra araştırıyorsunuz .üyelik sırasında yanında başka bir kampanyayı onayladıgınız söyleniyor . tabi siz araştırırsanız yoksa o öteki kampanya her ay sesiz ve derinden konturlarınızı alıyor. inanılacak gibi degil. göz göre göre gidiyor paralar. artık her faturamı her detayımı en ince ayrıntısına kadar inceliyorum yoksa bu tür olaylarla başa çıkmak imkansız .
erol abi teşekkürler paylaşım için...
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!
BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
erol geçmiş olsun serkanın dediği gibi yap bence bende bi dünya yere üyeyim ama faturama her zaman bakarım konuşmalarımı takip ederim zaman zaman ayrıntılı geldiği içinde özellikle kontrol ederim ben yapmasam zaten hanım kontrol ediyor
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
neyse işallah tahsil edersin.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
uyarı için teşekkürler erol abi bu işin peşini bırakma gazeteleere ve televizyonlarada haber ver..gerçekten dolandırıcı bunlar buna benzer bir şeyi oğlumda yaşamıştım..hırsız bunlar.. 800 ytl az bir para değil
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
erol abi uyarı için çok teşekkürler.bu arada geçmiş olsun,inşallah bu işi çözersin.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
08-01-2009, 07:53
(Son Düzenleme: 08-01-2009, 07:56, Düzenleyen: çatalca 84.)
Erol abi çok geçmiş olsun.Benden sana tavsiye serkan abinin yollamış olduğu dilekçe örneğini aynen türkcelle yolaa.Hemde çok ivedi bir şekilde.Bak sana cumaya kadar dönüp çözüm üretiyorlarmı üretmiyorlarmı.Benim 1.374 TL borcum var.Hattımı konuşmaya kapattım askere giderken.Kapattırdığım halde fatura düzenlemişler.bu üyelik olaylarımı ne varmış.Para almış felan fıstık.Bana haber geldi böyle böyle diye.Ayrıntılı açıklama yollanması için dilekçe yolladım.Mail ile ayrıntılı bilgiyi yollamışlar.Yok üyeliklerinize biz karışamayız,yok öyle yok böyle.Ben bu hattı iptal ettiysem üyeliklerim için iptal olmuş hatta fatura düzenleyemezsiniz dedim.Ama düzenlediler.Dosyam hala 4.İcra da bekliyor 2004 ten beri.ödemiyorum çünkü.Haksız yere para alıcaklar bide üstüne faizini alıcaklar.ana para 4 ayda 421 TL kalan tutar da faizi.Bekliyorum bakalım.Daha geçen gün bi mektup gelmiş postayla.31/12/2008 tarihine kadar ana para borcunuzu birseferde öderseniz faiz ödemeyeceksiniz diye.Yine yatırmadım.Bi aile dostu avukat var onunla konuşuyorum devamlı hiç bişey yapma dedi.Onlar herşeyin farkında seni deniyorlar bu şekilde ödersin diye dedi.İcra geldiğinde dedi işlemi dondurt direkt git tüketici mahkemesini yolladığın dilekçeyi onların sana yolladığı ayrıntı kopyasını bildir.Bak o icra nasıl geri alınıyor dedi.Bakalım şimdi kapıya dayanmalarını bekliyorum bende.
Çok dikkatli olmak gerekli.Cep telefonunuza gelen bilmediğiniz reklam içerikli mesajları hiçbir şekilde almayın.Saygılar.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
MaVrUşGiL yazdı:Erol abi, geçen senede benim başıma geldi böyle bir şey. Yanlız benimki vodafone idi. Benim adıma olan ama babamın kullandığı hatlı telefonuda bir şeye üye etmişler ve 3 ay boyunca parayı tahsil etmişler. Müşteri hizmetlerini aradığımda aynı teraneyi banada okudular, internet üzerinden üye olmuşuz...
Sağlam bi dilekçeyi anında faxladım ve 2 gün içerisinde kesilen para hesabımdaydı.
Bu işn peşini bırakma ne olursa olsun sen haklısın ve hakkını alırsın. Hatda o dilekçe metnini bulabilirsem buraya eklerim.
aynı şey dilekçe örneğin bulda bende yazayım.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Erol abi geçmiş olsun inşallah verdiğin 800 ytl yi faiziyle geri alırsın bu terbiyesiz hırsızlardan..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Abicim etrafımız o kadar tuzaklarla dolu ki. hangisinden nasıl kaçacağımızı şaşırıyoruz. Geçmiş olsun.
murkican yazdı:Abicim etrafımız o kadar tuzaklarla dolu ki. hangisinden nasıl kaçacağımızı şaşırıyoruz. Geçmiş olsun.
sağol murat ne yapacağız bilmiyorum.
Uzun_ahmet yazdı:Erol abi geçmiş olsun inşallah verdiğin 800 ytl yi faiziyle geri alırsın bu terbiyesiz hırsızlardan..
ahmet sağolasın inşallah.