Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
birol akşam üstü tam hava kararırken kıyıdan 50 ila 150 metre arasında bu sene baya levrek tuttum çok büyük olmasada 1-3 kg arası levreklerdi fakat benim evin uzagında bir kıyıya tekneyle gidip dolaşıyorum kıyıdan aslında tam levrekleri tuttugum yerde bir denize çıkmış iskele var aslında iskelede değil denize dogru 50 metrelik bir doldurma yapmışlar genişçe güzel bir yer oradan kıyıdan balık alanları duyuyorum ve gece sabahlıyorlar orada da ben gündüz yoruluyorum ancak gece evin önünden atabilirim bazen atıyorum da genelde yorgunluktan balık tutmayı değilde yemeyi içmeyi tercih ediyorum.
yalnız en azından şunu yapmam lazım kamışa asansör sistemi canlıyı takıp atıp üzerine zili takıp bırakabilirim,balık gelirse masadan direk olta başına koşabilirim

kısacası gündüz balık peşinde koşmaktan gece pek balık düşünemiyorum.
Yorumları: 32
Konuları: 7
Konuya cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğerarkadaşlardanda bilgi bekliyorum.Tecrübelerimizi paylaşalımkı bilgi her yana dağılsın.
Bülent TOK
KOCAELİ-İZMİT
31.07.1964
Geceleri yattığımda dahi olta atarım.Yoksa uyku haram.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Bülent Bey , uzun zamandır at-çek yapmıyorum ama Çanakkale'de efsane 4 tane rapala ( yahut sahte diyelim ) vardır.Bunlar Husky jerk serisinden
FT ( nam-ı diğer karpuz ), kırmızı kafalı beyaz gövdeli olan
GRH , Nihat'ın yozuri marka olanını gösterdiği ancak aynı renklerde diğer markaların da sattığı ve limon olarak tabir edilen strike-pro'nun
010B veya
402A ; bir de rapalanın eskiden ürettiği ancak şimdi bulması neredeyse imkansız olan kefal yavrusuna benzeyen sahtesi
MU ( mullet ) dir.Aslında hayalet tabir edilen başka bir sahteyi de duydum ama ne gördüm ne de kullandım

.Ancak 4 adet verdiğim sahte günün saatlerine ve veya meraya bağlı olarak değişiklik gösterse de güzel levrek alırlar
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bütün markaları not alıyorum kısmetse levreklere kaçış yok, bundan sonra daha etkili avlar olacak inşallah.
inanın bu site sayesinde avlarım çok daha verimli geçmeye başladı alternatif avlarla tanıştım.
paylaşım çok güzel birşey.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
LeVrEkCi yazdı:bütün markaları not alıyorum kısmetse levreklere kaçış yok, bundan sonra daha etkili avlar olacak inşallah.
inanın bu site sayesinde avlarım çok daha verimli geçmeye başladı alternatif avlarla tanıştım.
paylaşım çok güzel birşey.
Daha önceleri bir konuda da bahsetmiştim,şimdi hatırlamıyorum ; paylaşım konusu farklı başka bir sitede bir üyenin imzası şöyle gibiydi :
''Bende bir lira vardı sende de.Paraları değiştik,bende yine bir lira oldu sende de.''
''Bende bir bilgi vardı sende de.Bilgileri değiştik............''
neticeyi söylemeye gerek varmı ? İşte paylaşımın güzelliği..