Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek için sahte balık
Arkadaşlar levrekte at çek için sahte soruyorum.Bilhassa çanakkale bölgesindeki arkadaşlar Rapala markanın huskı jerk modelinden boy ve renk önerecek olan varsa çok faydalı olacak. tüm arkadaşlara rastgele diyorum.
Bülent TOK
KOCAELİ-İZMİT
31.07.1964
Geceleri yattığımda dahi olta atarım.Yoksa uyku haram.
Bul
bülent bey resimmi gönderdiniz yoksa soruyormusunuz anlayamadım ki Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bülent bey resimmi gönderdiniz yoksa soruyormusunuz anlayamadım ki Gulumse

Dostum resim yollamadım.Sorduğum husk jerk in serisinden hangisinin iş yaptığı. yada başka bir model de önerebilirler.
Bülent TOK
KOCAELİ-İZMİT
31.07.1964
Geceleri yattığımda dahi olta atarım.Yoksa uyku haram.
Bul
ben levreği tekneden avlıyorum tekneden yozuri kristal minnow 9cm lik rapalayla bu sene güzel levrekler tuttum kıyıdan at çekte nasıl olur bilmiyorum ama denemek lazım.kıyıdan en güzeli asansör sistemiyle levrek yakalanır önce kurşunu atıp sabitleyip bedene 3-4 metrelik bir köstek yapıp kancayada canlı ufak ispari izmarit ilerya gibi ufak balıları sırt yüzgecinden ttakıp yollayacaksın o balık kurşuna kadar yüzebilecek.
birde 5cm 7 cm 10.5cm lik suni roglou larlada güzel levrek aldım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Kendim denemedim ama husky jerkin 12-14 cm. lik glass pink clown (gpc) modeli ile adana bölgesinde gece-gündüz levrek ve lüferde iyi sonuç aldıklarını biliyorum. Birde çanakkale bölgesinin meşhur karpuz dedikleri rapala olan husky jerk firetiger modeli var.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
balikoltasi yazdı:Kendim denemedim ama husky jerkin 12-14 cm. lik glass pink clown (gpc) modeli ile adana bölgesinde gece-gündüz levrek ve lüferde iyi sonuç aldıklarını biliyorum. Birde çanakkale bölgesinin meşhur karpuz dedikleri rapala olan husky jerk firetiger modeli var.
bunları bende deneyeyim ereglide bakalım neler alacak.bulunurmu bunlar birol piyasada
Bul
Evet dene bakalim nİhat.bİzdede bulunsun her zaman lazim akmaz kokmaz İyİ netİce verİrse.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunları bende deneyeyim ereglide bakalım neler alacak.bulunurmu bunlar birol piyasada

Taykan'a (ottomanfishing) bir sor Nihat. O bilir. Kısıkta olması lazım. İthalatçısı onlar. Ayrıca resimde görülen 9 cm . ile aralık ayında boğazda kabataş-beşiktaş arası kurşunsuz at-çek yaparken çok güzel sarıkanat takibi aldım. Peşinden geldiler taşın dibine kadar ama yemediler ne hikmetseSiyirdim
Bu model gece suda kendini çok güzel belli ediyor. Çok az ışık olsun yeter. Yüzüşü de çok güzel. Sen tekneyle çıkmadığın zaman kıyıdan niye spin kamışla at-çek yaparak levreği denemiyorsun gece? Tekneyle kıyıdan geçerken levrek aldığını hatırlıyorum.
Bul
levre kırmızı tonlarını seviyor bundan eminim bu nedenle güzel bu rapala yani resimdekinden bahsediyorum iş yapması lazım.
kısmetse seneye yazın kırmızı tonları rapalalarla denemeler yapacagım.
taykan ayrılmış diye duydum ama emin değilim yanlış olabilir.nisanda kısmetse malzeme alacagım o zaman bakarım orayada.teşekkürler birol.
Bul
aradığınızı bulursunuz İnşallah bülent bey rapala konusunda usta isimler var sitemizde.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rapala ve fileto kesmek için yardim ogiveogi 156 17,092 07-03-2016, 16:27
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Kaşık ve sahte seçimi YARDIM ring 10 3,119 03-11-2012, 16:15
Son Yorum: drasty41
  Rapala İle balik avi hakkinda yardim srkan_ak 5 6,920 08-12-2010, 10:36
Son Yorum: FuRkAn *
  levrek istanbulda olmasada Tropheus 49 9,585 28-10-2010, 16:59
Son Yorum: musty34
  rapala ile hangi balık ?? TOLGA34 5 3,231 03-10-2010, 11:12