Arkadaşlar levrekte at çek için sahte soruyorum.Bilhassa çanakkale bölgesindeki arkadaşlar Rapala markanın huskı jerk modelinden boy ve renk önerecek olan varsa çok faydalı olacak. tüm arkadaşlara rastgele diyorum.
Bülent TOK
KOCAELİ-İZMİT
31.07.1964
Geceleri yattığımda dahi olta atarım.Yoksa uyku haram.
ben levreği tekneden avlıyorum tekneden yozuri kristal minnow 9cm lik rapalayla bu sene güzel levrekler tuttum kıyıdan at çekte nasıl olur bilmiyorum ama denemek lazım.kıyıdan en güzeli asansör sistemiyle levrek yakalanır önce kurşunu atıp sabitleyip bedene 3-4 metrelik bir köstek yapıp kancayada canlı ufak ispari izmarit ilerya gibi ufak balıları sırt yüzgecinden ttakıp yollayacaksın o balık kurşuna kadar yüzebilecek.
birde 5cm 7 cm 10.5cm lik suni roglou larlada güzel levrek aldım.
Kendim denemedim ama husky jerkin 12-14 cm. lik glass pink clown (gpc) modeli ile adana bölgesinde gece-gündüz levrek ve lüferde iyi sonuç aldıklarını biliyorum. Birde çanakkale bölgesinin meşhur karpuz dedikleri rapala olan husky jerk firetiger modeli var.
balikoltasi yazdı:Kendim denemedim ama husky jerkin 12-14 cm. lik glass pink clown (gpc) modeli ile adana bölgesinde gece-gündüz levrek ve lüferde iyi sonuç aldıklarını biliyorum. Birde çanakkale bölgesinin meşhur karpuz dedikleri rapala olan husky jerk firetiger modeli var.
bunları bende deneyeyim ereglide bakalım neler alacak.bulunurmu bunlar birol piyasada
Taykan'a (ottomanfishing) bir sor Nihat. O bilir. Kısıkta olması lazım. İthalatçısı onlar. Ayrıca resimde görülen 9 cm . ile aralık ayında boğazda kabataş-beşiktaş arası kurşunsuz at-çek yaparken çok güzel sarıkanat takibi aldım. Peşinden geldiler taşın dibine kadar ama yemediler ne hikmetse
Bu model gece suda kendini çok güzel belli ediyor. Çok az ışık olsun yeter. Yüzüşü de çok güzel. Sen tekneyle çıkmadığın zaman kıyıdan niye spin kamışla at-çek yaparak levreği denemiyorsun gece? Tekneyle kıyıdan geçerken levrek aldığını hatırlıyorum.
levre kırmızı tonlarını seviyor bundan eminim bu nedenle güzel bu rapala yani resimdekinden bahsediyorum iş yapması lazım.
kısmetse seneye yazın kırmızı tonları rapalalarla denemeler yapacagım.
taykan ayrılmış diye duydum ama emin değilim yanlış olabilir.nisanda kısmetse malzeme alacagım o zaman bakarım orayada.teşekkürler birol.