Tatlı suyu duyunca tamam dedim ama;
Rusan çok güzel bir rapor beklerken neleri okudum sadece oralar değil buralardada durum farksız su seviyeleri çok aşağılarda sizin deniz altarnatifi var bizde oda yok o yüzden bizda tatlısu malzemelerini atarsak balıkdan iyice kopmuş oluruz, Ne diyelim allahtan ümit kesilmez sonumuz iyi olsun..
H.A.R.U.N yazdı:Ruşen balık tutmandan çok oraların katledilmesi beni kahrediyor
Bir ara konusu olmuştu dolgu yapılacak falan diye gölü doldurdular desene yazıklar olsun yaaa biraz su hangi iştahlarını kabarttı bu gözü doymaz mendaburların haram zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum doğa hakkımızı yiyorlar , yiyorlar yiyorlar doymuyorlar arkadaş doymuyorlar doymuyorlar
varsa eski halinden bir foto koyabilirmisin
Sonuna kadar katılıyorum Harun abi. Şahsen ben ya da beraber gittiğimiz erdemler falan sazan vs.. yemiyoruz. Sırf eğlenmek ve temiz hava için gidiyoruz. Sazan tutması zevklı oldugu ıcın. Artık o zevkımızı de elımızden aldılar. Evet suların çekilmesi falan buna etken ama en önemli etken tatlı sularda yapılan katliamlar.
rusan, dünyada ciddi bir "kuraklık" yaşanıyor. yağmurların yeterli olmayışı dünyamız için büyük tehlike. göller, nehirler kuruyor. balık türleri yok oluyor. önlem almamız gerekiyor, ancak yetkililer bizim sesimizi duymuyorlar ya da duyuyorlar da işlerine gelmiyor. üzülmemek elde değil.
Ruşen arkadaşım bunca hazırlık takım mangal hevesiniz boşa gitmiş üzüldüm doğrusu sizlerinde bildiği gibi doğanın kendisine göre bi dengesi vardır bazı insanlar da çıkar amaçları için bu dengeyi bozmak için elinden geleni yapmak tadır çok şey yazılır ama o bazı insanları ALLAH a havale ediyorum onlarda merak etmesinler bi gün doğa da ondan alınanı geri almasını bilir saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=