SerenaY66 yazdı:ahmet abi yoksa denizmi tutar seni.böyle avlanmak çok güzel.bende ilk denememi turanköyde yaptım.inşallah 2. sinide yine burda yaparız.
İlker deniz falan tutmuyorda uzun süreli olursa nolur bilemem gerçi, tekneyle avlanmak hoş olur tabiki..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Mehmet Ali Abimiz beni merak etmiş. Genelde fotoğrafları ben çektiğim için doğal olarak görünmüyorum, aşağıda çapari hazırlarken ve arkadaşlarımla birlikte birkaç fotoda görünüyorum. (Renkli montlu olan benim)Saygılarımla, tüm deniz dostlarına selam olsun...
Bu resimde de ekibimizin tamamı (Hepsi de mahalle arkadaşlarım). Ne mutlu bana ki birde bu siteden bir sürü dostumuz oldu. Görüldüğü gibi kalabalık bir aile olduk.
sorma erden abi sana depreşti ya aynısı şimdi banada depreştirdi.sandaldaki halimiz gözümün önüne geliyor.o gün çok güzel geçmişti. değişik balıkları ilk ben yakalamıştım hatırlıyormusun.izmarit,zargana bide adını unuttuğum bir balık daha vardı.offf ki ne offfff.
Promete yazdı:Bu resimde de ekibimizin tamamı (Hepsi de mahalle arkadaşlarım). Ne mutlu bana ki birde bu siteden bir sürü dostumuz oldu. Görüldüğü gibi kalabalık bir aile olduk.
ne ailesi reis sülale olduk sülale blık olan resimleride bekliyoruz
Aman tekne işine fazla odaklanmayın hatta hiç odaklanmayın 50 kişiye tekne bizi bozar teknede olan olur olamayan olur olmak isteyen olur
ben şahsen Tekne olsada tekneye binmeyi düşünmüyorum ama 40 mt lik bir gırgır olurda 50 kişi olta sallıyabilirse o zaman iş değişir