Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bereketli bir derin su avı MERCANLAR.
araphüso26 yazdı:abi gene voliyi vurmuşsun tebrikler rast gele sen başka cins balık tutmaya gitmezmisin rauf abiiiiiiiiRose
Hüseyin cim tabiki başka avlarada giderim mesela yazılı orkinos palazına sırtı,kuzu palazı zamanı ona capari sallarız birde şimdi zamanı geliyor turna va melanur'a rapala veya silikon balık cekerim.ızmarit vs ile uğraşmak ise son iş.
istavritci yazdı:rauf bey ellerinize sağlık bayağı bir yol katletmişsiniz ama tavalığıda fazlasıyla almışsınız.5 saat azbirzaman değil aslında ,demekki bol balık yok.afiyet olsun rast gelsin.Alkis
Aman mehmetcim amanı bilirmisin?biz bu uzaklıklara razıyız 5 saat faz la bir zaman doğru ama hesap etmediğin bir nokta var!bu takımın 200 metrede dibe inmesi 3 dakika!3-4 dakkada aşada oyalanıyorsun.sonra takımı sarıyorsun buda en az 3 dakika .yeniden yemleyip atmağı hesaba katmıyorum.toplamda bir balığı yakalamak 10 dakikanı alıyor yani aslında saate 12 atış boşu var 2lisi 3 lü geleni var balık fena değildi.biz bağzan 5 saate birbucuk kilo bile alamadığımız günümüzü biliriz selamlar ustadım.
memoli3579 yazdı:rauf abi senin avlarını yuo tube dan çok izlerdim (tekrar tekrar) şimdi aynı sitede üyeyiz ve sabah kalıp bir bakayım dedim bizim sitede ne var ne yok. rauf abim bir konu açmış ve gene kırmızı kırmızı kovalar göz alıyor valla imreniyorum sana abi.tek bir hedefim hayalim var emekli olursam alllah bana o günü gösterirse teniz kenarında biryerde oturmak ve senin gibi kendimi denize ve balık avına adamak.BEREKETLİ AFİYET OLSUN RAUF ABİ

İnşallah allah sanada bu günleri gösterir işin başı sağlık ve kanaatkar olmak.Gelişi güzel bir yere yerleşeceğine zamanın olursa yer tespiti yap o bölgenin hava şartlarının sana uygun olup olmadığını da ihmal etme birde kalem müdürünün!! illaki onayını al sonradan muharebe cıkmasınHappyselamlar.
Actığım konuyla ilgilenen ve düşüncelerini belirten bütün arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi yolluyorum rastgelsin diyelim.
abi ellerine sağlık çok güzel balıklar kırmızı kırmızı albeni dercesine bakıyorlar valla
Bul
Rauf abi bereketli olsun.Gerçekten verimli bir av olmuş.Mercanların kovadaki pozları bile bir başka.Tebrikler.Bu arada sizin daha önce bahsettiğiniz boncuklu,fırdöndülü köstekler ve takımın özelliği de güzel fotoda çok belirgin ortaya çıkmış.Köstekler bedenden açık duruyor.Gam yok,sarma-dolanma yok.Takım çok güzel,paylaşım için teşekkürler.Rastgele,saygılar..
Bul
rauf abi çok güzel balıklar,gününüzü gün etmişsiniz .
Bul
rauf abi eline emeğine sağlık güzel av yapmışsın tebrikler, mercanlar pırılpırıl gözümüzü kamaştırdı.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
rauf abi afiyet olsun gercekten burdan harika görünüyor nevale saglam ,,,paylaşım icin teşekkürler,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
güzel mercanlar afiyet olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DERİN suda 11 saat! rauf 15 2,886 13-06-2012, 16:59
Son Yorum: rauf
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,284 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,737 18-12-2011, 19:26