Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viral enfeksiyon dikkat
Ercan abi geçmiş olsun benimde iki gündür sinüzütüm azdı başım çatlıyor öksürük var seni çok iyi anlıyorum kendimize dikkat etmeliyiz ama bazı hastalıklar mecburen çekiliyor gerçi balıkçı olupta sinüzüt olmayan da azdır bence meslek hastalığı ne yapalım artık çekecez size acil şifalar dilerim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
ercan abi aman kendine iyi bak çok geçmiş olsun
Bul
ercan abi geçmiş olsun demekki en zayıf halkadan yakalamış seni ah bu yaşlılık Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ercan abi geçmiş olsun demekki en zayıf halkadan yakalamış seni ah bu yaşlılık Siyirdim

Sağolasın en zayıf halka ha ama doğru söylüyorsun. Doktorların söylediği de bu. Vucudunuzdaki en zayıf noktanızı yakalayıp silkeliyor. Eren'in sinüsleri problemliymiş şimdi oradan tutunacak
Bul
doktor yazdı:Ercan abi geçmiş olsun benimde iki gündür sinüzütüm azdı başım çatlıyor öksürük var seni çok iyi anlıyorum kendimize dikkat etmeliyiz ama bazı hastalıklar mecburen çekiliyor gerçi balıkçı olupta sinüzüt olmayan da azdır bence meslek hastalığı ne yapalım artık çekecez size acil şifalar dilerim saygılar.
Eren sanada geçmiş olsun senin durumunun eşimin durumundan farkı yok. İnanılmaz sıkıntı yaşıyor. Kaç gece acile gidip iğne oldu ama banamısın demiyor. Bol vitamin kardeşim
Bul
Ercan Bey geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim..
Bul
Ercan abi nedir bu çektiğin senine yaw geçmiş olsun
Bilnçli bilinçsiz herkez kendini nasıl hisseder bilmem ama ben her gün yatmadan önce one a day plus alıyorum iyi olsamda kötü olsamda ama şimdilik bir sorunum yok çok şükür
Arkadaşlar musibet kapınızı çalmadan vitamin takviyesi yapın şimdiki zamanda hastalanmak gerçekten çok lüx oldu yani hastalanmak gibi bir lüxünüz olmasın
Bul
hocam gecmiş olsun
Bul
gecmiş olsun,iyi olmanız dileiyleGulumse
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
ALTAYLI yazdı:Benim yaşadığımdan bir kesiti abartmıyorum 72 saatte hiç yemek yiyemedim ve hiç uyku uyumadan 4 litre ilaçla takviye edilmiş serumla ayakta kaldım.

Geçmiş olsun Ercan ağabey,
Seni epey sarsmış,,,
Anlattığın şaka gibi gibi geliyor insana,, Bir an gözlerimi kapadım ve düşündüm,,
Üç gün ediyor bu söylediğin,
Bunun ertesi vücudun toparlamasıda belli bir zaman alır,,,
Epey zahmet çekmişsin,,
Uyarı ve ikazların içinde teşekkür eder, acil şifalar dilerim,,,

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Denizlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler rusan 15 3,613 07-08-2013, 11:11
Son Yorum: taylankskn
  Zehirli Balıklar(dikkat) LeVrEkCi 19 4,654 15-02-2008, 18:41
Son Yorum: balıkcızakir1
  aman dıkkat Tropheus 14 3,256 11-10-2007, 19:51
Son Yorum: SinekOltasi