Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paşalimanı/üsküdar
mehmet ali abi mezelik çıkmış azda olsa,, puslu havada güzel dinlence olmuş sizede. oltayı suya atmanın güzelliği yeter.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:mehmet ali abi mezelik çıkmış azda olsa,, puslu havada güzel dinlence olmuş sizede. oltayı suya atmanın güzelliği yeter.
sana katılıyorum teşekkür ederim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
sayın balıkçım balıklar tamamda yeri ilk defa gittiğin için olta verdin sonra alıştın olur öyle şeyler.balıklarda bir harikaydı.
Bul
Abilerim güzel av ve manzara için teşekkür ederiz.Afiyet olsun...
Bul
fotokopici yazdı:sayın balıkçım balıklar tamamda yeri ilk defa gittiğin için olta verdin sonra alıştın olur öyle şeyler.balıklarda bir harikaydı.
sayın balıkçım sağlık olsun giden takımların iki taneside senindi ona üzüldüm.sağlık olsun .Hehe
İSTAVRİTCİ
Bul
Kardeşim güzel bir gün olmuş yinede çok güzel.Katılıyorum cumartesi ve pazar bütün her taraf çok kalabalık oluyor.İdare edeceğiz hepinize rastgelsin
Bul
Bereketli ve afiyet olsun M.Ali Bey,Balık az olmuş ama oksijen,iyot,manzara gani.Negatif elektriği atmak da cabası.Orada oturup Boğazı seyretmenin,bir çay içmenin bile zevki yeter insana.Bir de bu güzellikleri paylaşacak dostlarınız da yanınızdaysa..
Daha bereketli avlara inşallah,rastgele..
Bul
elinize emeyinize saglık ,balık az olunca daha bi güzel kıymetli geliyor insana,bir kilo bir kova, gibi üstünü bir de tutulan yer zahmetli olunca,,,istanbul bogazının bütün avlak yerleri ,manzarası güzel olodugu gibi ,üsküdarın manzarası ayrı bi güzellikte, bence istanbul anlatılmaz yaşamaklazım ,paylaşım icin teşekkürler,,,,,,,,Smile
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli ve afiyet olsun M.Ali Bey,Balık az olmuş ama oksijen,iyot,manzara gani.Negatif elektriği atmak da cabası.Orada oturup Boğazı seyretmenin,bir çay içmenin bile zevki yeter insana.Bir de bu güzellikleri paylaşacak dostlarınız da yanınızdaysa..
Daha bereketli avlara inşallah,rastgele..
teşekkür ederim ALLAH kimseye dost ve arkadaş yokluğu çektirmesin.yoksa kiminle dertleşiriz.
İSTAVRİTCİ
Bul
bereketli olsun sayın balıkçı abilerim herzamanki gibi mezelikler çıkmış ya ona bakın siz temiz hava güzel manzara daha ne olsun.
bu arada kalender hemen hemen hergün balık vermeye başladı hergün bakıyorum balık devamlı tutuluyor arada sırada bende olta atıp stres bırakıp geliyorum.
afiyet şeker olsun rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2009 Üsküdar FuRkAn * 74 8,685 31-12-2009, 00:07
Son Yorum: tepeli35
  24/01/2009 ÜskÜdar Çİnekop avi BALIK and OZAN 36 6,338 27-01-2009, 12:48
Son Yorum: fotokopici
  Üsküdar - 23,02,2008 ilerya 19 2,898 31-10-2008, 17:30
Son Yorum: balıkcı uğur
  Üsküdar Lüfer H.A.R.U.N 29 4,813 14-10-2008, 22:53
Son Yorum: kılçık