Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paşalimanı/üsküdar
23/03/2008saat 11 gibi kadıköyden erolla beraber yaklaşık 3 hafta sonra boğaza istavride gidelim dedik ve yola çıktık az gittik uz gittik üsküdar paşalimanına vardık oltaları suya atacaktıkki oda ne yer yok biraz bekledikten sonra bir yer bulup hayde bismillah deyip oltaları salladık ben ilk yarım saatte 4 takım verdim ve hiç balık alamadım erol sesi yerinde 1 kiloya yakın aldı 10 lu bir takım oracıkta bağlayıp atmaya baladımda günü 1 kilo istavritle kapadık.güzel bir gündü yorgunluk atmış olduk.Nayirolamaz

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
mehmet abi öyle şanslısınıski sormayım manzara köprü süper böyle güzel bir yerde av lanmak bizlerede nasip olur inşallah paylaşım için teşekkürler rast gele...
Bul
Mehmet ağabey biraz sıkıntılı olsa da güzel av olmuş,,,
Haklısın, Şu takım verme işi oldukça can sıkıcı oluyor,,,
Fotoğraflar da çok güzel,,
mehmet abi bu hafta herkez ağlıoHikimsede dişe gelecek balık yok olsun bi dahaki sefere manzaralar yeterRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Olta bırakma işi can sıkıcı olsada mekan güzelmiş,tavalıkta çıkmış afiyet olsun.
Bornova - izmir
Bul
sayın balıkçılarım bereketli olsun sizlerin sayesinde istanbulda nerde balık bol miktarda tutulur öğreniyoruz evliyaçelebi gibisiniz maaşallah rastgelsin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tebrikler, güzel bir gün geçirmişsiniz. Resimlerde bir hakika çıkmış. Nezamandır gitmiyordum oralara.
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
bucalıfikret yazdı:mehmet abi öyle şanslısınıski sormayım manzara köprü süper böyle güzel bir yerde av lanmak bizlerede nasip olur inşallah paylaşım için teşekkürler rast gele...
fikret kardeşim gel buyur başım üstünde yerin var boğazın istediğin yerine gideriz balığa.sen gel yeterki.Seerf
İSTAVRİTCİ
Bul
araphüso26 yazdı:mehmet abi bu hafta herkez ağlıoHikimsede dişe gelecek balık yok olsun bi dahaki sefere manzaralar yeterRose
hüseyin devamlı balık tutulursa denizde balık kalmaz birde balık az olunca dahada lezzetli oluyor.
İSTAVRİTCİ
Bul
mrs303 yazdı:Tebrikler, güzel bir gün geçirmişsiniz. Resimlerde bir hakika çıkmış. Nezamandır gitmiyordum oralara.
hoca bu güzelleiklerin değerini bilmek lazım arasıra gez buraları bazen balık bahane olur.sende öyle yap.
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2009 Üsküdar FuRkAn * 74 8,685 31-12-2009, 00:07
Son Yorum: tepeli35
  24/01/2009 ÜskÜdar Çİnekop avi BALIK and OZAN 36 6,338 27-01-2009, 12:48
Son Yorum: fotokopici
  Üsküdar - 23,02,2008 ilerya 19 2,899 31-10-2008, 17:30
Son Yorum: balıkcı uğur
  Üsküdar Lüfer H.A.R.U.N 29 4,813 14-10-2008, 22:53