Yorumları: 4,310
Konuları: 155
olsun dostum iyot almışsın gezmişsin bunada şükür takım paylaşımın içinde teşekkür ederim balıklarda bi dahaki sefere kalsın saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Nihat yeni sezonun hayırlı olsun.Hiç olmassa kurtlarını dökmüşsün,istavritler içinde afiyet olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 500
Konuları: 45
Nihat paylaşımına tşk.Çektiğin çileyemi zevkemi nekabul edersen geçmiş olsun derim bunlara alışkın olman lazım.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
nihat sağlık olsun önemli olan denizden birşeyler yakalamak seninde kısmetine istavrit çıkmış rast gelsin afiyet olsun
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
İSTAVRİTCİ
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
nihat abi hayırlı olsun sahalara geri döndün artık ,, bidahakine alırsın artık levrekleri.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi bereketli olsun,valla başlığı görünce levrekleri aradım ama,yazında levrek yok deyince çok üzüldüm gerçekten...neyse sezonu açmış oldun,bir sonraki avda acısını çıkartırsın.bende pazar günü saat 05:00 te kalktım,05:30 da oltalar sudaaydı saat 11:00 e kadar sadece bir tane mercan aldım.takımda attığım yemler bile geri geldi.burada balık açıkta sanırım.sana diğer avlarında bol şanslar dilerim...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
nihat eline sağlık iç olmasa kenttin gürültüsünden uzaklaşmış sıtresinide atmış oldun birdahaki severe rast gele...
Yorumları: 527
Konuları: 7
sezonu açmışsınız bu sezon hayatınızın levrek tırofelerine denk gelmek dileiyle ,,,rastgele ,,paylaşım icin teşekkürler..
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 490
Konuları: 26
birdahakine levrekte gelir abi.bu hafta istavritle idare et
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eşref sürek yazdı:Nihat uzun zamandır denize çıkmamıştın yoğun çalışma arasında senin için güzel bir değişiklik olmuş denize açılmanın verdiği sevinçi çok iyi bildiğimden senin adına sevindim balık işi bildiğin gibi kısmet işidir hiç olmazsa istavrit tutup iyot kokusu alarak hasretini gidermişsin hele şu havalar yerine bir otursun güzel levrek haberleri vereceğinden eminim büyük balıklı avların olsun rastgele
eşref abi uzun kalamayacağımdan seni aramadım birde hava malum bu ayda sorun çıkartıyor aklımdasın yani unutmadım