18-03-2008, 18:00
hem guzel balıkcılık yapmısınız hemde cok guzel bır gun gecırmıssınız tebrıkler hayırlı gunler
16 Mart Pazar Narlı
|
18-03-2008, 18:00
hem guzel balıkcılık yapmısınız hemde cok guzel bır gun gecırmıssınız tebrıkler hayırlı gunler
18-03-2008, 18:13
gürhan abi çok neşeli,zevkli kareler bunlar..bende herkes gibi senin oralara bayıldım,ama gelmek nasip olmadı...şu 2 kg eşkinayı da görmek isterdim..en kötü gününüz böyle olsun...saygılar..selamlar..rastgele..
![]()
18-03-2008, 18:19
gürhan abi çok güzel bir gün geçirmissiniz,büyük reislerin gözlerinden okunuyor,güzelde balık çıkmış,bereketli ve afiyet olsun..paylaşım için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
18-03-2008, 18:22
vay maşallah yine narlı yine bol balık eğlenmişsiniz epey.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
18-03-2008, 18:52
abi mükemmel olmuş sağol bizimle paylaştığın için...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
18-03-2008, 19:11
tebrikler blader büyük reislerle beraber çok güzel bir gün geçirmişsiniz bereketli olsun . yalnız bu sıra haftada iki yapıyon açılmaya başladın .korkuyorum bize balık kalmıycak sabah erkenden balığamı gitsek ne yapsak balıklar bitmeden herkese rasgelsin
18-03-2008, 19:27
Abi güzel av olmuş tebrikler - bereketli olsun, mırmırların fotosu yokmuydu ?
![]()
18-03-2008, 20:24
BALIK and OZAN yazdı:gürhan abi çok neşeli,zevkli kareler bunlar..bende herkes gibi senin oralara bayıldım,ama gelmek nasip olmadı...şu 2 kg eşkinayı da görmek isterdim..en kötü gününüz böyle olsun...saygılar..selamlar..rastgele.. Ozan'cım ne zaman istersen alo demen yeterli.2 kg eşkina fotosunu koymayı isterdim ama o kadar cok resmini çeken oldu ki vallahi utandım bir de ben cekmeyeyim dedim. ![]() ![]()
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
18-03-2008, 20:26
alien13 yazdı:Abi güzel av olmuş tebrikler - bereketli olsun, mırmırların fotosu yokmuydu ? Teşekkürler Ali, mırmır lafını kaçırmamışsın bakıyorum. Tam mırmırcı oldun yaw ![]() Ha bu arada şu gecen yılki yeri kıyıdan yoklama zamanı geldi ihmal etme derim.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
18-03-2008, 20:31
serkanefe yazdı:tebrikler blader büyük reislerle beraber çok güzel bir gün geçirmişsiniz bereketli olsun . yalnız bu sıra haftada iki yapıyon açılmaya başladın .korkuyorum bize balık kalmıycak sabah erkenden balığamı gitsek ne yapsak balıklar bitmeden herkese rasgelsin Serkan teşekkürler. Hakikatten güzel gün oldu boyle gunleri çoğaltmak lazım. Hehehehe bütün Marmara balıkcı teknesi dolsa hepsi de ful cekse sen yine tutacak balık bulursun kardeşim. Kiloluk lapin tutarsın ama yine de boş dönmezsin. Maşallah diyeyim bu arada. Sabah erken gıtmene de gerek yok yaw senin için saat de farketmez. ![]()
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|