07-03-2008, 12:45
Serdar buyle fırsatlar yaratırsan güzel olur seni yanlız bırakmayız
bu hafta sonu istanbula gelsem ne yapabiliriz?
|
07-03-2008, 12:45
Serdar buyle fırsatlar yaratırsan güzel olur seni yanlız bırakmayız
07-03-2008, 15:51
sağol harun bey, bundan sonra böyle fırsatlar yaratmaya çalışacağım ama, işin kötü yanı bir hafta ongün önceden program yapamıyorum. bir gün bilemdin 2 gün sonrasına ancak ayarlaya biliyorum. bu hafta sanırım sakarya turu düşünüyormuşsunuz ama, daha sonra böyle bir şeyler zaman zaman yapmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı.
ilginize teşekkürler.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA (1967, Tokat)
07-03-2008, 17:02
serdar kardeş şayet gelirsen adresini bildir kafi buluşuruz yardımcı olmaya çalışırım
07-03-2008, 17:33
Serdar abi hiç olmadı arkadaşına söyle malı buraya teslim etsin veya buraya teslim edecek bir mal bulsun ben seni burda istediğin yere götürürüm.Yalnız yengeye haber vereden gelme
![]()
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
07-03-2008, 18:26
BalıkcıSerdar yazdı:sağol harun bey, bundan sonra böyle fırsatlar yaratmaya çalışacağım ama, işin kötü yanı bir hafta ongün önceden program yapamıyorum. bir gün bilemdin 2 gün sonrasına ancak ayarlaya biliyorum. bu hafta sanırım sakarya turu düşünüyormuşsunuz ama, daha sonra böyle bir şeyler zaman zaman yapmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı.ya harun anlamıyormusun izin alamıyorlar bu ankaralılar varya kamil abiyi bilmiyormusun 10 dk bir arayıp rapor verdi yengeye ilker hiç gelemedi hahahahahaa ![]()
07-03-2008, 18:35
BalıkcıSerdar yazdı:birde balık için istanbul dışına çıkılıyorsa, benim istanbula gelmemin ne anlamı var Elde olanın değeri yoktur ![]()
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI İSTANBUL 1981
07-03-2008, 18:45
Boğaziçi yazdı:Elde olanın değeri yokturyok bu hafta denk geldi hüseyin konunun başında yazdım harun ve kadıköy gurubu şehir dışına ben orhangaziye gidiyorum dedim denk geldi yani yoksa istanbulda herzaman bişeyler bulunur tutulacak hiç olmassa istavrit izmarit bulunur LeVrEkCi yazdı:yok bu hafta denk geldi hüseyin konunun başında yazdım harun ve kadıköy gurubu şehir dışına ben orhangaziye gidiyorum dedim denk geldi yani yoksa istanbulda herzaman bişeyler bulunur tutulacak hiç olmassa istavrit izmarit bulunur Anlatmak istediğim. Tatlı su balıkçısı için istavrit çok değerli olabilir. Yani herkes ulaşması zor olana hasret çeker ![]()
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI İSTANBUL 1981 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
hafta sonu güzelbahçeye eşlik etmek isteyenler | eqrha | 25 | 4,437 |
03-04-2013, 16:42 Son Yorum: bucalıfikret |