Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu hafta sonu istanbula gelsem ne yapabiliriz?
Serdar buyle fırsatlar yaratırsan güzel olur seni yanlız bırakmayız
Bul
sağol harun bey, bundan sonra böyle fırsatlar yaratmaya çalışacağım ama, işin kötü yanı bir hafta ongün önceden program yapamıyorum. bir gün bilemdin 2 gün sonrasına ancak ayarlaya biliyorum. bu hafta sanırım sakarya turu düşünüyormuşsunuz ama, daha sonra böyle bir şeyler zaman zaman yapmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı.

ilginize teşekkürler.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
serdar kardeş şayet gelirsen adresini bildir kafi buluşuruz yardımcı olmaya çalışırım
Bul
Serdar abi hiç olmadı arkadaşına söyle malı buraya teslim etsin veya buraya teslim edecek bir mal bulsun ben seni burda istediğin yere götürürüm.Yalnız yengeye haber vereden gelme Smile
ANTALYA
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:sağol harun bey, bundan sonra böyle fırsatlar yaratmaya çalışacağım ama, işin kötü yanı bir hafta ongün önceden program yapamıyorum. bir gün bilemdin 2 gün sonrasına ancak ayarlaya biliyorum. bu hafta sanırım sakarya turu düşünüyormuşsunuz ama, daha sonra böyle bir şeyler zaman zaman yapmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı.

ilginize teşekkürler.
ya harun anlamıyormusun izin alamıyorlar bu ankaralılar varya kamil abiyi bilmiyormusun 10 dk bir arayıp rapor verdi yengeye ilker hiç gelemedi hahahahahaa Siyirdim
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:birde balık için istanbul dışına çıkılıyorsa, benim istanbula gelmemin ne anlamı varSmile

Elde olanın değeri yoktur Big Grin İstanbul da istedikten sonra istavriti her zaman bulabilirsin.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Boğaziçi yazdı:Elde olanın değeri yoktur Big Grin İstanbul da istedikten sonra istavriti her zaman bulabilirsin.
yok bu hafta denk geldi hüseyin konunun başında yazdım harun ve kadıköy gurubu şehir dışına ben orhangaziye gidiyorum dedim denk geldi yani yoksa istanbulda herzaman bişeyler bulunur tutulacak hiç olmassa istavrit izmarit bulunur
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok bu hafta denk geldi hüseyin konunun başında yazdım harun ve kadıköy gurubu şehir dışına ben orhangaziye gidiyorum dedim denk geldi yani yoksa istanbulda herzaman bişeyler bulunur tutulacak hiç olmassa istavrit izmarit bulunur

Anlatmak istediğim. Tatlı su balıkçısı için istavrit çok değerli olabilir. Yani herkes ulaşması zor olana hasret çeker Smile Ben de mesela bu zamanlarda istanbul dışında Ege de falan avlanmak isterdim. Çünki bu zamanda İstanbul da sürpriz yok.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hafta sonu güzelbahçeye eşlik etmek isteyenler eqrha 25 4,437 03-04-2013, 16:42
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi