Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta sonu güzelbahçeye eşlik etmek isteyenler
Arkadaşlar ve değerli abilerim . Hafta sonu güzelbahçe 1. liman tarafına gitmeyi düşünüyorum . Bucada oturuyorum . varsa eşlik etmek isteyen cevap atsın . detayları konuşalım .
Bul
eqrha yazdı:Arkadaşlar ve değerli abilerim . Hafta sonu güzelbahçe 1. liman tarafına gitmeyi düşünüyorum . Bucada oturuyorum . varsa eşlik etmek isteyen cevap atsın . detayları konuşalım .

sedatım gönülden gelmek isterim evi boyuyorum.rast geleAlkisAlkis
Bul
hafta sonu derken Cumartesi mi Pazar mı Smile Cumartesi gündüz belki eşlik edebilme şansım olabilir dostum.
Bul
Hadi bakalım rast gele şimdiden Smile
hafta sonu derken Cumartesi mi Pazar mı Cumartesi gündüz belki eşlik edebilme şansım olabilir dostum.

Değerli kardeşim , pazar günü gitmeyi düşünüyorum , Eğer yarın akşma kadar eşlik edecek birini bulursam sabaha karşı ( saat 5 gibi ) gitmeyi düşünüyorum eğer müsaitsen pazr günü keyifli sohbet eşliğinde balık tutabiliriz . Diğer arkadaşlarda aynı şekilde eşlik etmeleri bana büyük keyif verir .
Bul
: ) Balıkçılar hadi evde oturarak balık tutulmaz yeni alet edevatları denicez daha Big Grin yeni takımları suya indireceğiz , alıcaz güzelyalıdan sıcacık taze boyozumuzu , yumurtamızı yicez ilk takımları attıktan sonra : )
Bul
az daha erken haber vereydiniz mini bir organizasyon olurmuş.rasgelsin.76
Bul
yycolak yazdı:az daha erken haber vereydiniz mini bir organizasyon olurmuş.rasgelsin.76

şekerim gitmezmiydin.buyur stres atarsın.Happy
Bul
bucalıfikret yazdı:şekerim gitmezmiydin.buyur stres atarsın.Happy

ben gidemezdimde gidenler olurdu şekerim hafta sonunda.Wink
Bul
Balıkçı kalmamış yahu . P
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu hafta sonu istanbula gelsem ne yapabiliriz? BalıkcıSerdar 17 2,991 07-03-2008, 19:26
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi