Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu hafta sonu istanbula gelsem ne yapabiliriz?
bu hafta sonuna istanbula gelme durumum söz konusu, yani istanbula gelecek arkadaşım var bana illa senle beraber gidelim diyor. burada balığa beraber gittiğim arkadaşım, istanbula mal teslimi için gidecek, cumartesi sabah teslimatı yaparız, cumartesi öğleden sonra ve pazar tüm gün avlanırız diyor, ne yapabiliriz balık alabileceğimiz yerleri bulabilir miyiz, veya bize eşlik edecek bir arkadaş olabilir mi? daha karar vermiş değilim, gelecek önerilere bakalım ona göre karar vereceğim, daha yengenizle de konuşmadım zaten (hani izin alma değil de "haber verme" babındakonuşmam gerekir, tamamen saygıdan canım aklınıza bir şey gelmesinSmile)
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
he he he zaten bizimde aklımıza ne gelsinmki serdar ,hoş gelir sefalar getirirsiniz mutlaka eşlik eden yer komusunda yardım eden ark olur
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:he he he zaten bizimde aklımıza ne gelsinmki serdar ,hoş gelir sefalar getirirsiniz mutlaka eşlik eden yer komusunda yardım eden ark olur

zaten yalova'ya gelsem yekten sana "beni karşıla da balığa götür üstad" diye özelden mesaj atarımSmile

yemez içmez fırsat yaratırsın eminimSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
serdar abi ben yarın sabah kısmet olursa orhangaziye yola çıkıyorum bildigim kadarıyla harun ve kadıköy gurubuda istanbul dışında balık peşinde olacaklar ama olurda iptal olur gitmessem o zaman sana ulaşırım bişeyler yaparız şimdilik benim durumumda belirsiz yani.
Bul
sağolasın arkadaşım, zaten daha bende karar veremedim. benim içinde çok ani bir durum oldu, önce sizlere danışayım dedim, ona göre karar vereceğim. bir araya gelemeyecek, yada bir faaliyet yapamayacak olduktan sonra pek anlamı da yok zaten. benim için tamamen keyfi bir durum. kimsenin işinden gücünden kalmasının da bir anlamı yok, şayet uyacak durumda olan varsa bir şeyler ayarlayalım diye düşünüyorum.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
birde balık için istanbul dışına çıkılıyorsa, benim istanbula gelmemin ne anlamı varSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
sakaryaya yolculuk durumları var onların
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hayırlısı olsun. zaten burada da kızılırmağa gidelim diyen arkadaş var bende onunla kızılırmağa giderim bu haftaSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:birde balık için istanbul dışına çıkılıyorsa, benim istanbula gelmemin ne anlamı varSmile
serdar abi istanbulda balık bu zamanda anca istavrit tirsi başka bişey yok o zaman alternatif yollara düşmek lazım sen eylülde bi organizasyona gel eşkina lüfer ne çıkarsa bahtına.
Bul
o zaman da geleceğim inşallah, hayır benimkisi olur mu acaba? idi. önemli bir şey değil.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hafta sonu güzelbahçeye eşlik etmek isteyenler eqrha 25 4,437 03-04-2013, 16:42
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi