Yorumları: 879
Konuları: 28
bu hafta sonuna istanbula gelme durumum söz konusu, yani istanbula gelecek arkadaşım var bana illa senle beraber gidelim diyor. burada balığa beraber gittiğim arkadaşım, istanbula mal teslimi için gidecek, cumartesi sabah teslimatı yaparız, cumartesi öğleden sonra ve pazar tüm gün avlanırız diyor, ne yapabiliriz balık alabileceğimiz yerleri bulabilir miyiz, veya bize eşlik edecek bir arkadaş olabilir mi? daha karar vermiş değilim, gelecek önerilere bakalım ona göre karar vereceğim, daha yengenizle de konuşmadım zaten (hani izin alma değil de "haber verme" babındakonuşmam gerekir, tamamen saygıdan canım aklınıza bir şey gelmesin
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
he he he zaten bizimde aklımıza ne gelsinmki serdar ,hoş gelir sefalar getirirsiniz mutlaka eşlik eden yer komusunda yardım eden ark olur
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:he he he zaten bizimde aklımıza ne gelsinmki serdar ,hoş gelir sefalar getirirsiniz mutlaka eşlik eden yer komusunda yardım eden ark olur
zaten yalova'ya gelsem yekten sana "beni karşıla da balığa götür üstad" diye özelden mesaj atarım
yemez içmez fırsat yaratırsın eminim
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serdar abi ben yarın sabah kısmet olursa orhangaziye yola çıkıyorum bildigim kadarıyla harun ve kadıköy gurubuda istanbul dışında balık peşinde olacaklar ama olurda iptal olur gitmessem o zaman sana ulaşırım bişeyler yaparız şimdilik benim durumumda belirsiz yani.
sağolasın arkadaşım, zaten daha bende karar veremedim. benim içinde çok ani bir durum oldu, önce sizlere danışayım dedim, ona göre karar vereceğim. bir araya gelemeyecek, yada bir faaliyet yapamayacak olduktan sonra pek anlamı da yok zaten. benim için tamamen keyfi bir durum. kimsenin işinden gücünden kalmasının da bir anlamı yok, şayet uyacak durumda olan varsa bir şeyler ayarlayalım diye düşünüyorum.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
birde balık için istanbul dışına çıkılıyorsa, benim istanbula gelmemin ne anlamı var
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
sakaryaya yolculuk durumları var onların
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
hayırlısı olsun. zaten burada da kızılırmağa gidelim diyen arkadaş var bende onunla kızılırmağa giderim bu hafta
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
BalıkcıSerdar yazdı:birde balık için istanbul dışına çıkılıyorsa, benim istanbula gelmemin ne anlamı var![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
serdar abi istanbulda balık bu zamanda anca istavrit tirsi başka bişey yok o zaman alternatif yollara düşmek lazım sen eylülde bi organizasyona gel eşkina lüfer ne çıkarsa bahtına.
o zaman da geleceğim inşallah, hayır benimkisi olur mu acaba? idi. önemli bir şey değil.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)