19-11-2007, 14:42
yalova tatar yazdı:bilgi ve paylaşım için teşekkürler rauf abi hako okuyunca bilgi verecektir
Evet arkadaşım genelde oraların balığı olduğu icin avusturalyadaki gurbetcimizden daha etraflı bilgi alabiliriz selamlar.
CEYLAN palamutu.(
|
19-11-2007, 14:42
yalova tatar yazdı:bilgi ve paylaşım için teşekkürler rauf abi hako okuyunca bilgi verecektir Evet arkadaşım genelde oraların balığı olduğu icin avusturalyadaki gurbetcimizden daha etraflı bilgi alabiliriz selamlar.
19-11-2007, 14:45
DarkDream yazdı:Rauf abi çok güzel palamut maşallah. Zıpkına merakım var bu tür balıklarda ancak onunla yakalanabilir bence. Tebrikler abi Bir müddet evvel yaban tv de izlediğim bir videoda bu sene iskenderunda (Arsus)yapılan zıpkın avı yarışmasında bu balıktan vuran bir kac zıpkıncı görmüştüm selamlar.
19-11-2007, 15:31
teşekkürler rauf abi bilgiler için.
19-11-2007, 16:12
Rauf abi bilgiler için tesekkurler
19-11-2007, 18:21
bilgi için teşekkürler rauf abi
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST ab rh+ 24.05.1981 İnce misina büyük balık.Usta işi
19-11-2007, 22:04
Rauf abi bilgi için teşekkürler.
20-11-2007, 00:21
tesekkürler rauf agbi size agbi dememde bir sakinca yok herhalde ben de bir ara tombikmi falan diyecekdim ama bu baya dar ve uzun disleri falan enteresan hadi bakalim sen bunuda avlarsin kesin agbi bu arada youtubede izleyicinim haberin olsun burdaki yardimlarin disinda ordada imdada kosuyorsun bayada izleyici kitlen olusmus agbi güzel avlarinin videolarini hirsla bekliyorum saygilar selamlar ama lütfen biraz uzun olsun rast gelsin.
20-11-2007, 02:08
Gerçekten çok güzel fotoğraflar.
Bu balığı uskumrugiller konusunda göndermiştim. Tübitak a göre Türkiye de yaşayan türlerdenmiş. Türkçe adıda Palamut Kolyozu.
20-11-2007, 08:37
cemal hakan yazdı:tesekkürler rauf agbi size agbi dememde bir sakinca yok herhalde ben de bir ara tombikmi falan diyecekdim ama bu baya dar ve uzun disleri falan enteresan hadi bakalim sen bunuda avlarsin kesin agbi bu arada youtubede izleyicinim haberin olsun burdaki yardimlarin disinda ordada imdada kosuyorsun bayada izleyici kitlen olusmus agbi güzel avlarinin videolarini hirsla bekliyorum saygilar selamlar ama lütfen biraz uzun olsun rast gelsin. Cemal ustam rica ederim siz nasıl uygun görürseniz .youtubedeki calışmalarımı beyendiğin ve iclerinden biri bile avlanma vs konusunda yardımcı olmuşsa ne mutlu gerci ben onları buradada arkadaşlarım ile paylaşıyorum.zaman ve değişik konular bulduğum zaman calışmalarım devam edicek yalnız bu sitede bağzı teknik kurallara uyma mecburiyyeti var teknik olarak 10 dk uzun veya 100 mb den yüksek yapımları yükleyemiyoruz ikincisi fazla teferruata bilerek girmiyorum bazı arkadaşlar sıkılıyor!ama şöyle 9 dakikalik ilginc bir konu rast gelirse söz yapıcam saygılar ve selamlar benden gurbetci arkadaşım.(eski bir gurbetci olarak)
20-11-2007, 08:41
Boğaziçi yazdı:Gerçekten çok güzel fotoğraflar. doğrudur bende yazımın başında resmin üstündeki alıntıda belirttim sularımızda üremeyi devam ettiren bir tür bu gün bu balık avı konusunda bir video buldum avusturalya kökenli izlemenizi tavsiye ederim selamlar. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
CEYLAN PALAMUTU AVIMIN hikayesi (temmuz) | rauf | 20 | 5,610 |
17-09-2010, 08:27 Son Yorum: rauf |
|
CEYLAN palamutu Avı(Video) | rauf | 10 | 3,906 |
20-11-2007, 19:19 Son Yorum: aahmet |
|
FIRTINAYA RAMEN ÇİNGENE PALAMUTU | ALTAYLI | 15 | 3,912 |
12-10-2007, 07:05 Son Yorum: H.A.R.U.N |