Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha.tekne fuari,ahada,bunalim.
paylaşım için teşekkürler.
Bul
o tekneler bize göre degil hako ancak gezi amaçlı kullanılır buralarda o tekneler yada istavrit tutulur o teknelerle
Bul
LeVReKCi yazdı:o tekneler bize göre degil hako ancak gezi amaçlı kullanılır buralarda o tekneler yada istavrit tutulur o teknelerle

hehehehe ! İstavrit tutmaya 50.000 dolarlık tekne. Aliiiiiiiiiiiii, duyuyormusuuuuuuuun. Biz iztavriti tahta sal üzerinde tutuyoruz.BoboBoboBobo
Bul
bu  tekneyle çok hızlı bişekilde karadenize açılınıp ne de güzel palamut avlanır.bi de umuryerinde lüferSmile ailecek gezmeye gidilip haftasonu güzel bir tatil bile yapılır.
Bul
LeVReKCi yazdı:o tekneler bize göre degil hako ancak gezi amaçlı kullanılır buralarda o tekneler yada istavrit tutulur o teknelerle

Bu gittigim yerdeki alan cok buyuktur,yarisinda balik tutma amacli cok model tekneler var,acik denizler icin den tutun normal amacli tekneler var,dedimya malzeme bakmaktan bunlari ceke bildim..
Bul
hakan benim için en ideal tekne arkada bomboş olan arkaya en yakın oturdugun teknedir kendi teknemde hemen motorun yanında oturdugum için tekneyede oltayada hakim olabiliyorum birde aliçonun teknede çok rahat ettim sebebide tekneyi aliço kullandıgım için arka taraf koskoca oturdum rahat rahat çektim lüferleri palamutları Smile
Bul
hakan abi çok güzel resimler,paylaşım için teşekürler...
Bul
Hako teşekkürler teknelerde güzel malzemelerde inşallah bir yerlerden bir şeyler çıkarda keyifli bir teknemiz olur. Zaten bizim yaşımızdakiler için çalışarak alınacak şeyler değil
Bul
ALTAYLI yazdı:Hako teşekkürler teknelerde güzel malzemelerde inşallah bir yerlerden bir şeyler çıkarda keyifli bir teknemiz olur. Zaten bizim yaşımızdakiler için çalışarak alınacak şeyler değil

ercan abi yaşlandım deme abi yaww bak babam 63 yaşında bypasslı bana olta siparişi verdi rapala al bana diyor sen iste herşey olur tekne resimdeki gibi tekne iste bak olacaktır bu doganın kanunu yeterki içten gerçekten iste olmayacak hiçbirşey yok 71
Bul
LeVReKCi yazdı:
ALTAYLI yazdı:Hako teşekkürler teknelerde güzel malzemelerde inşallah bir yerlerden bir şeyler çıkarda keyifli bir teknemiz olur. Zaten bizim yaşımızdakiler için çalışarak alınacak şeyler değil

ercan abi yaşlandım deme abi yaww bak babam 63 yaşında bypasslı bana olta siparişi verdi rapala al bana diyor sen iste herşey olur tekne resimdeki gibi tekne iste bak olacaktır bu doganın kanunu yeterki içten gerçekten iste olmayacak hiçbirşey yok 71

bende ayni dusuncedeyim balik sporlari ile ugrasan arkadaslar,gordugum kadari ile yasamayi seven,saglikli ve uyum icinde yasayan insanlar bu bu ulkede ve diger ulkelerde ayni durum,ben balik sevgimi babamdan aldim simdide ogullarima kazandiricam,kucukken hayallerimden biri yurt disinda yasamak,oranin yerlerini,dillerini sistemlerini gormek idi,bu ulkeye gelis sebebim kirmizi mersedesim olsundiye degil idi,yani uzun sozun kisasi,azmin elinden hic bir seykurtulmaz yeterki istekli ve sabirli olmak lagizim,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne ruhsatı bigbossares 7 2,499 22-10-2013, 11:15
Son Yorum: yalnız balıkçı
  tekne seçimi iustiniaus 6 4,719 24-09-2013, 16:02
Son Yorum: msmsoysal
  Kabuk tekne aldıktan sonra ! bodrumluomer 7 3,112 10-12-2012, 10:18
Son Yorum: nihatkr
  Tekne konusunda yardım ardAvcioglu 11 3,039 10-06-2012, 21:53
Son Yorum: bucalıfikret
  Tekne Römorku ve Çeki teşkilatı için hertürlü teknik soruyu bize sorabilirsiniz HERMASKAROSER 0 1,711 25-02-2012, 14:41
Son Yorum: HERMASKAROSER
  satılık tekne: albatros.gr naxos 5 73 10,381 12-07-2011, 23:30
Son Yorum: Albatros-gr
  Tekne plakası nerden bulabiliriz? erdekli 13 10,159 15-07-2010, 21:00
Son Yorum: erdekli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi