Yorumları: 89
Konuları: 15
17-10-2013, 10:12
(Son Düzenleme: 17-10-2013, 10:18, Düzenleyen: bigbossares.)
Merhabalar , cümleten Kurban Bayramınız kutlu olsun... Kardeşimin bir arkadaşı 4 m lik tenteli polyester teknesini satıyormuş ama teknenin ruhsatı ve faturası yok..Ben almak istiyorum ruhsatın olmaması ne gibi sorunlar çıkarabiliri yada ben bu sorunu çözmek için ne yapabilirim ? motor yok ve fiyatı 2200 lira bu arada..
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Hocam belgesi olmayan tekneyi veya motoru almanı tavsiye etmem muhakkak sorun yaratır. Bu tanıdığınız güvenilir insan tanıdık olmayan bir çok kişi tekne ve motor çalıp satıyorlar.Kısacası ruhsatsız ehliyetsiz arabayla yola çıkarmısın. Diğer arkadaşların yorumlarınada bakalım belki başka bir çözüm yolu vardır. Teknenin fiyatı biraz yüksek geldi.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
teknenin ruhsatı değilde liman kaydı olmalı,liman kaydı yoksa ve faturası yoksa o zaman kaydettiremezsiniz.bağlı olduğunuz liman başkanlığına sorun,belki muhtardan alacağın sahiplik belgesiyle kaydedebilirler.yada tekneye ikinci el faturası bulman gerekir.
yalnız 4 metre 2. el tekne için fiyat yüksek geldi bana.
faturaları kayıp,dediğin muhtar olayını soracağım..Tenteli ve temiz bir sandal neden pahalı dendiğini anlayamadım.2000 lira bana uygun gözükmüştü ama tecrübeli değilim bu konuda, teşekkürler yorumlarınız için bu arada.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
erkan hocam tente önemli değil teknenin yeniliği önemli,genelde ikinci el tekneler çok uygun fiyatlarda satılırlar.tekne kaç yılının yapımı yani kaç model ve ne marka?resim varsa görmekte fayda var.
LeVrEkCi yazdı:erkan hocam tente önemli değil teknenin yeniliği önemli,genelde ikinci el tekneler çok uygun fiyatlarda satılırlar.tekne kaç yılının yapımı yani kaç model ve ne marka?resim varsa görmekte fayda var.
Teşekkürler ilgin için..Yapım yılını ve bulabilirsem resmini paylaşırım..Şİmdiliki beklemeye geçeyim ben en iyisi tekne konusunda..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
erkan tekne fiyatı çok yüksek.kesinlikle faturasız ne tekne nede motor almayasın benden abi nasihatı acele etme sor soruştur sonradan pişman olacağın şeyi alma.
Yorumları: 237
Konuları: 22
Bence fiyatı yüksek,ayrıca belgesiz hiç bir şey alma derim..