Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne konusunda yardım
Merhaba,

Mercury 9.9 4 zamanlı motor aldım.

Tekne konusun da bir türlü karar veremiyorum..

Euro Boat firmasının 405 modeliyle

Tekne,tekne imalati,Tekne Satisi,yacht,motor boat,yat,ahsap tekne,fiber tekne,satilik tekne,gezinti tekneleri,tekne bakimi,fiber,motor,motoryat,bot,satilik tekneler,istanbul yat,boat, tekne,sürat teknesi,küçük tekneler,kamarali tekneler,balikçi tekneleri,ikinci el tekne,polyester tekne,fiber,fiberglas,satilik tekne"

Uyar Marin ' in 410 sprint modeli arasında kalmış durumdayım.

http://www.uyarmarina.com/fiber-tekn...r-tekne-4metre

Yardımlarınızı bekliyorum.
Bul
Yardımlarınızı bekliyorum..

Hangısınde daha iyi perf. alırım ??*
Bul
Euro Boat firmasının bir botu sanırım senin baktıgının aynısı silifkede bir arkadaşımda vardı, tabanı ile ilgili sıkıntısı oluyordu, tek taban vb. bişeyler vardı ama tam hatırlamıyorumçift kat tek kat muhabbeti ne oluyor bilmiyom ama bunlarda tek katmış, daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Avcı Altan yazdı:Euro Boat firmasının bir botu sanırım senin baktıgının aynısı silifkede bir arkadaşımda vardı, tabanı ile ilgili sıkıntısı oluyordu, tek taban vb. bişeyler vardı ama tam hatırlamıyorumçift kat tek kat muhabbeti ne oluyor bilmiyom ama bunlarda tek katmış, daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

teşekkür ederim..

birileri yardımcı olsa çok iyi olacak.. Euro Boat firmasının teknesi benim istediğim, 405 modeli ; linkte de verdim..

Uyar Marin in de teknesi çok hoşuma gidiyor..

Denizdeki performansları nasıl onu merak edıyorum.. Hangisi daha suratlı, daha dengeli... ?

İç yapı olarak Euro boat daha rahat gibi duruyor.. Dolapları çok güzel..
Bul
uyar marin sprint 410 MD:5-SR 410-Sprint
Bul
valla çok güzel görünüyorlar ardacım da,denizciliklerini bir bilen cevaplasın.hayırlısı olsun şimdiden.Alkis
Bul
Tekneleri görmesemde kalite olarak birbirine yakın bence uyar marinin teknesi 5cm daha geniş olduğundan teknede hareket rahatlığı sağladığı kadar diğerine göre daha oturaklı gibi.Vereceğin karar hayırlı olsun ArdaGulumse
Bornova - izmir
Bul
Smile teşekkür ederim..

tekneleri kullanan; en azından uyar marin i kullanan birini bulsam çok iyi olacak..

Euro boat un da dolap yapısı çok güzel Uyar Marin e göre Big Grin

Denizdeki performanslarını karşılaştırabılsek keşke.
Bul
Arda güle güle keyifli günlerde neşeli avlar dilerim. Motor tercihin çok doğru. Tekne de güzel fiyat aralığı oturuyorsa mesele yok. Benim kullandığım 4.60 ve çok memnunum çift cidar ve güzel yüzüyor76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Abicim euro boat 405 modeline karar verdim bende, 130 kg çokta uygun motora..

Sanboat tekneler de çok güzel, mursan marin kapatıldıktan sonra birkaç modeli orada üretilmeye başladı...

yalnız sanboat 440 teknesi için ucuk bir fiyat verdi Siyirdim

sizin teknenizde gerçekten çok şıkmış Smile lıman olsa da buyuk bırsey alabılsek keske.

euro boat a dalış okulu, şirket indirimi yaptırdık uygun fiyata alıcağız, motoru da aynı şekil aldık..

teşekkur ederimmm.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne ruhsatı bigbossares 7 2,460 22-10-2013, 11:15
Son Yorum: yalnız balıkçı
  tekne seçimi iustiniaus 6 4,671 24-09-2013, 16:02
Son Yorum: msmsoysal
  Kabuk tekne aldıktan sonra ! bodrumluomer 7 3,066 10-12-2012, 10:18
Son Yorum: nihatkr
  Tekne Römorku ve Çeki teşkilatı için hertürlü teknik soruyu bize sorabilirsiniz HERMASKAROSER 0 1,695 25-02-2012, 14:41
Son Yorum: HERMASKAROSER
  satılık tekne: albatros.gr naxos 5 73 10,182 12-07-2011, 23:30
Son Yorum: Albatros-gr
  Tekne plakası nerden bulabiliriz? erdekli 13 10,074 15-07-2010, 21:00
Son Yorum: erdekli
  aha.tekne fuari,ahada,bunalim. HakoAVUSTURALYA 24 6,946 27-06-2008, 10:23
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi