Euro Boat firmasının bir botu sanırım senin baktıgının aynısı silifkede bir arkadaşımda vardı, tabanı ile ilgili sıkıntısı oluyordu, tek taban vb. bişeyler vardı ama tam hatırlamıyorumçift kat tek kat muhabbeti ne oluyor bilmiyom ama bunlarda tek katmış, daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
Avcı Altan yazdı:Euro Boat firmasının bir botu sanırım senin baktıgının aynısı silifkede bir arkadaşımda vardı, tabanı ile ilgili sıkıntısı oluyordu, tek taban vb. bişeyler vardı ama tam hatırlamıyorumçift kat tek kat muhabbeti ne oluyor bilmiyom ama bunlarda tek katmış, daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
teşekkür ederim..
birileri yardımcı olsa çok iyi olacak.. Euro Boat firmasının teknesi benim istediğim, 405 modeli ; linkte de verdim..
Uyar Marin in de teknesi çok hoşuma gidiyor..
Denizdeki performansları nasıl onu merak edıyorum.. Hangisi daha suratlı, daha dengeli... ?
İç yapı olarak Euro boat daha rahat gibi duruyor.. Dolapları çok güzel..
Tekneleri görmesemde kalite olarak birbirine yakın bence uyar marinin teknesi 5cm daha geniş olduğundan teknede hareket rahatlığı sağladığı kadar diğerine göre daha oturaklı gibi.Vereceğin karar hayırlı olsun Arda
Arda güle güle keyifli günlerde neşeli avlar dilerim. Motor tercihin çok doğru. Tekne de güzel fiyat aralığı oturuyorsa mesele yok. Benim kullandığım 4.60 ve çok memnunum çift cidar ve güzel yüzüyor