Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öneri veya Genel İstek Adına
vallahi bende ilk kez duydum.. bir bakalım... teşekkürler...
Bul
Sayın Yönetim Kurulu ve duyarlı arkadaşlar.
Talep ve Öneri karşısında; {Daha öncelerden yaşanan olayları da göz önünde bulundurarak} olumsuz enstantelere meydan vermemek için yeni bir bölüm açılmasının sakıncasından ve geresiz olduğundan dolayı yapılan açıklamaların yeterli olduğunu düşünüyorum.
Yeterli açıklamalardan Gereken mesaj alınmış ve form kuralları doğrultusunda hareket edilmesi kaçınılmazdır.
Teşekkürler--Saygılar.
Bul
big fish onur yazdı:madem bizim site hemen üye oldum..daha önce bildirseydiniz ya nihat abi..

Marjan yazdı:vallahi bende ilk kez duydum.. bir bakalım... teşekkürler...

İyi niyetli olarak , bazı olgulara neden olmak ; olumlu atılan bir adımın sonucu herhalde ?
Bul
şimdi bende yeni ekledim teşekkürler
Bul
Yeni bir üyeniz ve Atasat Forum yöneticisi olarak Oktay adminimin teklifine şapka çıkarılır diyorum.Kardeş forumumuzun üyeleri bize onur verir.Onur demişken ONUR kardeşimizin bölümü zaten hazır kitapların tanıtılması direktörümüzün kendini emekliye ayırmasıyla boş kalmıştı.Hepinizi bekliyoruz efendim..... Selamlar.
Bul
Fisherman yazdı:Sitenin başlığına uygun olan her konu tartışılır konuşulur bunun dışında bu sitede zaten farklı konulara yer verdim ve bu kadarının yeterli olduğunu düşünüyorum

Ayrıca Konular harici sohbet dediğiniz anda akla herşey gelir bundan dolayı herkes aklına gelen herşeyi yazar.

Türkiyede her konuda binlerce forum var zaten. Forumla alakasız şeyleri yazınca siteler özelliğini kaybediyor. Şehir çöplüğü gibi oluyor.
Bence deniz konusunda o kadar çok yazılacak şey var ki sadece bu şekilde götürsek senelerce gider. Zaten farklı konularda sayısız forum var. Şu an bile bence alaksız bir sürü konu açılıyor. İstesek her gün yüz tane konu açarız. Ama site özelliğini kaybeder. Yıldız yükseltmek için mesaj atmak yerine bilgilendirici mesajlar atılmalı.
Bul
YörükEfe yazdı:Sayın Yönetim Kurulu ve duyarlı arkadaşlar.
Talep ve Öneri karşısında; {Daha öncelerden yaşanan olayları da göz önünde bulundurarak} olumsuz enstantelere meydan vermemek için yeni bir bölüm açılmasının sakıncasından ve geresiz olduğundan dolayı yapılan açıklamaların yeterli olduğunu düşünüyorum.
Yeterli açıklamalardan Gereken mesaj alınmış ve form kuralları doğrultusunda hareket edilmesi kaçınılmazdır.
Teşekkürler--Saygılar.
Muharrem nezaketinle örnek oluyorsun teşekkür ederiz. Bence de fazlaca dallanıp budaklanmanın pek alemi yoktu. Bizler kısıtlı olan zamanlarımızda bu satırlardan ve bu sayfalardan birbirimize ulaşarak konumuza odaklanabiliyoruz. Selamlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istek yapıyom yalova tatar 8 3,738 20-08-2014, 17:05
Son Yorum: yaser2sultan
  ***önemli bir istek*** LeVrEkCi 19 3,215 22-11-2012, 17:15
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ***Oneri*** Albatros-gr 14 2,297 14-04-2012, 20:06
Son Yorum: ALTAYLI
  öneri.. kaya 17 2,285 30-12-2011, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,489 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  istek pimpla 9 2,264 16-12-2010, 19:20
Son Yorum: mehnur
  Öneri,istek,eleştiri,ŞİKAYET yycolak 62 7,674 13-01-2010, 20:53
Son Yorum: deniz aşığı
  bir öneri tedirgin SaZaN 6 2,093 25-07-2009, 10:10
Son Yorum: araphüso26
  oneri veya istek yada elestiri tali_off 11 2,680 28-04-2009, 23:45
Son Yorum: LeVrEkCi
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,670 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi